FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Frânturi

fcsteaua.ro13.03.2008 11:46

3 meciuri diferite cu 3 senzații diferite ne-a oferit Steaua pânã acum. Cu Iașul toți am cãzut de acord cã am jucat bine, dar am pierdut. Cât sã te bucuri totuși la o înfrângere? Cu Pandurii toți am zis cã am jucat prost, bine barem c-am câștigat. Cât sã te bucuri totuși dupã un joc atât de prost? Iar cu CFR toți suntem de acord cã am jucat și foarte bine și prost. Concluzia: am câștigat, dar mai e de muncã.

Sud-americanii ne trezesc și ei senzații contradictorii. Incisivi, dar neeficienți cu Iașul, minunați dar lipsiți de rezistențã cu CFR-ul, mai degrabã șterși cu oltenii. Sã fie oare Dicã cel care chiar ne lipsește?

Între timp, Emeghara s-a rupt, aflãm, și va intra Neșu. N-am fost niciodatã fanul lui Neșu, dar e drept cã nici Emeghara n-a fost în apele lui în astea 3 etape. Poate entuziasmul lui Mihai (marea lui calitate ca fotbalist) îl va mai trezi pe nigerian. Altfel, postul de senator nu prinde bine nimãnui...a se vedea Goian. Ce sã mai zic de bietul Nicolițã?

De fapt, bietul Nicolițã are norocul cã este considerat un bun de patrimoniu național și va fi pus pe picioare cu forța, doar-doar îl vom recupera pentru naționalã la Euro. Cât o sã mai treacã pânã când ne vom da seama cã baiatul pur și simplu nu e vreun mare fotbalist?

Steaua bate recordul și va juca a patra partidã cu "casa închisã". Ca sã-i citez pe cei din Vacarm, "de luni pânã miercuri, casa închisã, de joi....".... "bãieții" și-au dezvoltat adevãrate filiere și parcã nu știi ce sã faci: sã plângi cã stai douã ore la coadã la bilete în timp ce ei le iau pe toate sau sã te bucuri totuși cã iatã, pânã și cea mai defavorizatã etnie a țãrii și-a tras în masã acte de identitate? O fi bine pentru cei de la Evidența Populației...

Iar pe Giulești, veste bunã, vom intra ca-n clãdirile Serviciilor Secrete. Prezentãm buletinul, ni se iau datele, suntem pozați și-apoi verde! Amprentele și amenzile sunt pãstrate pentru final, când vom rãmâne doar noi și cu prietenii noștri din forțele de ordine. Fãrã multã înțelepciune și rezistențã la provocãri, ne paște prima mare aplicație practicã a Legii Dragomir. Poate doar summitul NATO sã fie șansa noastrã...

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

eferman13.03.2008 11:50

Summitul NATO... :) Ovidiu esti anti-globalizare?

SSK13.03.2008 11:57

Ma gandeam de fapt la faptul ca Jandarmeriei nu i-ar pica bine o "baie de sange" inainte de acest Summit. Poate asta sa ne mai scape :)

st_194713.03.2008 12:11
Ma gandeam de fapt la faptul ca Jandarmeriei nu i-ar pica bine o "baie de sange" inainte de acest Summit. Poate asta sa ne mai scape :)

Pana la urma primim 400 de bilete?

ariven2113.03.2008 13:47

Foarte cuidate aceste masuri...Date personale, amprente, poze...

Ce se va intampla cu aceste date...cine le va folosi apoi...O masura luata ca sa nu ajunga stelisti la meci...Oare tot asa vor pati si rapidistii?

In mod normal aceste date personale care se inregistreaza ar trebui sterse dupa meci...Exista o garantie/o politica in acest sens? Sau apoi jandarmeria si/sau clubul organizator va folosi dupa bunul plac aceste informatii...

Ce legea vietii...sa abuzezi asa de chestii private...

AdrianUltras2513.03.2008 15:59

Problema cu Nicolita e una singura si simpla: banii!!!

Toata viata lui a fost sarac si a tras tare ca sa faca ceva sa supravietuiasca.

A ajuns la Steaua, a castigat bani(singurul de la el din familie care lucreaza), si-a facut casa,etc.

A tras tare la inceput ca sa castige cat mai multi bani.A jucat pentru fiecare prima.

Acum, cand are 300de miii de euro pe sezon, credeti ca il mai intereseaza pe el sa fuga pentru prima de 1000 de euro pe meci?

Oricum primeste 300de mii.

Il doare in cot.

Casa si-a facut.

Viitor si-a asigurat(ca ma gandesc ca macar juma de milion si-a asigurat pana acum), il doare in cot de restul treburilor.

Si cica de ce nu joaca Banel fotbal....

p.s. Is prosti daca nu bat pe Urziceni!

MoWeed13.03.2008 16:02
De fapt, bietul Nicolițã are norocul cã este considerat un bun de patrimoniu național și va fi pus pe picioare cu forța, doar-doar îl vom recupera pentru naționalã la Euro. Cât o sã mai treacã pânã când ne vom da seama cã baiatul pur și simplu nu e vreun mare fotbalist?

Trist dar adevarat....stau si ma gandesc ce rau am ajuns daca chiar nu se gaseste un mijlocas dreapta roman mai bun decat Banel si piticul ala de Petre..

AU13.03.2008 17:27
Iar pe Giulești, veste bunã, vom intra ca-n clãdirile Serviciilor Secrete. Prezentãm buletinul, ni se iau datele, suntem pozați și-apoi verde! Amprentele și amenzile sunt pãstrate pentru final, când vom rãmâne doar noi și cu prietenii noștri din forțele de ordine. Fãrã multã înțelepciune și rezistențã la provocãri, ne paște prima mare aplicație practicã a Legii Dragomir. Poate doar summitul NATO sã fie șansa noastrã...

Este incredibil si nu ar fi prima oara( remember meciul din cupa cu Timisoara de pe ghiulesti)!!!!!!

Printre abuzurile cunoscute , cel mai mare mi se pare acela ca suntem tratati de la inceput ca niste infractori ( de la perchezitii pana la modul cum se discuta cu noi suporterii aici referindu-ma la fortele de ordine si la conducatori). Acesta e un lucru grav pe langa cele din asa zisa lege impotriva violentei dar care promoveaza si chiar incurajeaza niste actiuni provocatoare contra suporterilor care vor duce la violentza. Din start tratandu-ne asa ne haituiesc si ne duc la limita rabdarii din primul moment in care ne apropiem de stadion fara sa fi facut sau sa avem intentia de a face ceva. Sa fie clar EI PROVOACA PRIN ACESTE MASURI facandu-ne pe nedrept sa ne simtim ca ultimii oameni/infractori si astfel ca orice om liber in tara asta esti fortzat sa reactionezi.

INTAI TREBUIE ASIGURATE CONDITII SI DUPA ACEEA SA PUI RESTRICTII:

- nu te lasa cu bauturi pai atunci sa-ti asigure in stadion aceste facilitati( nu pe toate stadioanele exista asa ceva);

- ca sa respecti locul pe stadion intai sa iti asigure posibilitatea de a-ti alege locul cand iti cumperi biletul (doar pe Ghencea exista facilitatea asta)

-nu ai voie cu umbrele. pai intai sa acopere stadionul respectiv si dupa aceea sa iti ceara asta.

- si sunt fff multe exemple in acest sens.

pai ei dau exemple din campionate puternice si ca model a fost ales cel din Anglia , pai ei nu se uita ce conditii ofera cei de acolo de la conducatori care nu dau declaratii subuumane si nu provoaca scandaluri inutile si imature sau facilitatile din interiorul/exteriorul unui stadion( parcari , toalete , restaurante etc) pana la atitudinea fortzelor de ordine( politie , firme de paza , stewarzi) special instruite pentru aceste evenimente ca sa nu lezeze oamenii ce vin acolo.

Asa ca eu chiar ma gandesc sa vin la urmatoarele meciuri insotit de avocat care imi va sustine cauza legal in fatza organelor legii atunci cand imi vor aduce in fatza niste restrictii care nici nu sunt prevazute undeva adica intr-un cuvant ABUZURI. Cel putin la meciul urmator din giulesti e chiar indicat sa imi iau avocatul cu mine.

NU POT SA ACCEPT CA SA FIU SAU MAI BINE ZIS SA FIM TRATATI CA NISTE POSIBILI INFRACTORI INAINTE DE A FII FACUT CEVA.

Astea sunt marile probleme ale legii puscariasului de mitica. dar si ca multi dintre noi nefiind informati apropos de prevederile legilor ne lasam dusi cu vorba de ei.

Aceste lucruri trebuiau discutate de reprezentantii suporterilor cand au fost la televiziuni/radio sau la intalnirile cu sefii cluburilor, nu ce s-a discutat pentru ca am urmarit aceste intalniri si chiar unii de acolo si-au batut joc de sansa pe care o aveau de a sustine in mod real cauza suporterilor din Romania.

ASTA TREBUIE ARATAT OPINIEI PUBLICE. AICI SUNT ABUZURILE .

nu putem fi pacaliti la nesfarsit.

Tupac Amaru13.03.2008 18:32

Toata viata lui a fost sarac si a tras tare ca sa faca ceva sa supravietuiasca.

A ajuns la Steaua, a castigat bani(singurul de la el din familie care lucreaza), si-a facut casa,etc.

A tras tare la inceput ca sa castige cat mai multi bani.A jucat pentru fiecare prima.

Acum, cand are 300de miii de euro pe sezon, credeti ca il mai intereseaza pe el sa fuga pentru prima de 1000 de euro pe meci?

Oricum primeste 300de mii.

Il doare in cot.

Casa si-a facut.

Viitor si-a asigurat(ca ma gandesc ca macar juma de milion si-a asigurat pana acum), il doare in cot de restul treburilor.

Si cica de ce nu joaca Banel fotbal....

p.s. Is prosti daca nu bat pe Urziceni!

Adriane!

Banel nu joaca fotbal pentru ca nu stie! Sunt de acord cu tine si cu altii pana cand amintiti de perioada in care cica juca fotbal. In fapt el a alergat in meciurile alea mai cu folos (adica nu si-a dat autogoluri!). De la o vreme, desi alearga la fel de bezmetic, mai nimereste si poarta proprie, si de-aia vi se pare voua ca nu mai joaca fotbal!

ultrash13.03.2008 18:33
Astristul13.03.2008 19:07
<a href="http://blog.mysport.ro/ultrash/2008/03/13/...pana-nui-fudul/" target="_blank">http://blog.mysport.ro/ultrash/2008/03/13/...pana-nui-fudul/</a>

In sfarsit un articol care punctul pe I. Multa lume nu mentioneaza ce s-a scris acolo ci doar ii vaita pe panaramele alea de la Cluj!

Felicitari! :wink:

forzateaua

CDU14.03.2008 15:43

stiu ca nu se incadreaza... da' am primit si m-am distrat (un pic)...

Sfaturi de la Lacatus pentru Banel Nicolita:

1) Nu te intorci in jumatatea noastra de teren decat cand e absolut necesar.

2) E obligatoriu sa te intorci in jumatatea noastra de teren, in momentul in care schimbam portile.

3) Portile se schimba intr-un meci, cel putin o data, nu te lasa pacalit!

4) Nu ai cum sa-ti dai seama care e poarta adversarului, deci trebuie sa intrebi.

5) Nu-l intreba pe Nesu ca se tine de glume.

6) Nu lovi mingea in cazul in care adversarul face pressing sau tribunele canta.

7) Alearga tot meciul si intra in teren doar cand/daca iti spun eu.

8) Poti sa deschizi si ochii cand intri in teren.

9) Daca e necesar sa atingi mingea, roaga-i pe Goian si Ghionea sa faca zid.

10) De azi tu vei antrena portarii in sectiunea de "Atentie distributiva si capcane de joc".

dax4714.03.2008 20:29
stiu ca nu se incadreaza... da' am primit si m-am distrat (un pic)...

Sfaturi de la Lacatus pentru Banel Nicolita:

=#$%^&&^%&

Bune sfaturi ! Insa eu i-as recomanda sa nu apara in lotul Stelei deloc. Mi-a mancat zilele cu jocul lui. Nimic nu stie. Orice copil care joaca fotbal pe maidan e mai bun ca el. Poate nu la alergat, dar si acolo e muci.

greenyes15.03.2008 10:03

Noi ar trebui sa nu ne mai amagim si sa cautam explicatii inutile acolo unde totul e clar, Nicolita e un jucator mediocru. Cine i l vede altfel cred ca a practicat atletismul pentru foarte multi ani si dupa asta s a reprofilat pe fotbal vazandu l pe el, soldat in Armata.....El Nicolica...alergand dupa un obiect rotund!