...neaga pleaca...echipa numai joaca...Zenga e pus pe liber...noi suporterii vrem sa-i altoim pe jucatori...golaneala si pumneala ajung sa fie la moda in clubul nostru.
de ce am ajuns aici? mai luam campionatul in conditiile astea!?
...neaga pleaca...echipa numai joaca...Zenga e pus pe liber...noi suporterii vrem sa-i altoim pe jucatori...golaneala si pumneala ajung sa fie la moda in clubul nostru.
de ce am ajuns aici? mai luam campionatul in conditiile astea!?
NU !
Gigi e de vina.
Inca mai aveti un punct avans, din pacate pentru noi. :wink:
da ... io zic ca-l mai luam .. deoarece avem meciuri ushoare ! cu bacau sigur batem .. ca jucam in Ghencea, aia nu sunt asa de buni incat sa ne puna probleme, si oricum Jiji cu seche sunt prieteni
! pe urma cu brasovu, o echipa deja retrogradata iar un meci ushor ... cu Poli va fi putzin mai greu dar avand in vedere ca se joaca cu cupa pe masa ... si cu sarbatoarea in pragul ushii
vom cuceri titlul ... cred ca si baietzii isi dau seama ce ar insemna sa-l pierdem si or sa dea tot din ei astea 3 etape .. deci io sunt 90% sigur ca-l castigam ! in sfarsit dupa ani buni de asteptare ...
da ... io zic ca-l mai luam .. deoarece avem meciuri ushoare ! cu bacau sigur batem .. ca jucam in Ghencea, aia nu sunt asa de buni incat sa ne puna probleme, si oricum Jiji cu seche sunt prieteni! pe urma cu brasovu, o echipa deja retrogradata iar un meci ushor ... cu Poli va fi putzin mai greu dar avand in vedere ca se joaca cu cupa pe masa ... si cu sarbatoarea in pragul ushii
vom cuceri titlul ... cred ca si baietzii isi dau seama ce ar insemna sa-l pierdem si or sa dea tot din ei astea 3 etape .. deci io sunt 90% sigur ca-l castigam ! in sfarsit dupa ani buni de asteptare ...
tati,daca tie si altora ca tine iti convine ca Steaua o sa ia titlul dupa 5 ani in conditiile astea,ei bine,mie nu!nu vreau sa se spuna despre Steaua ca a luat titlul dupa blaturi(vezi CFR Cluj,gloria,anul' asta!) precum Dinamo si nici ca oligofrenii care s-au cuibarit la conducerea echipei sa defileze cu titlul,ca o mare realizare!in momentul de fata,situatia la Steaua e dezastruoasa:nu e echipa(doar cu Radoi si munti,Ogararu si din cind in cind Ghionea,nu poti face ceva!),nu e antrenor(Titi traieste din trecut),conducerea,cunoastem!suporteri sunt revoltati de jocul echipei si de imbecilitatea afisata de conducere!
pe de alta parte,tare as vrea sa ma insel,da' daca mai stau la Steaua Jiji,MM si nepoteii pizdii,tare mi-e ca o sa ajunga precum Craiova!
e trist!
Nici chiar asa. Vreau si eu sa vad cum Steaua e amenintata cu retrogradarea 8O . Nu cred ca se va ajunge chiar asa. Noi cu cine ne mai rafuim atunci?
da lume luam campionatul!! poate Poli tim. sa ne incurce dar in rest??
sa veniti maine in Ghencea sa-i sustinem!!
REMEMBER: sa strigam numele lui Walter Zenga!!
Ia mai termina cu Poli Tm si incurcatul. Aia vor fi ultimii care v-ar incurca. :evil: