FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica in tribune (Sport.ro)!

fcsteaua.ro15.03.2008 20:44

Steaua - Urziceni se va juca cu casa inchisa. Fanii s-au inghesuit azi la stadion, unde s-au vandut ultimele 100 de bilete. Suporterii care n-au prins bilete au fost ademeniti de bisnitari.

La intoarcerea in Ghencea, Meme Stoica a anuntat ca nu va sta la loja, ci in tribuna. Exista o problema - arena va fi arhiplina. Toate biletele s-au vandut, iar Meme va trebui sa apeleze la ajutorul fanilor Stelei - sai faca loc printre ei.

cristian01415.03.2008 20:48

Poate-l gaseste vatmanu' de RATB..sa vedem cine mai sare pentru el. :whistle:

makaan15.03.2008 21:16

Vino in peluza ca avem noi un loc pentru tine,jigodie mica...

vlad7515.03.2008 21:48
Vino in peluza ca avem noi un loc pentru tine,jigodie mica...

Scuze,dar n-am inteles de ce-i jigodie? Nu sunt fan Stoica,dar chiar mi se par pertinente declaratiile lui la adresa lui Becali. Este doar parerea mea.

Joga Bonito15.03.2008 22:06

Vrei sa mori MM? Si asa ii aproape cimitirul...

cicerone16.03.2008 11:32

N-am nimic cu MM-ul a avut la timpul lui o contributie la ascensiunea in Europa,nu stiu de-adevaratelea care-i motivul "divortului" cu toate ca tare as vrea sa aflu adevarul,dar ii recomand sa-si vada de treaba lui si sa nu se apropie de tribune pentru ca noi nu am uitat ca ai ridicat mana asupra unui ultras si nu ai platit pentru fapta abominabila,ai dat cu pumnul intr-unul din noi.A veni langa noi nu mai este tupeu ci nebunie! FORTZZA Steaua!

deceneu16.03.2008 11:40
N/am nimic cu MM-ul a avut la timpul lui o contributie la ascensiunea in Europa,nu stiu de/adevaratelea care/imotivul "divortului" cu toate ca tare as vrea sa aflu adevarul,dar ii recomand sa/si vada de treaba lui si sa nu se apropie de tribune pentru ca noi nu am uitat ca ai ridicat mana asupra unui ultras si nu ai platit pentru fapta abominabila,ai dat cu pumnul intr/unul din noi.A veni langa noi nu mai este tupeu ci nebunie!FORTZZA Steaua!

care ultras frate ...ai innebunit?...ratb-istul ultras?...ma faci sa rad....e doar un suporter(care tot meciul l-a injurat pe MM si pe Dica)...habar nu ai ce inseamna sa fii ultras

enjoy16.03.2008 11:59

postez aici (la aceasta stire) dintr-un motiv de suparare pe care ar fi trebuit sa-l uit, dar care prin declaratiile unora si in speta mai ales ale insului in persoana a deschis rana insuficient vindecata. acest om este mult mai marsav decat orice antistelist; el a incercat, si in unele privinte a avut si rezultate, sa distruga si sa discrediteze din interior, ca orice tradator. deserviciile aduse Stelei de acest paranoic sunt infinit mai mari decat serviciile; la el totul a fost subordonat banului. uitati-va la jucatorii adusi de el si veti vedea adevarata situatie. omul nu a fost internat de florile marului! mascarada este un mod de a fi pentru.el. ma opresc aici fiindca imi provoaca greata si nu vreau sa mai aud de el. HAIDE Steaua!

andyro16.03.2008 12:34
postez aici (la aceasta stire) dintr-un motiv de suparare pe care ar fi trebuit sa-l uit, dar care prin declaratiile unora si in speta mai ales ale insului in persoana a deschis rana insuficient vindecata. acest om este mult mai marsav decat orice antistelist; el a incercat, si in unele privinte a avut si rezultate, sa distruga si sa discrediteze din interior, ca orice tradator. deserviciile aduse Stelei de acest paranoic sunt infinit mai mari decat serviciile; la el totul a fost subordonat banului. uitati-va la jucatorii adusi de el si veti vedea adevarata situatie. omul nu a fost internat de florile marului! mascarada este un mod de a fi pentru.el. ma opresc aici fiindca imi provoaca greata si nu vreau sa mai aud de el. HAIDE Steaua!

Bati campii.

makaan16.03.2008 13:28
mi se par pertinente declaratiile lui la adresa lui Becali. Este doar parerea mea.

Of of...chiar crezi ca de declaratiile lui la adresa ciobanului ma doare pe mine capul? A spus si facut multe lucruri impotriva suporterilor. Nu a tuturor suporterilor,dar cei care stiu,cunosc...

Da-l in ma-sa de rahat, Lupta Steaua!

EuroSTELIST16.03.2008 13:48
... nu am uitat ca ai ridicat mana asupra unui ultras si nu ai platit pentru fapta abominabila,ai dat cu pumnul intr-unul din noi.

Aberatiile tale ma fac sa-mi pierd cumpatul, si pe forum nu imi sta in fire, prefer sa adopt limbajul civilizat, macar in scris.

Am sa-ti comunic 2 lucruri:

1. Uita-te la rezultatele sondajului cu privire la cum ar trebui primit MM in Ghencea.

2. Nu uita ca MM a fost mereu de partea suporterilor adevarati (ultrasilor adica, sa inveti si tu sensul cuvantului asta pe care-l folosesti cu atata emfaza desi esti total pe langa el), repet, de partea suporterilor adevarati, nu a sobolanilor mancatori de seminte si devotati trup si suflet ciobanului. De cate ori ne-a numit MM "huligani"? Imi zici si mie? Ca eu unu' nu-mi aduc aminte, in schimb n-am uitat de episodul macelului din groapa, cand a desfiintat jandarmeria in toate felurile posibile si imposibile.

A gresit mult omu' ala, intr-adevar, incontestabil acest fapt. Dar in ceea ce ma priveste, voi avea tot timpul o strangere de mana pusa deoparte pentru el.

vlad7516.03.2008 14:49
Of of...chiar crezi ca de declaratiile lui la adresa ciobanului ma doare pe mine capul? A spus si facut multe lucruri impotriva suporterilor. Nu a tuturor suporterilor,dar cei care stiu,cunosc...

Da-l in ma-sa de rahat, Lupta Steaua!

Pe MM ,la inceput ,l-am simpatizat,dupa episodul cu suporterul lovit mi-am schimbat cu 180 de grade opinia despre el.Ideea este sa-i ignoram,daca il huiduim va veni si va spune:"inseamna ca insemn ceva pentru Steaua".Oricum gestul lui de la Urziceni ramene cinic,cel cu mainile spre cer.Ca exista Dumnezeu si ca l-a pedepsit pe Becali prin infrangerea Stelei.Eu speram sa ridice mainile spre cer cand l-ar fi gasit DNA-ul cu ceva pe Becali.Cand ar fi fost pedepsit de instante pentru toate ilegalitatile savarsite.Dar cand te bucuri ca manca Steaua bataie inseamna ca nu esti si nu ai fost niciodata suporter al Stelei.Mai demult cand am facut remarca asta cineva m-a mustruluit.

MM (Mincinosul Mincinosilor ii ziceam eu) trebuie ignorat.Ceea ce a facut laSteaua ,a facut-o pentru bani,pentru famila lui.N-a facut-o pentru mine sau pentru tine.!

Hai Steaua

makaan16.03.2008 21:57
Pe MM ,la inceput ,l-am simpatizat,dupa episodul cu suporterul lovit mi-am schimbat cu 180 de grade opinia despre el.Ideea este sa-i ignoram,daca il huiduim va veni si va spune:"inseamna ca insemn ceva pentru Steaua".Oricum gestul lui de la Urziceni ramene cinic,cel cu mainile spre cer.Ca exista Dumnezeu si ca l-a pedepsit pe Becali prin infrangerea Stelei.Eu speram sa ridice mainile spre cer cand l-ar fi gasit DNA-ul cu ceva pe Becali.Cand ar fi fost pedepsit de instante pentru toate ilegalitatile savarsite.Dar cand te bucuri ca manca Steaua bataie inseamna ca nu esti si nu ai fost niciodata suporter al Stelei.Mai demult cand am facut remarca asta cineva m-a mustruluit.

MM (Mincinosul Mincinosilor ii ziceam eu) trebuie ignorat.Ceea ce a facut laSteaua ,a facut-o pentru bani,pentru famila lui.N-a facut-o pentru mine sau pentru tine.!

Hai Steaua

Exact! Tu probabil credeai ca il voi huidui...Sa stii ca si eu am votat sa fie ignorat papagalul! Nu exista nimic mai rau decat indiferenta

cicerone17.03.2008 12:54

EuroStelist imi pare rau ca/n mintea ta suporterii stelisti care vin la stadion din dragoste pentru. echipa si pentru a o incuraja sunt niste simpli mancatori de seminte prajite(nu ma refer la ala cu MM) ,acei suporteri care fac saptamanal sute de km.neconditionat sa incurajeze echipa. Si n/am nevoie sa/mi explici tu mie fenomenul ultras,iar despre MM...este parerea ta si cu asta basta,cum o am si eu pe a mea.

enjoy17.03.2008 17:23

@andyro: pentru unii desigur bat campii! stiu ca nu toti inteleg ce-am spus, desi nu-i greu deloc. e greu insa sa contraargumentezi si mai simplu s-o dai doar contra. as putea sa-ti demonstrez matematic de ce am dreptate dar vazand ca nu accepti alta opinie, nu ma straduiesc, as pierde timpul! psihologic vorbind, esti superficial si nu vei intelege. bravo Steaua, HAIDE Steaua!

yo_marius18.03.2008 21:32
si eu m-am luat la bataie cu un sarac dinasta pe stadion in Peluza Sud si am sa ii bat pe toti terminatii astia sa se duca dracu la TV sau in bodegile lor unde le este locul..c

curios, eu n-am auzit de nimeni sa "se fi luat" la bataie in Sud. nici n-am vazut pe nimeni sa stea jos...

bodanelu18.03.2008 22:17

@Mariuse in partea de jos a peluzei nu statea nimeni pe scaun... dar sus... :wall:

dr.adrian918.03.2008 22:30

MM e cel mai prost din curtea scolii.

un Jiji 2.

bine ca ai plecat.