Scriu aceste lucruri deoarece speranta exista!!! .... Ideea despre aceste randuri mi-a venit atunci cand la finalul meciului CFR-Farul am vazut declaratia lui jijinhio de la un post TV de sport. Stiu,realizez,imi dau seama si totodata imi aduc aminte faptul ca am mai fost inselati de acest personaj dar dati-mi voie sa cred ... ca se poate ca el, cel al carui nume nu ar trebui rostit poate incerca sa se schimbe... poate e un joc politic, poate sunt eu visator,poate poate.... (10 intamplari ciudate si-o minune) timpul ne va spune poate ca, acum in ceasul, care nu e in tiparul timpului Imothep al nostru se va schimba... sa aleaga el izbavirea prin cel mai mare chin: recunoasterea pacatelor si dorinta de a schimba macar de fatada comportamentul... dar nu , NU cred asta si totusi nu stiu din ce motiv vecinul meu care este un manelar inrait a pus in noaptea asta melodia Zece a lui Florin Chilian.... si cand am reascultat-o am inteles ca pentru Steaua merita sa cred, merita sa sper ca minunea e aproape... poate fi cea mai mare realizare a celui "banat" in inimile suporterilor.. Doamne ajuta!!!... poate la fel ca vecinul meu sunt drumuri in viata .. momente de cumpana care te schimba si in care te poti rataci pentru totdeauna...... Amin!!!... imnul sufletului meu ros - albastru este aceasta melodie ... este ceea ce simt pentru Steaua!!!
"Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece
Zece pictori se tot mira
Cat esti de frumoasa
Zece zile trec absurd de nu stiu
Nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu
Zece vieti de-as sta cu tine
Tot ar fi putine
Doua stele, paralele,
Stele, lacrimi innodate si
Lumina de la ele
Pentru tine toate
Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate
Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece
Zece pictori se tot mira
Cat esti de frumoasa
Tot ar fi putine
Sapte zane, toate bune
Licurici, sperante-n noapte si
Piticii din poveste
Pentru tine toate
Noua magi in faptul serii
O potcoava sus departe, si
Comorile din suflet
Pentru tine toate
Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece
Zece pictori se tot mira
Cat esti de frumoasa
Tot ar fi putine"
Florin Chilian
Daca se intampla acest lucru... pentru mine e mai important decat CL si toate competitiile... poate Dumnezeu face o MINUNE... o a doua minune dupa Steaua!!!