FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mesaj pentru necunoscut....jucatori...

ADRIAN PACURAR20.05.2005 06:01

Ati muncit un an intreg ,ati tras de voi poate , am trait seri magice alaturi de voi in cupele europene , a fost fenomenal ,am invins pe actuala campioana de doua ori , bucurii si iarasi bucurii , dar...

Acuma vad ca nu va mai pasa , nu mai munciti , sunteti cazuti psihic , nu aveti taria sa va luati de nedreptati , daca e adevarat ce scrie in presa , ca Becali va injura , va scuipa , va calca in picioare si voi stati drepti , inseamna ca sunteti niste fricosi , nu o sa aveti cum sa castigati titlul niciodata daca nu sunteti barbati ... Citesc ca suporterii care merg la stadion ieri , sunt luati peste picior de jucatori , sunt bine dispusi jucatorii , cand trebuie sa ii vad ca sufera , ca se antreneaza ca niciodata , dar ei i-au suporterii peste picior.

Noi ca si fraierii o sa venim sa incurajam echipa , sa cantam pentru numele Stelei , voi cum o sa-i rasplatiti ???

Sper ca macar anul asta sa aduceti titlul acasa , sa va reveniti , pentru ca stim ca nu va pasa decat de bani , macar pentru asta sa jucati .

reddog20.05.2005 15:22

Cum vine asta sa aduceti titlul "acasa"? De cand titlul are casa in Ghencea? Momentan se simte bine in Stefan cel Mare, de ce vreti sa il deranjati? :wink:

Emotionant, Adriane, dar degeaba. Totusi, ma repet a mia oara, stai linistit ca nu mai aveti cu cine pierde.

elvis20.05.2005 15:28

Astept titlul!

Tb sa vina de 2 ani.

Hai Steaua!

reddog20.05.2005 15:30

De ce trebuia sa vina de doi ani? Ca asa vreti voi? Pai una vreti voi si alta obtine Steaua.

Jackass20.05.2005 16:04

Adrian pancurar!!

hay frate si tu crezi tot ce scrie-n presa??

jucatorii vor sa castige, crezi ca-s masochisti?? cum pe noi ne doare asa-i doare si pe ei! dar daca nu mai pot? daca nu mai au forta?? nu au ce sa faca!

in rest, are dinamovistul dreptate...titlul vine-n Ghencea!! :P

ADRIAN PACURAR20.05.2005 16:05

Am adaugat , daca e adevarat...

reddog20.05.2005 16:11
Adrian pancurar!!

hay frate si tu crezi tot ce scrie-n presa??

jucatorii vor sa castige, crezi ca-s masochisti?? cum  pe noi ne doare asa-i doare si pe ei! dar daca nu mai pot? daca nu mai au forta?? nu au ce sa faca!

in rest, are dinamovistul dreptate...titlul vine-n Ghencea!! :P

Da, am dreptate, luand in vedere ca nu aveti cu cine pierde. Daca s-ar juca pe bune, nu stiu ce s-ar mai putea intampla...ar ajunge titlul la Farul. :roll: