FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zece....

ZeceMagic19.03.2008 22:34

Scriu aceste lucruri deoarece speranta exista!!! .... Ideea despre aceste randuri mi-a venit atunci cand la finalul meciului CFR-Farul am vazut declaratia lui jijinhio de la un post TV de sport. Stiu,realizez,imi dau seama si totodata imi aduc aminte faptul ca am mai fost inselati de acest personaj dar dati-mi voie sa cred ... ca se poate ca el, cel al carui nume nu ar trebui rostit poate incerca sa se schimbe... poate e un joc politic, poate sunt eu visator,poate poate.... (10 intamplari ciudate si-o minune) timpul ne va spune poate ca, acum in ceasul, care nu e in tiparul timpului Imothep al nostru se va schimba... sa aleaga el izbavirea prin cel mai mare chin: recunoasterea pacatelor si dorinta de a schimba macar de fatada comportamentul... dar nu , NU cred asta si totusi nu stiu din ce motiv vecinul meu care este un manelar inrait a pus in noaptea asta melodia Zece a lui Florin Chilian.... si cand am reascultat-o am inteles ca pentru Steaua merita sa cred, merita sa sper ca minunea e aproape... poate fi cea mai mare realizare a celui "banat" in inimile suporterilor.. Doamne ajuta!!!... poate la fel ca vecinul meu sunt drumuri in viata .. momente de cumpana care te schimba si in care te poti rataci pentru totdeauna...... Amin!!!... imnul sufletului meu ros - albastru este aceasta melodie ... este ceea ce simt pentru Steaua!!!

"Zece intamplari ciudate si-o minune

Te-au adus in casa, zece

Zece pictori se tot mira

Cat esti de frumoasa

Zece zile trec absurd de nu stiu

Nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu

Zece vieti de-as sta cu tine

Tot ar fi putine

Doua stele, paralele,

Stele, lacrimi innodate si

Lumina de la ele

Pentru tine toate

Patru printi cu trei castele

Ape, lanturi fermecate si

Tot cerul peste ele

Pentru tine toate

Zece intamplari ciudate si-o minune

Te-au adus in casa, zece

Zece pictori se tot mira

Cat esti de frumoasa

Tot ar fi putine

Sapte zane, toate bune

Licurici, sperante-n noapte si

Piticii din poveste

Pentru tine toate

Noua magi in faptul serii

O potcoava sus departe, si

Comorile din suflet

Pentru tine toate

Zece intamplari ciudate si-o minune

Te-au adus in casa, zece

Zece pictori se tot mira

Cat esti de frumoasa

Tot ar fi putine"

Florin Chilian

Daca se intampla acest lucru... pentru mine e mai important decat CL si toate competitiile... poate Dumnezeu face o MINUNE... o a doua minune dupa Steaua!!!

Joga Bonito20.03.2008 00:34

Misto ! :thumbsup:

ZeceMagic21.03.2008 12:59

Dupa cele intamplate... vad ca minunea a tinut mai mult de 3 zile... poate a intrat Gigi pana la urma in randul oamenilor.... DOAMNE AJUTA!!!!

noname_fu21.03.2008 13:25
Dupa cele intamplate... vad ca minunea a tinut mai mult de 3 zile... poate a intrat Gigi pana la urma in randul oamenilor.... DOAMNE AJUTA!!!!

ati auzit de campanie electorala ?

cristian01421.03.2008 13:33

Nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece. Lupul isi schimba parul, naravul ba. Becali nu se va schimba, va ramane intotdeauna un introvertit si un manipulator de clasa. Din fericire, ne-am obisnuit cu el si stim la ce sa ne asteptam.

ZeceMagic23.03.2008 19:49

Deci sa fie clar speram si eu... am spus si o voi spune.... Nu sunt sustinatorul lui jijinho dar vad ca unii il blameaza mai mult decat pe muiestean si Borcea... si in fine vroiam doar sa cred ca poate se schimba si macar tace.... Nu spun sa il votati la alegeri pentru ca e alegerea fiecaruia... Nu ma intereseaza politica.... vreau ca Steaua sa aibe liniste si sa depaseasca grupele UCL... Forza Steaua!!!!

MoWeed23.03.2008 21:21

ZeceMagic

Normal ca il blamam mai mult decat cei 2....Borcea si muresan sunt penibili dar macar nu distrug Steaua incetul cu incetul. Nu vezi ca am ajuns cea mai antipatica echipa din Liga 1 in special datorita acestui analfabet?

stefan0124.03.2008 07:06

Eu unu nu prea am nimic cu Gigi incerc sa evit orice subiect (voi ii dati prea multa importanta...cei care ii scrieti numele peste tot...) Oricum campanie necampanie a dat o multime de bani in stanga si in dreapta...avem un stadion de UCL , avem un lot valoros , am tot castigat titluri si am facut performante memorabile ....fiecare om cu defectele lui daca ar fi fost un om destept Becali nar fi investit intr-o echipa ed fotbal ca la o echipa pe langa bani iti mai distrugi si sanatatea tin sa cred ca Becali e strans atasat de Steaua si chiar pune suflet in ceea ce face......asta ii e stilul....ca fost cioban...a condus tara un cizmar un cioban de ce nu?...in fine cred ca Becali a facut si bine nu numai rau la Steaua... :steagcruce: :steagcruce:

MoWeed24.03.2008 07:08
a condus tara un cizmar un cioban de ce nu?.

Pai cizmarul ala ne-a dus la sapa de lemn...

Fishu24.03.2008 10:31

Da avem stadion de UCL dupa normele UEFA dar nu arata ... trebuie modernizat...pamantu , iarba si copacii trebuie a dispara ... ati vazut ce stadion si-a facut Olympiacos cu doar 50 000 000 de E http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...raiskakis.shtml

razvan_stelist200730.04.2008 20:26
Da avem stadion de UCL dupa normele UEFA dar nu arata ... trebuie modernizat...pamantu , iarba si copacii trebuie a dispara ... ati vazut ce stadion si-a facut Olympiacos cu doar 50 000 000 de E http://www.worldstadiums.com/stadium_pictu...raiskakis.shtml

e foarte frumos,dar ca sa facem asa ceva ne trebuie cam 3 ani...si ar trebui sa demoleze actualul stadion.

.Ax3L.01.05.2008 11:06

ma voi chiar credeti ca Becali a venit sa bage bani in fotbal pai va garantez eu ca Becali daca nu castiga bani din fotbal vindea Steaua de mult ce se vede la TV ca da el bani la saraci e doar pentru ca se filmeaza cand dispar camerele mai are umpic si ii si ia la bataie sasi recupereze banii razboinicu Becali care a facut din Steaua o CATERINCA DE CLUB toata lumea rade de noi pana si ungurii

oanna_r3d_and_blu3_4ever02.05.2008 13:38
Eu unu nu prea am nimic cu Gigi incerc sa evit orice subiect (voi ii dati prea multa importanta...cei care ii scrieti numele peste tot...) Oricum campanie necampanie a dat o multime de bani in stanga si in dreapta...avem un stadion de UCL , avem un lot valoros , am tot castigat titluri si am facut performante memorabile ....fiecare om cu defectele lui daca ar fi fost un om destept Becali nar fi investit intr-o echipa ed fotbal ca la o echipa pe langa bani iti mai distrugi si sanatatea tin sa cred ca Becali e strans atasat de Steaua si chiar pune suflet in ceea ce face......asta ii e stilul....ca fost cioban...a condus tara un cizmar un cioban de ce nu?...in fine cred ca Becali a facut si bine nu numai rau la Steaua... :steagcruce: :steagcruce:

a facut mai mult rau decat bn.. :thumbdown: