Sursa MEDIAFAX:
Patronul FC Steaua, Ciobanul, a declarat, sambata că cei care au strigat impotriva sa la meciul cu FCM Bacau sunt "niste vagabonzi" si că nu va mai permite intrarea acestora pe stadion la meciurile echipei din Bulevardul Ghencea.
"Cei care au strigat impotriva mea sunt niste vagabonzi. Motivele lor nu mă intereseaza pentru mine suporterii Stelei sunt cei 5 milioane care mă iubesc. Nu o să mai strige si nu o să mai aibă ocazia pentru că nu o să mai intre pe stadion. Ei stau pe scanunele pe care le platesc eu, ei primesc abonamente gratuite si mii de euro pentru deplasari. Aș simti frustrare dacă era vorba suporterii Stelei, ăștia nu sunt suporterii Stelei, sunt niste betivi si niste vagabonzi", a spus Becali.
"Ei sunt ca oile, sunt manevre pentru a instiga, iar ceilalti se iau după ei. Șeful galeriei mi-a spus să le transmit luptatorilor mei să nu mai stea in peluza.. Cit timp platesc tot, cat timp este inchiriat acest stadion este ca si casa clubului. Cine nu se comportă civilizat nu o să mai intre, nu dau nici un pas inapoi cu ăștia", a precizat Becali.
MEDIAFAX 22.05.2005