FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Episod in reluare

fcsteaua.ro13.03.2008 21:01

Stirea privind alungarea brazilienilor Elton si Andrey de la Steaua de catre Mirel Radoi nu trebuie sa tulbure apele. Suporterii trebuie sa dea dovada de maturitate si sa nu alimenteze aceasta bomba venita dintr-o zona specializata in provocarea de scandaluri prin scormonirea mizeriei din jurul fotbalului. Fara indoiala ca poate exista si mult adevar in acest "fum" dar nu este momentul acum sa lasam garda jos. Meciuri absolut decisive ne asteapta si cu atat mai mult suprinde insistenta celor din media.

Pe de alta parte nu este potrivita nici demonizarea lui Andrey de catre suporteri. Nu stim cum a sunat declaratia data de acesta, daca intr-adevar a fost vorba de o declaratie, de un citat complet sau o rastalmacire a unui fragment. Andrey mi-a facut o impresie buna, nu cred nici astazi ca ar fi un goalkeeper slab si l-am stimat pentru faptul ca a incercat din rasputeri sa ramana la Steaua sperand ca intr-o buna zi va fi titular in prima echipa.

Din pacate Mirel continua sa sufere din cauza faptului ca este finul dlui Becali. Nu vom sti niciodata cat de adevarata este dominatia acestuia in vestiar sau daca forfecarea sa reprezinta doar o metoda prin a se lovi in Steaua Bucuresti, intr-un simbol al acesteia. Daca intr-adevar el este tartorul de care se vorbeste, vina nu-i apartine ci mai degraba celui care a dus echipa in acest prag degradant, in realitate cel care a sters toata stralucirea echipei de fotbal Steaua Bucuresti: George Becali.

In alta ordine de idei constat, cu mare amaraciune, ca in ultima perioada s-a alimentat, de catre posturile de televiziune Antena 1 dar si Sport.ro, acelasi presupus conflict dintre romani si stranierii veniti la echipa. Este acelasi tipar, sunt aceleasi metode ca si in cazul Elton, Andrey si Thereau. Sper sincer ca deznodamantul nu va fi identic.

Un ziarist pune intrebari tendentioase romanilor cu privire la superioritatea latina, apoi altul si altul. Urmeaza articole elogioase, stiri exagerate, imaginea sud americanilor este umflata si stoarsa ca o lamaie pana ce se ajunge la saturatie. Lacatus sesizeaza pericolul si pentru a readuce echilibrul se apuca sa declare vehement ca este deranjat de acest scenariu (acum cateva zile declara ca nimeni nu are postul de titular asigurat si ca este deranjat ca romanii sunt neglijati in timp ce se pune accent doar pe straini) dar nimeni nu da vreun semn ca ar intelege ce se petrece.

Apoi se trece la pasul doi. Este sunat un jucator care a avut de suferit la Steaua si acesta declara ce a patit. Adevarat sau mai putin se bate moneda pe o simpla declaratie care nu poate fi inca probata si care nu-i ajuta nimanui mai ales ca brazilianul nu mai este de mult timp in lotul Stelei. Apoi ce ar mai urma? Declaratii date de Miu sau Jean Vladoiu?

MoWeed13.03.2008 21:05

Stirea privind alungarea lui Elton si a lui Andrey de la Steaua de catre Mirel Radoi este doar o inventie de presa...Nu m-as mira sa aflam maine sau peste cateva zile ca nu au declarat nimic jucatorii acestia.

bodanelu13.03.2008 21:09

daca presupusele scandaluri din sanul echipei au fost dezmintite de catre jucatori, manager, impresar.. au apelat la o stire cu un jucator care a plecat pe usa din dos, fiind siguri ca nu mai are cine sa-i contrazica acum

yo_marius13.03.2008 21:24

Un singur lucru nu inteleg. Suntem cu totii( sau cel putin marea majoritate) de acord ca "presa sportiva" inventeaza si minte cu nerusinare. Cum se face totusi ca "sport.ro" si caracatita gesepe sunt pe primele locuri in traficul de net? cum se face ca gesepe vinde 50.000 de ziare pe zi?

asta n-o s-o pricep....

bodanelu13.03.2008 21:26

@Marius foarte multi iau de bun ce scrie acolo!

yo_marius13.03.2008 21:30

mie mi se pare ca si mai multi, dupa ce se lamenteaza ca vitele pe aici si prin alte locuri, dau fuguta pe saitu gesepe sau prostport sau sport(sanchi).ro sa vada ce "stiri" mai sunt.

ne meritam soarta...

leoc98013.03.2008 22:05

Hehe...

Dl Cristi Cretu, limbist al Intact revine.

Cunostinte vechi, deh, am fost si vecini de cartier in dr taberei, si de servicu la ant....

flo220314.03.2008 06:54

dar oare la chefere toate's bune si frumoase ? nu se cearta nimeni cu nimeni, nu are iesiri fabiani grasone sau tony? si daca da, atunci acestea de ce nu sunt publicate ? ce interes are TOATA presa de sport din tara sa ridice in slavi echipa din cj? nimeni nu zice nimic de greselile ( mult prea evidente!!!!!) de arbitraj la meciurile lor, sau declaratiile pasibile de comisia de disciplina ale lui muresan!!

The Flyer14.03.2008 09:59

bun,stirile sunt de kkt,presa la fel!da' ovidel care a declarat intr-o conferinta de presa,acum citeva zile,ca nu-i convine faptul ca se vorbeste prea mult de sud-americani,tot presa de rahat a scos-o?

hai sa nu dramatizam,pe finul il stim ca e dictator in vestiar si profita de faptul ca e ruda cu oierul,sunt frecusuri intre jucatori,chiar daca se declara ca asa si pe dincolo!un simbure de adevar e undeva!

Andrei SAVA14.03.2008 12:26
ce ar mai urma? Declaratii date de Miu sau Jean Vladoiu?

Pai, da, baietii cu pixu' s-au repezit deja...

Miu le-a dat cu flit: "Imi pare rau ca nu mai sunt la Steaua, dar vin altii din urma. Steaua are acum o echipa foarte buna si le țin pumnii la fiecare meci"

Pana si Laci Boloni le-a tras un backhand; "In cazul in care CFR va lua titlul, nu va reusi mai mult decat Steaua..."

Urmeaza Jean. Poate pune pusca pe ei... :whistle:

enjoy14.03.2008 13:29

nu stiti cine alimenteaza stirile despre Steaua? cat de simplu e! un trisor de clasa speculeaza sentimentele stelistilor; acest "manager" are grija ca in preajma meciului cu echipa de la tara sa strice atmosfera la Steaua. in felul asta isi acopera si promisiunile fata de cei doi (n-am nimic cu ei dar nu erau si nu sunt de Steaua). acest parvenit tine cu ardoare sa demonstreze ca numai el a reusit cu Steaua, cand de fapt el este la originea multor probleme aparute aici. pacat ca ne lasam (eu nu) furati de pacaliciul asta! HAIDE Steaua!

SebahSTEAUA14.03.2008 14:06

foarte bun articolul.Pe alt topic am intrat in polemica aiurea.Nu tin partea presei,dar aceasta nu minte cu nerusinare.Nimeni dintr-un ziar nu isi permite sa inventeze stiri.V o spun suta la suta sigur.Dar este tot la fel de adevarat, ca de multe ori se incearca creearea unei tensiuni,repet,prin stiri adevarate,UNEORI EXAGERATE, dar nu pentru ca ar fi o campanie anti-Steaua, ci pur si simplu ca atat Steaua cat si scandalul se vand bine.Si la noi, si peste tot in lume.Inca o data , Bravo Il Soldatino

FortuneTeller14.03.2008 17:00
foarte bun articolul.Pe alt topic am intrat in polemica aiurea.Nu tin partea presei,dar aceasta nu minte cu nerusinare.Nimeni dintr-un ziar nu isi permite sa inventeze stiri.

Da, nu presa minte cu nerusinare, ci indivizii cu slujbe in presa mint cu determinare. Ca peste tot in viata si in societate, presa nu e altceva decat un loc de munca pentru acesti indivizi care incearca sa-si castige painea si sa urce in ierarhie. Iar in acest caz a face pe plac patronului, sefului, prietenului sefului, etc, face parte din strategie. Deci daca pentru a iesi in fata si eventual sa fii primul pe lista de promotii trebuie sa "rastalmacesti" un pic cuvintele, atunci cu draga inima. Presa in majoritatea cazurilor nu inventeaza stiri, ci doar influenteaza perceptia publica a continutului. In fine, in acest moment exista o relativa majoritate de patroni, sefi si relatii in presa romana care sunt anti-Steaua, ceea ce conduce la chestiile de mai sus. In opinia mea Steaua este cea mai vanata echipa, mult peste Cluj, Dinamo, Rapid, etc., iar asta nu are intotdeauna legatura cu Becali.

Despre Mirel doar atat: o echipa mare are nevoie de un lider puternic. Deci sa nu ne plangem ca avem unul. Chiar daca nu e cel mai bun dpv fotbalistic, Mirel e absolut necesar in echipa. Insa sa nu se inteleaga ca in opinia mea influenta lui se poate suprapune peste cea a antrenorului, asta ar fi total contra-productiv.

shack3r14.03.2008 21:15
nu stiti cine alimenteaza stirile despre Steaua? cat de simplu e! un trisor de clasa speculeaza sentimentele stelistilor; acest "manager" are grija ca in preajma meciului cu echipa de la tara sa strice atmosfera la Steaua. in felul asta isi acopera si promisiunile fata de cei doi (n-am nimic cu ei dar nu erau si nu sunt de Steaua). acest parvenit tine cu ardoare sa demonstreze ca numai el a reusit cu Steaua, cand de fapt el este la originea multor probleme aparute aici. pacat ca ne lasam (eu nu) furati de pacaliciul asta! HAIDE Steaua!

Te rog frumos,nu jigni oraselul numit Urziceni.In rest cam ai dreptate..

1uLy4Nn14.03.2008 21:45

oo daaaa.presa romaneasca :-@ :thumbdown:

Gabyc14.03.2008 22:09
Daca intr-adevar el este tartorul de care se vorbeste, vina nu-i apartine ci mai degraba celui care a dus echipa in acest prag degradant, in realitate cel care a sters toata stralucirea echipei de fotbal Steaua Bucuresti: George Becali

Si mie mi se pare ca domnul Becali din incercarea lui de a face din Steaua ceea ce a fost in anii 80-90 o duce in anumite momente de o cadere libera.Totusi desi nu tin partea lui a facut cateva lucruri bune la Steaua pe care multi le uita destul de usor cand vad ca echipa incepe sa piarda.Sa luam exemplu lui Real Madrid sau Chelsea care desi au bagat milioane sau chiar sute de milioane de euro in echipa nu prea castiga nimic,Real eliminata in ultimii 4 ani inca din optimi din CL sau Chelsea care nu reuseste nici macar sa ajunga in finala CL.Totusi datorita banilor investiti ecipa a ajuns in semifinale de Cupa UEFA.in grupele CL.Parerea mea dar trebuie sa tinem cont si de acest lucru nu?

AdrianUltras2514.03.2008 23:10

Am citit doar inceputul acestui articol.Primul paragraf.

Va spun acum care e parerea mea despre Radoi si nu ma intereseaza ce zic altii sau ce scrie in presa.

Radoi e un stelist adevarat!Nu neostelist din asta din era becalii.E un Stelist adevarat.Ca cei de pe vremuri.Trup si suflet pentru culori.

Omul asta si-a rupt picioarele pentru Steaua.Si-a stricat sanatatea pentru noi si pentru echipa.

Nu ma intereseaza ca e finul lui becalii.Poate sa ii fie si tata.

Daca Radoi zice ca Andrey nu e de Steaua, pentru mine e destul!

Inseamna ca nu e de Steaua.

Personal cred ca tot ce s-a scris in presa e o mare prostie.

Daca Radoi avea intr-adevar atat de mare putere la Steaua, scapa si de Vali Badea si de Nicolita si de restul jucatorilor care nu dau randament.

Din cate stiu eu, la Steaua, xenofob e doar unul: becaliii!

De Radoi nu stiam sa fie. Si nu prea cred ca intre el,Elton si Andrey sa fii existat ceva in neregula.

Cei doi brazilieni au plecat urat de la Steaua.

Dar haideti sa spunem si lucrurilor pe nume.

Andrey nu era un super portar.

Zapata e un super portar.

Eu zic ca nu e mare pierdere plecarea lui avand in vedere faptul ca astfel a venit Rufay la echipa.

Elton e un jucator bun de Liga 1.E adevarat acest lucru.

Dar haideti sa analizam treaba pentru cupele europene.

Ce ar fi facut Elton in cupe europene?

El e rapid si tehnic si vede bine jocul dar e foarte mic si slab(fizic).

Sa luam jucatorii lui Arsenal: inalti,rapizi,tehnici,puternici,etc

Poate ca Elton face diferenta intr-un campionat al Romaniei foarte slab dar in cupele europene l-ar fi mancat aia de viu.

Nu zic ca trebuia dat afara dar, din punctul meu de vedere, Mendoza sau Dayro Moreno sunt de 10 ori mai buni ca el.Si includ aici si cupele europene si campionatul.

Atat se tot vb de rau de Radoi de parca el e un tiran.De parca omoara oameni.

Ala pana acum a facut numai bine Stelei.

Si daca el e adevaratul sef la Steaua sa stiti ca eu sunt foarte bucuros.

Chiar sper din tot sufletul ca el sa fie adevaratul sef la Steaua si nu stiti voi cine!!!

Asa ca, repet o ultima data.

Pentru mine Radoi e acolo sus langa Lacatus,Hagi,Marcel Raducanu,Puiu Iordanescu,Apolzan,Ilie Savu,Alecsandrescu,etc.

Un Stelist adevarat pe care il voi respecta pentru totdeauna!

cicerone15.03.2008 01:51

Nu dau "doi bani" pe fomistii de gazetari,dar de ce nu vreau sa/i inteleg? au dreptate trebuie si ei sa bage ceva in gura,au familii mari cu sotie,amanta si multi copii care toti mananca saracii,dar n/as avea nimic de comentat ci doar ca s/au invatat sa ne manance noua creierii.Prorunere: in caz ca mai starnesc gazetariri vreun scandal (nu m/am referit la comenterii reale) sa nu se mai prezinte nimeni de la club sa le dea "apa la moara",sa/i lase sa moara pe limba lor,adica de foame!

The Flyer15.03.2008 09:16
Pentru mine Radoi e acolo sus langa Lacatus,Hagi,Marcel Raducanu,Puiu Iordanescu,Apolzan,Ilie Savu,Alecsandrescu,etc.

Un Stelist adevarat pe care il voi respecta pentru totdeauna!

hai ca incepi sa exagerezi!si-a rupt picioarele pentru ca se crede luptator k1!si-a luat-o in cap de cind e "finul"!si sa-l pui linga cei enumerati mai sus...................ma lasi????

AdrianUltras2515.03.2008 10:02

The Flyer

Probabil ai uitat toate meciurile in care Radoi a jucat accidentat pentru Steaua.

Fiecare cu parerea lui.

Daca tu crezi ca nu merita, ca nu e un stelist adevarat, atunci asta e.

Eu zic ca prin comportamentul lui atat din teren cat si din afara lui, Radoi a demonstrat ca e un Stelist adevarat la fel ca ceilalti mari Stelisti.

A jucat serios in toate meciurile, a dat 110% de fiecare data(greselile lui le putem numara la degetele de la o mana) si totdeauna ne-a respectat.

Poate ca are el intrari mai dure dar pana una alta nu a rupt nici un picior(Rada nu e un luptator de K1 dar l-a rupt pe Radoi acum 2 ani cand era la rapid.alexa la fel.nu e luptator de k1 dar rupe picioare.si lista mai poate continua).

Radoi e un mare stelist si merita respectul nostru!!!

dax4715.03.2008 11:07

Eu n-as da atentie presei. Mi-a placut de multescu de la Dinamo cand l-au intrebat de venirea lui Lucescu la gropari, care le-a replicat ca are meci greu la gloria si ca terenul e naspa. Scurt pe doi.

Asa ar trebui sa faca si stelistii. Cand se incearca a fi bagati in polemici din astea stupide, sa le evite scurt si politicos. "Noi avem meci cu Urziceni. Ne pregatim bine, jucam acasa si speram sa facem un spectacol pentru suporterii nostri si sa le aducem victoria !" I have spoken ! :P

Eu n-am absolut nici cel mai mic respect pentru presa din Romania pentru ca nu am de ce. Este o presa de scandal, fara nici un respect de sine. Mint cu nerusinare, invrajbesc lumea numai ca sa aiba ceva ce sa scrie in ziare, sunt vai mama lor. Si daca doamne fereste cineva se ia de un coleg de breasla, atunci sa vezi show concertat.

Presa de Romania e o presa de tot rahatul, 90% traieste numai din articole la comanda si reclame. Rar de tot vezi un articol bun, si foarte rar unul obiectiv.

Banul distruge orice farama de umanitate. Se poate trai foarte bine si fara presa asta de 2 lei.

"Traim in Romania si asta ne omoara cu zile !"

The Flyer16.03.2008 11:23

@AdrianUltras25

hai sa nu intram in polemica,mai ales ca mai sunt citeva ceasuri si tre' s-o tai spre stadion!dupa cum ai spus,fiecare cu parerea lui!eu continui sa cred ca nu merita sa stea linga acele valori!nu este un stelist adevarat,nu ne-a demonstrat aproape nimic,in afara de daruire timpita dusa la extrem si nu-l pot compara nici macar cu Ilie Dumitrescu!punct!e prea coleric si si-a batut joc de prea multele favoruri pe care i le face nashul!

o duminica placuta si sa batem Unirea diseara!