FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zilele lui Becali sunt numarate în Ghencea.

Virgil21.05.2005 18:07

Zilele lui Gigi la carma Stelei,ca si ale oricarui dictator,sunt probabil numarate.

Daca aproape un intreg stadion a strigat impotriva ,in ciuda faptului ca gealatii lui se aflau la tot pasul in peluze si tribune,nu e de gluma.

Iesirile paranoice de sfidare a atitudinii suporterilor nu vor putea dura la infinit.

Gigi i-a aminte,cu intimidare si teroare nu rezolvi nimic.Vei sfarsi strivit de megalomania ta.In afara de cei pe care ii platesti,nimeni nu te iubeste.

Pentru ca in loc sa protejezi si sa faci cat mai luminoasa imaginea acestui mare club,ai intinat-o.

Sa-ti fie rusine !

ADRIAN PACURAR21.05.2005 18:11

Asa e , oare nu vede ca aceste atitudini huliganice . nu-si au rostul , nu e normal asa ceva...

sorin_77721.05.2005 18:33

nu stiu daca zilele lui sunt numarate. O sa spuna ca nu are nimeni bani sa cumpere Steaua de la el... Si tot nu va pleca nenorocitu...

Am strigat de la Tribuna 0 : "GG lasa-ne!".. poate ca virgil are dreptate... Dau 10 beri daca pleca asa usor GG.

Motanu D21.05.2005 19:18

Ma tem ca Gigi B. va sfarsii ca mai toti dictatorii: linsat de multime, impreuna cu batausii lui.

Gigi va pleca pana la urma de la Steaua. Important este insa cum o va face. Si sa stea linistit, ca intotdeauna se gaseste cineva sa investeasca in fotbal. Eventual cineva cu mult mai multi bani decat ciobanul.

Asadar : Gigi, lasa-ne || Du-te; paste oile !!!

Padrese22.05.2005 01:46

Mi`a placut scandarea galeriei moldovenilor :"Gigi vino la bacau" poate ii ia in seama oieru si pleaca naibii din Ghencea ca s-ar potrivi de minune intre moldoveni

valitzu22.05.2005 03:06

Jiji n-o sa plece fara lupta.O sa faca tot ce-i sta in putintza sa se impuna...mai ales cu ajutorul gorilelor.Aseara l-au deranjat bannerele din nou.Respect acelora care au luptat sa le tzina ridicate ca sa le vada toata lumea.Respect pentru tot stadionul care a aplaudat gestul lor.

Hai fratilor sa-l linsham pe oier...sa-l dam noi afara daca el nu vrea sa plece...sa avem aceeashi atitudine la fiecare meci care a mai ramas!

Motanu D22.05.2005 03:19
Mi`a placut scandarea galeriei moldovenilor :"Gigi vino la bacau" poate ii ia in seama oieru si pleaca naibii din Ghencea ca s-ar potrivi de minune intre moldoveni

Nu chiar. Eu n-as vrea ca un astfel de individ sa vina la Iasi. Gigi ma bine ar ramane ceea ce fost: un afacerist sarac cu duhul, si ar lasa sportul si politica in mainile celor care chiar se pricep la asa ceva. Fie ei moldoveni, Bucuresteni, olteni, etc.

horse3722.05.2005 06:17

sta in puterea noastra, ca la meciul cu Timisoara sa-l facem sa sufere. tot arsenalul este in mainile noastre cu o singura precizare, nu ne legam de familie.

nu va mai ganditi la gorilele lui. 100 de mardeiasi nu pot tine piept unui stadion intreg. galerie nu inseamna balamuc mustata. il vom face pe acest cioban infect sa-si doreasca sa plece de la acest club. noi suporterii avem forta si atentie ce va spun, dreptul, la ceva mai bun pentru acest club. acest infect pe faima acestui club a ajuns pe sticla zi de zi in casele noastre unde-si revarsa laturile din creierii bolnaviciosi de megalomanie si fascism. gata! s-a umplut paharul, afara cu el.

sa ne imbracam in negru la meciul cu Timisoara!

NU VA FIE FRICA CACI SI Becali PICA!

vampyrr22.05.2005 06:41

Steaua O SA IA TITLUL SI CU DURERE IN SUFLET O SPUN DIN PACATE,SI DACA IL IA Becali O SA STEA FIE CA IL VREM FIE CA NU, O SA SE BATA CU PUMNU IN PIEPT CA EL A LUAT TITLUL, SI DE PLECAT NO O SA PLECE CURAND,ZILELE NEGRE IN ISTORIA Stelei SCRISE DE Becali VOR FI INCA MULTE

LACATUS722.05.2005 13:30

Pana la urma tre sa scapam de acest cioban nenorocit!Suporterii din Buc sunt cei care pot face ceva in acest sens!Dupa cum au spus-o mai multi pe aici,n-are ciobanul atatea gorile ca sa se poata puna cu tot stadionul!trebuie doar unitate intre suporteri!Asa cum cei de la PS au fost uniti in momentul in care au venit gorilele sa le confiste bannerele!la noi ai voie sa-l pupi in c.. pe patron,atunci esti stelist!Daca nu esti vagabond,etc,etc!In aceste conditii si eu sunt un vagaond!Si ca mine sunt milioane de stelisti!

Jackass22.05.2005 13:43

:x nu o sa plece! nu va faceti sperante fratilor!! de paraziti nu se scapa asa usor!! o sa ramana si o sa ne manance zilele in continuare!!!

LACATUS722.05.2005 14:18

Orice inceput are,mai devreme sau mai tarziu,un sfarsit!Sa speram ca si domnia acestui cioban oligofren nenorocit e spre sfarsit!Cat naiba mai tre sa suferim?Cat mai tre sa ne rusinam cu el?Rad si curcile de noi si tre sa le dam dreptate!

SHAYAN23.05.2005 02:53

nu pleaca asta sub nici o forma de la Steaua.Mai avem doar 2 blaturi mici si gata titlul.Sa vezi atunci bucurie si impresii pe capul ciobanului!

misha23.05.2005 04:21

de unde stii tu ca o sa fie blaturi

daca bate Steaua echipe la retrogradare e suspectata de blat, ar trebui sa fie tot timpul invinsa ca sa nu mai fie suspectata de blat

Motanu D23.05.2005 06:56

daca bate Steaua echipe la retrogradare e suspectata de blat, ar trebui sa fie tot timpul invinsa ca sa nu mai fie suspectata de blat

Tu chiar nu vrei sa intelegi ca Steaua nu poate mai mult? In momentul de fata nu putem bate pe nimeni. Nici macar pe aia de la "C".

bobby2323.05.2005 07:03

ACEST ASA-ZIS PATRON VA PLECA FARA DOAR SI POATE, MAI DEVREME SAU MAI TARZIU. PENTRU A GRABI ACEASTA PLECARE TOTI SUPORTERII STELISTI ADEVARATI (SI SUNTEM MULTI - MULT MAI MULTI DECAT GORILELE LUI) TB SA VENIM IN NUMAR MARE LA STADION SI SA PROTESTAM NEINCETAT. SPER INTR-UN VIITOR APROPIAT FARA BODYGUARZI, PUMNI IN GURA SI CENZURA !!! FORZA Steaua !!!

gone23.05.2005 07:35

Imi e frica ca atunci cand va pleca "Capitanu" o sa vanda toti jucatorii pt a isi recupera banii. Insa e bine si asa. O sa avem un an mai prost in care v-a trebui sa construim o noua echipa si apoi vom fi din nou campioni.

kyd23.05.2005 12:49

Razboiul impotriva lui Gigi va fi foarte lung,nu va renunta asa usor la singura lui modalitate de a aparea la TV.

Sa zicem ca sambata a fost doar o batalie partial castigata dar incet incet vom avea tot mai multe astfel de batalii.

Ciobanul esti o MIZERIE

fanatica23.05.2005 13:07

nu cred ca pleaca Becali asa usor!in primul rand chiar daca vreti sau nu sa recunoasteti e stelist si vrea performante si in al doilea rand cine vrea sa cumpere Steaua!e vreun om in Romania capabil sa cumpere pe acest club si sa investeasca la fel sau mai mult ca Becali?sincer eu nu cred!

si in plus jucatorii il admira si il sustin,pentru ca omul asta cioban,incult sau nepriceput la fotbal a creat stele echipei pe care voi le sustineti:pai ati auzit voi de Radoi,inainte sa-l aduca Becali la Steaua,Dumitru,Tudor si altii au ramas aici datorita lui1pai daca era lat conducator Radoi era transferat de mult!

oricum el e singurul care nu-si va demisia,lui chiar nu-i pasa de cei acre il contesta,pentru ca stie ca mai sunt si oameni care inteleg ca nu e numai vina lui!

Motanu D23.05.2005 14:20
nu cred ca pleaca Becali asa usor!in primul rand chiar daca vreti sau nu sa recunoasteti e stelist si vrea performante si in al doilea rand cine vrea sa cumpere Steaua!e vreun om in Romania capabil sa cumpere pe acest club si sa investeasca la fel sau mai mult ca Becali?sincer eu nu cred!

si in plus jucatorii il admira si il sustin,pentru ca omul asta cioban,incult sau nepriceput la fotbal a creat stele echipei pe care voi le sustineti:pai ati auzit voi de Radoi,inainte sa-l aduca Becali la Steaua,Dumitru,Tudor si altii au ramas aici datorita lui1pai daca era lat conducator Radoi era transferat de mult!

oricum el e singurul care nu-si va demisia,lui chiar nu-i pasa de cei acre il contesta,pentru ca stie ca mai sunt si oameni care inteleg ca nu e numai vina lui!

Pe aia i-a adus si creat Piturca, nu Jiji. Ai grija cand faci astfel de afirmatii, pentru ca faci confuzii !!! Iar Jiji fie e stelist, dar e cretin si nu stie sa sprijine interesul echipei, fie nu e stelist si atunci:

"Gigi, lasa-ne || Du-te; paste oile !!!"

LACATUS724.05.2005 08:59

Tu chiar nu vrei sa intelegi ca Steaua nu poate mai mult? In momentul de fata nu putem bate pe nimeni. Nici macar pe aia de la "C".

Nu sunt de acord cu tine!om fi noi intr-o pasa proasta,om avea jucatori care nu prea au ce cauta acolo(atat ca valoare cat si din cauza caracterului),dar nici cei mai slabi nu suntem!Deocamdata suntem pe primul loc,ceea ce inseamna ca suntem cei mai buni!sper sa fie tot asa si peste 2 etape!

LACATUS724.05.2005 09:04
Razboiul impotriva lui Gigi va fi foarte lung,nu va renunta asa usor la singura lui modalitate de a aparea la TV.

Sa zicem ca sambata a fost doar o batalie partial castigata dar incet incet vom avea tot mai multe astfel de batalii.

Ciobanul esti o MIZERIE

Daca veti fi uniti sunt sigur ca veti reusi sa ne scapati de aceasta mizerie!

fan_neaga28.05.2005 10:52

Bine, bine face Gigi ce face dar cine crezi ca ar mai investii intr-o echipa atat de mult fara a primi nimic financiar... si nu cred eu ca s-ar concedia singur.Sa fii multumit ca exista cineva care investeste si vrea binele echipei si trebuie sa-l acceptam cu tot cu defectele si calitatiile lui ca nimeni nu ii perfect nu-i asa?

LACATUS728.05.2005 16:31
Bine, bine face Gigi ce face dar cine crezi ca ar mai investii intr-o echipa atat de mult fara a primi nimic financiar... si nu cred eu ca s-ar concedia singur.Sa fii multumit ca exista cineva care investeste si vrea binele echipei si trebuie sa-l acceptam cu tot cu defectele si calitatiile lui ca nimeni nu ii perfect nu-i asa?

Oare chiar vrea binele echipei?