3 meciuri diferite cu 3 senzații diferite ne-a oferit Steaua pânã acum. Cu Iașul toți am cãzut de acord cã am jucat bine, dar am pierdut. Cât sã te bucuri totuși la o înfrângere? Cu Pandurii toți am zis cã am jucat prost, bine barem c-am câștigat. Cât sã te bucuri totuși dupã un joc atât de prost? Iar cu CFR toți suntem de acord cã am jucat și foarte bine și prost. Concluzia: am câștigat, dar mai e de muncã.
Sud-americanii ne trezesc și ei senzații contradictorii. Incisivi, dar neeficienți cu Iașul, minunați dar lipsiți de rezistențã cu CFR-ul, mai degrabã șterși cu oltenii. Sã fie oare Dicã cel care chiar ne lipsește?
Între timp, Emeghara s-a rupt, aflãm, și va intra Neșu. N-am fost niciodatã fanul lui Neșu, dar e drept cã nici Emeghara n-a fost în apele lui în astea 3 etape. Poate entuziasmul lui Mihai (marea lui calitate ca fotbalist) îl va mai trezi pe nigerian. Altfel, postul de senator nu prinde bine nimãnui...a se vedea Goian. Ce sã mai zic de bietul Nicolițã?
De fapt, bietul Nicolițã are norocul cã este considerat un bun de patrimoniu național și va fi pus pe picioare cu forța, doar-doar îl vom recupera pentru naționalã la Euro. Cât o sã mai treacã pânã când ne vom da seama cã baiatul pur și simplu nu e vreun mare fotbalist?
Steaua bate recordul și va juca a patra partidã cu "casa închisã". Ca sã-i citez pe cei din Vacarm, "de luni pânã miercuri, casa închisã, de joi....".... "bãieții" și-au dezvoltat adevãrate filiere și parcã nu știi ce sã faci: sã plângi cã stai douã ore la coadã la bilete în timp ce ei le iau pe toate sau sã te bucuri totuși cã iatã, pânã și cea mai defavorizatã etnie a țãrii și-a tras în masã acte de identitate? O fi bine pentru cei de la Evidența Populației...
Iar pe Giulești, veste bunã, vom intra ca-n clãdirile Serviciilor Secrete. Prezentãm buletinul, ni se iau datele, suntem pozați și-apoi verde! Amprentele și amenzile sunt pãstrate pentru final, când vom rãmâne doar noi și cu prietenii noștri din forțele de ordine. Fãrã multã înțelepciune și rezistențã la provocãri, ne paște prima mare aplicație practicã a Legii Dragomir. Poate doar summitul NATO sã fie șansa noastrã...
Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!
Ovidiu