... nu am uitat ca ai ridicat mana asupra unui ultras si nu ai platit pentru fapta abominabila,ai dat cu pumnul intr-unul din noi.
Aberatiile tale ma fac sa-mi pierd cumpatul, si pe forum nu imi sta in fire, prefer sa adopt limbajul civilizat, macar in scris.
Am sa-ti comunic 2 lucruri:
1. Uita-te la rezultatele sondajului cu privire la cum ar trebui primit MM in Ghencea.
2. Nu uita ca MM a fost mereu de partea suporterilor adevarati (ultrasilor adica, sa inveti si tu sensul cuvantului asta pe care-l folosesti cu atata emfaza desi esti total pe langa el), repet, de partea suporterilor adevarati, nu a sobolanilor mancatori de seminte si devotati trup si suflet ciobanului. De cate ori ne-a numit MM "huligani"? Imi zici si mie? Ca eu unu' nu-mi aduc aminte, in schimb n-am uitat de episodul macelului din groapa, cand a desfiintat jandarmeria in toate felurile posibile si imposibile.
A gresit mult omu' ala, intr-adevar, incontestabil acest fapt. Dar in ceea ce ma priveste, voi avea tot timpul o strangere de mana pusa deoparte pentru el.