FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Titi DUMITRIU

Adi20.05.2005 09:38

Oameni bun, Dumitriu a dus Steaua in Champions League??? Ce naiba, inseamna care idee de fotbal. Sa dea tot ce are in el mai bun: experienta, tactica, instinct si vom lua titlul. Mi-au placut primele declaratii ale lui Titi "Steaua nu are cum sa piarda titlul, Steaua ia 9 p din 9, garantez ca i-au campionatul" Asta ne da noua incredere si yi motiveaza pe jucator.

Am avut incredere intr-un incepator ca Zenga si sa nu avem incredere in antrenorul care a stat pe banca la meciurile din Ch.League.

Sa fim optimisti!!!!!!!! :D:D:D

Bogdan4Steaua20.05.2005 10:41

Zenga a plecat, raul e deja facut. Sa incercam sa il sustinem pe Titi Dumitriu desi nu stiu cata treaba va face. Totusi, daca nu ii dam sanse si il hulim de la inceput e clar ca nu avem sanse la titlu. Sa lasam lucrurile sa isi urmeze cursul si daca la sfarsitul campionatului ramanem din nou fara trofeu atunci ar trebui sa protestam vehement. Pana atunci ar trebui sa mergem la stadion si sa incurajam echipa!Neconditionat! Hai Steaua!

4ZA STEAUA20.05.2005 14:54

Bogdan a scris:

Zenga a plecat, raul e deja facut. Sa incercam sa il sustinem pe Titi Dumitriu desi nu stiu cata treaba va face. Totusi, daca nu ii dam sanse si il hulim de la inceput e clar ca nu avem sanse la titlu. Sa lasam lucrurile sa isi urmeze cursul si daca la sfarsitul campionatului ramanem din nou fara trofeu atunci ar trebui sa protestam vehement. Pana atunci ar trebui sa mergem la stadion si sa incurajam echipa!Neconditionat! Hai Steaua!

ceea ce ma enerveaza este ca oierul a facut schimbarea ca sa ne inchida gura si sa-si vada el mai departe de condus in stilul caracteristic al echipei si clubului. cred ca o data cu victoriile care sunt sigur ca vor veni il vom uita pe mhemhe, sluga lui Gigi, cu atat mai mult ca mustata isi pune oamenii sa strige "Ciobanul". ECHIPA TREBUIE SUSTINUTA, IAR CONDUCEREA HULITA!

4EVER 4ZA Steaua!!!