FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua vrea sa schimbe "legea Dragomir" (OLS)!

fcsteaua.ro05.03.2008 22:28

Drept rasplata pentru comportamentul avut la meciul cu CFR Cluj, oficialii Stelei vor inainta o propunere pentru modificarea unor articole din Legea impotriva violentei pe stadioane, numita si "Legea Dragomir", sustin surse din anturajul vicecampioanei Romaniei.

Pentru a asculta cererile suporterilor, presedintele Consiliului de Administratie, Valeriu Argaseala, s-a intalnit deja cu reprezentantii galeriei, acestia transmintandu-i lui Argaseala doleantele lor.

Suporterii au ca scop principal schimbarea a doua articole din Legea Dragomir, cel care priveste eliminarea steagurilor de pe stadioane si cel care se refera la interzicerea protestelor la adresa oficialilor din fotbalul romanesc.

Valeriu Argaseala a fost de acord cu propunerile suporterilor si le-a transmis acestora ca va face tot ce ii sta in putinta pentru modificarea legii.

cicerone06.03.2008 08:51

legea este buna huliganii n/au ce cauta pe stadion,dar amendamentele geleriei steliste sunt indreptatite,trebuie sa se tina cont si de parerea galeriei.

forever_STEAUA06.03.2008 09:03
Valeriu Argaseala a fost de acord cu propunerile suporterilor

:laugh: :laugh: :laugh:

Mai este mult pânã la 1 Aprilie...

Virgil06.03.2008 10:10
Valeriu Argaseala a fost de acord cu propunerile suporterilor si le-a transmis acestora ca va face tot ce ii sta in putinta pentru modificarea legii.

Doar nu era prost sa spuna ca nu e de acord si ca nu va face tot ce ii sta in putinta.

A propos, cam ce ar putea face de unul singur? Cred ca ar putea reusi doar daca i s-ar alatura toti presedintii de club. Acordul lor ar trebui urmat de acordul lui Dragomir si apoi de un vot favorabil in Parlament. Destul de complicat, dar in timp se poate realiza. Oricum e prea devreme sa amendezi o lege noua.

lucvald-190206.03.2008 10:11

zic argatseala si..trag apa !

MoWeed06.03.2008 11:45

Da da...vezi sa nu cred...

makaan06.03.2008 11:49

Ce gluma buna... Si iata cum functioneaza manipularea...Vine Argaseala si spune ca face si drege,suporterii stau cumintei,asteptand ziua in care or sa poata flutura un steag din nou,iar ciobanezul din pipera isi freaca mainile de bucurie ca nu o sa mai auda "M..e Gigi,augh! augh! augh!"

steaua_gloria06.03.2008 12:43

Ce si-a zis Argeseala: cum sa ma pun si eu bine cu astia? :thumbdown:

1uLy4Nn06.03.2008 16:55

nu imi prea vine a crede ca se implica Argaseala. face si el pe interesatul pentru a se pune bine cu suporterii :|...aqm sa vedem,poate ma insel :steagcruce:

CaTaLiNsm StElIsTu07.03.2008 14:36

cum era aia cu marmota........?!