de ce spun asta? deoarece Becali al nostru vede-l-asi verde si la doi metri underground, se foloseste de pretenari pentru a se mentine pe prima pozitie a campionatului. Acelasi pretenar care i a vandut lui Gigi toate valorile bacauane, "valori" care nu prea fact act de prezenta in inima suporterilor. Ce vom face in meciul cu Poli? pentru ca blatul e cam greu de realizat,ia la felul in care se misca Steaua in conditii de combat fotbalistic real este jalnic, iar Poli are jucatori precum Caramarin, care in opinia mea e cel mai adevarat conducator de joc din Romania, jucator care nua venit in Ghencea deoarece era prea mic. Ce va face Steaua acum? beleaua e ca atat Poli cat si Brasovul vor fi stimulate financiar foarte foarte consistent si spre deosebire de Steaua nu au nimic de pierdut, pe cand poate pierde tot. Asta in conditiile in care Dinamo va bate tot, avand joc si cu Dinamo3 adica FC Arges. Ma rog ca Gigi sa bplece,imi doresc ca Steaua sa nu ia titlu, pentru a facilita plecarea ciobanului din Ghencea. Vrem un finan'ator cu capul pe umeri, nu un cioban cu minte lipsa, vrem transferuri facute cu simtul raspunderii, nu jucatori cumparati la pachet la oferte de genul cumperi trei primesti unul gratis.Nu imi doresc un titlu manjit, nu vreau sa aud dinamovistii spunandune ca am luat campionatul pe blaturi pentru ca asta ar fi culmea culmilor, vreau un titlu cinstit, jucat italieneste sau nu cu spectacol sau nu, dar sa fie cinstit!!!