FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu vrem un titlu blatuit

vampyrr22.05.2005 02:29

salutare fratilor

scarba asta mi a fost aseara la meciul cu Bacaul, bacauanii pur si simplu au mimat fotbalul si imi era destul de clar ca nu aveau nici cea mai mica intentie de a i jena pe fotbalistii bacauani. Singurul loc in care se opuneau a fost careul, in incercarea de a limita proportiilr scorului. Becali a mai si declarat la sfarsit "pai Sechelari e prietenul meu, doar nu voiati sa ma bata in Gencea, dar nu a fost blat" HOOOOOO macar taci draq din gura oier imputit ce esti faci Steaua de rusine. bLATURI PENTRU CASTIGAREA CAMPIONATULUI? pai ce fratilor s a mutat Dinamo in Ghencea? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?: eu unul nu vreau un titlu blatuit pentru ca nu merita Becali asa ceva.A facut din Steaua un circ de ciobani si am mai pus si un antrenor pupincurist care ar fi in stare sa i suga **** lu Becali pana la sfarsitul campionatului, numai sa ramana antrenor. Si cum mama draq o sa vrem noi sa atacam grupele Champions League? ca doar no sa jucam cu bacaul toate meciurle inclusiv fnala!!!!!!RUSINE SA LE FIE lor si tuturor celor care isi doresc un astfel de titlu!!!!!!!!

BlackWoolfy22.05.2005 02:59

Acum in cazul in care castigam campionatul il avem din pacate era ultimul lucru care nu trebuia sa il faca ciobanul dar................