FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

IMBRACATI IN NEGRU LA MECIUL CU TIMISOARA

horse3722.05.2005 10:32

imbracati in negru si cu o coala de hartie in mana la meciul cu Timisoara!

sa-l dam afara pe cioban! nu va fie frica. nu vor putea bate un stadion intreg 100 de mardeiasi

noi cei din Peluza Sud sa dam tonul.

acum ori niciodata!

vampyrr22.05.2005 10:40

bravo voua fratilor as vrea sa fiu si eu langa voi insa nu am cum totusi sper sa fie ceva misto sa se simta tampitul ala in plus. Wow ar fi ceva, foarte misto ideea cu negrul

IL_Diablo22.05.2005 12:26

Bravo SUD! Sper ca si nordul sa scape de sub dictatura lui mustatza si sa se poata manifesta. Cu cateva zile inainte de meci sa da-ti detalii mai multe in leg cu protestul

LACATUS722.05.2005 13:21

Nu stiu de ce,dar am impresia ca in curand multi suporteri vor migra la PS!Bravo voua ca le-ati tinut piept gorilelor ciobanului!Sa speram ca veti avea puterea si mai apoi sustinerea sa incepeti o "revolutie" ca sa scapam de acest cioban oligofren nenorocit!

Jackass22.05.2005 13:26

8)

ma nu e vorba de frica!! putem sa facem asta, dar intrebarea e daca merita???

ciobanul nu o sa ne lase...nici in cele mai frumoase vise ale noastre!!! il doare fix in ... de noi si de ce zicem noi!!! :x

de asta scapam numai daca moare...altfel nu imi pot inchipui cum!!!!

in rest FORZZA Steaua!!!

LACATUS722.05.2005 13:34

Nu stiu,dar tre sa exiiste o solutie!pana la urma urmei,am scapat si de ceausescu,care era mult mai puternic decat acest cioban!Sper insa sa nu se ajunga la varsare de sange,pt ca atunci chiar nu merita!

Jackass22.05.2005 13:46

ceausescu a fost impuscat!! ceausescu lua banii!

la Gigi e mai greu! el baga banii in echipa!

poate se plictiseste intr-o zi si zice: " gata, adio!!", ceea ce e putin probabil!

LACATUS722.05.2005 14:14

Ce bani?Bani pe care i-a castigat tot de cand e la Steaua.Cati bani avea inainte si cati are acum?Cine era inainte,cine a auzit de el?

Adi22.05.2005 14:19

poate se plictiseste intr-o zi si zice: " gata, adio!!", ceea ce e putin probabil!

Hai termina! Zici ca-i mai tare Becali ca Ceausescu :lol: :lol:

BlackWoolfy22.05.2005 14:58

E greu dar merita incercat pacat ca mai este doar un meci in Ghencea

elvis23.05.2005 15:21
imbracati in negru si cu o coala de hartie in mana la meciul cu Timisoara!

sa-l dam afara pe cioban! nu va fie frica. nu vor putea bate un stadion intreg 100 de mardeiasi

noi cei din Peluza Sud sa dam tonul.

acum ori niciodata!

buna idee!

Jackass23.05.2005 15:54

Hai termina! Zici ca-i mai tare Becali ca Ceausescu :lol: :lol:

:lol: !!

nu e, da cred ca ceasca e idolul lui!! asta si face Becali la Steaua-dictatura!! se crede marele "capitan" si ce zice el e lege!! nu itreaba pe nimeni si il doare fix in ... de parerea altora!!

si io cred ca lui Becali ii face placere ca noi ne amaram aici...se amuza pe inste!!!