FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

mesajul unui suporter oarecare

geoct20.05.2005 08:55

Sunt si eu un suporter al Stelei de cand ma stiu. Nu am dat niciodata cu pietre in autocarele altor echipe, nu m-am batut cu rapidisti sau cu dinamovisti niciodata. Dar tin cu Steaua si marturisesc ca ma intristeaza ce se intampla in prezent. Nu am mai luat nici un titlu in ultimii ani. Anul acesta am ragusit la meciul cu Valencia. Am prieteni care tin cu Craiova, Dinamo sau rapid si le-am spus sa vorbeasca cu noi despre fotbal atunci cand echipele lor vor elimina cea mai buna echipa din lume. Am infruntat viscolul la meciul amanat cu Villareal si am ragusit si la rejucarea lui, convins ca in fazele eliminatorii totul e posibil. Eram bucuros pentru ca faceam performanta in UEFA si eram pe primul loc care parea batut in cuie. Eram bucuros pentru ca Steaua era din nou ....Steaua! Steaua pe care o stiam eu de mic, echipa care domina campionatul si singura care tinea capul sus in Europa,echipa care, chiara daca n castiga, dadea totul pe teren. Si, la un moment dat, totul a inceput parca sa se clatine. Probabil ca jucatorii s-au crezut invincibili si au tratat campionatul cu usurinta si, cand au vazut ca pot fi invinsi, s-au speriat si nu pot trece de acest blocaj psihic. E doar o parere. Daca e asa, antrenorul (Zenga sau Titi, momentan nu sunt sigur cine este) ar trebui sa ii aduca cu picioarele pe pamant. Si sunt convins ca si Dorinel ar putea avea un cuvant de spus.

Cei din conducere ar trebui sa inteleaga ca nu suntem suparati pe jucatori pentru ca nu au rezultate (am ramas mereu alaturi de ei si in sezoane cand nu aua avut nici o performanta) ci pentru ca, e parerea mea, nu mai lupta cum o faceau altadata, nu mai lupta asa cum trebuie sa o faca un jucator care poarta tricolul Stelei.

Domnule Stoica, sunteti suparat pe noi fiindca ii criticam, dar noi ce sa mai zicem cand, dupa meciul cu Sportul, spuneati ca nu ati avut niciodata atatea emotii pentru 3 puncte? Ati fost in Europa, si cu Otelul si cu Steaua, dar nu ati inteles nimic din atitudinea conducatorilor de acolo. Acolo nimeni nu coboara sa bata suporterii. Daca o fac, cand se intorc in fotoliul din loja, isi scriu demisia. Faptul ca va cereti scuze nu va sterge imaginile respective de pe imaginea Stelei, imagine construita ani de zile prin performante in tara si, mai ales, in Europa. De imaginea pe care o face clubului patronul, nu mai are rost sa comentez. Da, stiu, da bani multi, dar asta nu ii da dreptul sa trateze clubul dupa mofturile lui de moment.

Nu stiu daca demiterea lui Zenga e solutia, timpul o va spune. Parearea mea este ca ar fi fost bine sa se pastreze echipa actuala, cu tot cu antrenor, sa se consolideze si sa poata merge si mai sus la anul.

PANA ATUNCI, CONTINUI SA CRED IN ACEST TITLU! HAI BAIATI, CA SE POATE!

ps. sa fie oare un semn faptul ca in UEFA a triumfat o echipa ros-albastra? am postat acest mesaj si pe forumul de pe site-ul oficial

reddog20.05.2005 15:05

Frumos mesajul, dar crezi ca il va citi cineva din conducere? Iluzii si sperante desarte.