Prezent marti seara la emisiunea 6!Vine presa! De la B1TV, finantatorul Stelei Gigi Becali a dezvaluit mai multe lucruri despre relatia lui cu antrenorul Marius Lacatus. Latifundiarul a precizat ca are foarte multa incredere in calitatile de antrenor ale Fiarei si ca acesta are postul asigurat pentru urmatorii 100 de ani.
"Va dau cuvantul meu de onoare: eu nu ii spun lui Marius Lacatus pe cine sa bage. Mi-e si jena sa-l intreb cu cine joaca! Cateodata mai vine si imi spune, de fiecare data ma incanta cu cine joaca! Marius Lacatus, dupa ce am vazut la el, vom avea sigur performanta. Orice s-ar intampla, nu-l voi da afara niciodata pe Lacatus. 100 de ani! Nu o sa il fortez sa plece! Dar el, probabil, ca o sa plece singur", a spus Becali la B1TV.
Finantatorul a mai precizat ca si jucatorii sunt foarte multumiti de antrenorul Lacatus.
"Eu vorbesc cu jucatorii si mi-au spus ca el creaza cea mai frumoasa atmosfera de grup, la antrenamente si in afara lor".
Becali s-a referit si la jocul de la Targu-Jiu.
" Eu nu concep ca Steaua sa se chinuie, dar am vazut ceva clar! Dica este indispensabil Stelei! Eu nu credeam, dar m-am convins! S-a vazut si lipsa lui Lovin"
In incheiere, finantatorul a facut din nou referire la conflictul cu Hagi, izbucnit dupa ce in meciul de la Cluj, cu CFR, Regele nu l-a folosit pe Mirel Radoi in centru defensivei.
"Daca Gica Hagi imi spunea ca pune doi jucatori inalti la marcaj pentru ca e Fabbiani, eu nu ma suparam. Dar stabilisem ceva cu el seara", a precizat patronul Stelei.