Am primit mesajul de la mai jos de la un user de pe site-ul nostru. M-a impresionat nu pentru ca se situa pe aceeasi pozitie cu mine ci trairea, profunzimea sentimentelor, dragostea pentru Steaua.
"Salutare,
Marius te saluta. De multe ori am incercat prin puterile mele sa deschid ochii la cei care navigheaza pe site ul asta spunandu-le sa nu mai incurajeze lipsa de valoare in schimbul "daruintei si vointei" jucatorilor atleti, dar am trecut nebagat in seama.
Cum ai spus si tu in articol, cand l-am vazut pe atlet in teren mi-a perit tot cheful sa ma uit la meci. Din pacate, majoritatea suporterilor nu mai stiu ce inseamna sau nu au stiut nicodata ce inseamana Steaua. Tot ce ai spus tu in articol e greu de inteles de cei veniti cu pluta in marea de suporteri Stelisti. Ca si tine, am fost invatat ca Steaua sa fie cea mai buna, acesta a fost nivelul cu care am fost invatat, Steaua = primul loc sau murind lupatand pentru el.
Din pacate, nici majoritatea jucatorilor considerati exponentiali nu cred ca inteleg ce inseamna Steaua. Imi vin in minte declaratiile unora care nu intelegeau de ce sunt apostrofati de suporteri cand echipa juca ca o cizma, printre ei Petre Marin, Goian, Lovin.
Declinul Stelei a inceput odata cu venirea lui Becali. Si cat s-a mai luptat Hagi atunci sa nu-i ajunga Steaua pe mana. Din pacate vorbele lui Gica au fost adevarate. Personal, am fost indepartat de jocul echipei practicat in vremea marelui antrenor Piturca, dar tot am sperat ca, poate-poate intr-o zi echipa mea va juca ce trebuie sa joace Steaua.
Si a venit Protasov care, fara sa vrea, ne-a adus aminte de Steaua care stralucea odata. Si a venit si plecarea lui (jijiotul stie de ce, dar masele de suporteri au fost induse in eroare cu oferta generoasa facuta din Ucraina). Apoi a venit cel care pentru mine nu ineamna nimic din punct de vedere al Stelei. Antreneaza la arabi acum. A spus ca nu are cum sa schimbe ceva ce merge foarte bine...urmarea o stii si tu....mai rau a adus locul doi la loc de cinste in Ghencea, de era pe placul.......
Toti au dat in Hagi. Nu stiu cum s a uitat atat de repede meciul cu Ceahlaul cand Steaua a avut o sumedenie de ocazii dar numai Neaga si altii au facut ca scorul sa nu fie unul de proportii. Gica a vrut sa faca treaba dar, atuncicand ai in conducere pe cine ai.....si jucatorii lui peste......
A venit randul lui Laca sa sufere. Nu inteleg ce cauta atletul in echipa, nici pe timpul lui Hagi nu am inteles dar ..... avem un atotstiutor care imprumuta echipa.....Toti suporterii cunoscatori o arunca ca avem cel mai bun lot.....poate, dar este si cel mai dezechilibrat.....Steaua nu are mijlocasi autentici, nu atacanti reprofilati.....unul comenta ca Laca nu e bun ca nu stie sa scoata ce au mai bun jucatorii....Daryo da cel mau bun randament ca atacant dar Laca trebuie sa l faca sa joace mijlocas si tot asa si cu Mendoza.....dar suporterii nostri atotsiutori...nu au ochi sa vada nici minte sa inteleaga.
E mult de discutat. Pacatul e ca multi nu pot sa inteleaga ce ai vrut sa transmiti prin articolul tau si asta din cauza ca nu stiu, nu au stiut sau nu mai stiu ce inseamna Steaua. Suporterului roman ii lipseste educatia fotbalistica si nu numai.
Numai bine!
Marius