FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SA AJUTAM ECHIPA!!! SPRE22!!!

4ZA STEAUA20.05.2005 14:41

CHIAR DACA ACEASTA SCHIMBARE FACUTA DE OIER E DOAR O DIVERSIUNE CA SA NE INCHIDA GURA, ECHIPA TREBUIE SUSTINUTA. E BINE CA PANA IN MIN 90 SA II INCURAJAM, IAR LA SFARSIT IN FUNCTIE DE REZULTAT MAI VEDEM.

DACA OIERUL NU MERITA, NOI SUNTEM CEI MAI ADEVARATI SUPORTERI SI MERITAM TITLUL. DACA NU PENTRU EI, MACAR PENTRU NOI TREBUIE INCURAJATI.

SPER SA NU SE RENUNTE ASA USOR LA BANERELE IMPOTRIVA LUI mhemhe SI Jiji!

SAMBATA TREBUIE SA FIM ACOLO:

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI!!!

4EVER 4ZA Steaua!!!!! 22 VENIM!

reddog20.05.2005 14:55

Cei mai adevarati suporteri? Dar ce, sunteti cumva uniicii din Romania? Am auzit de la cativa stelisti ca dupa meciul cu National, in fata la hotelul lui Gigi cativa suporteri au ajuns pana acolo incat au stigat ".... Steaua".

PS: Sper sa nu iau cartonas acum ca am reprodus ceva... :roll:

4ZA STEAUA20.05.2005 16:28

red nu imi aduc aminte sa fi plecat vreodata stelistii la pauza ca voi sau sa dea foc la scaune in deplasare, dupa cum nu tin minte pe ce stadion de afara au fost vreodata mai multi caini decat adversari (mestalia). no ofense, eu asa cred.

una peste alta, vorba unuia : titlul de anul asta precum si "cupa" ar trebui reportate. in campionat nimeni nu a aratat ca poate face diferenta.

4EVER 4ZA Steaua!

reddog20.05.2005 16:54

Nu numai noi incendiem pe unde mergem.

Pe Mestalla nu au fost suporteri pentru ca Valencia era intr-o perioada f f proasta.

Alexandru20.05.2005 17:16
Nu numai noi incendiem pe unde mergem.

Pe Mestalla nu au fost suporteri pentru ca Valencia era intr-o perioada f f proasta.

mda... dar nu o sa aveti niciodata 7.000 de sustinatori in spania :) Steaua e un nume, care fara suparare, nu se compara cu Dinamo...

p.s. semnatura mea spune tot :wink:

elvis23.05.2005 15:13

Abia daca sunt 1000 in groapa.

dogy23.05.2005 15:17
Abia daca sunt 1000 in groapa.

stii tu, de parca ai fi fost pe stadion sa ne numeri :evil: :evil: :evil:

"sa ajutam echipa spre 22" - voi mai mult o incurcati decat o ajutati

Jackass23.05.2005 15:57

dogy asa e... probabil sunteti chiar mai putini aaa?? :lol:

nu ne uitam la meciurile voastre cumparate, da auzim si noi ca Dinamo nu prea are galerie! :twisted:

Motanu D23.05.2005 16:44

Pai a vandut Borcea si galeria. Ce numai jucatorii sunt cautati la centrele de reciclare :?: :twisted:

weber_p23.05.2005 17:47

Dinamo??? Ce cauta numele echipei astea pe acest forum daca nu e precedat de cuvantul M@*%?? Cainii nu sunt multi pe stadion fiindca oricum n-au loc acolo!! cand mai vin si ei pe Ghencea vin mai multi ca au loc la noi intr-o peluza mai mult ca la ei in tot stadionul!! dar hai sa lasam pe caini la ei la cotet si sa vb de ce ne doare pe noi!!

Steau are nevoie de suporteri in astea doua meciuri ca de aer!! deci noi suntem aerul lor hai sa fim cat mai curat si cat mai mult ca sa nu se sufoce!!

P.S. : daca "groapa" voastra e prea mica duceti-va la Glina!!!

sorin_77723.05.2005 18:16

aratati lui Gigi ofense si dispret nemarginit numai dupa ce Radoi ridica cupa de campioni deasupra capului. Pana atunci toti cei care va dati mari stelisti incurajati echiapa aceasta pentru ca ea are nevoie de noi... Voi credeti ca acesti jucatori nu doresc titlul? Voi credeti ca le este usor sa-si revina? Uitati-va la Valencia care nici Cupa UEFA nu a mai prins-o in Spania. Echipa suntem noi suporterii acum. Noi trebuie sa o purtam spre victorie. Noi si numai noi putem sa ii suflam incredere si tarie de caracter.