FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eterna poveste cu biletele

fcsteaua.ro05.03.2008 22:17

La meciurile Naționalei de la Euro 2008 sunt prea puține bilete. De parcã mai mirã pe cineva! Aceeași poveste a fost la recentele meciuri de tenis și la cam toate evenimentele sportive mai importante în care sunt implicate echipele naționale ale României. Nu citez surse (povestea e oricum acoperitã cam de toatã lumea), și nici nu cred ca are rost sã ne legãm de numere, dar ideea principalã e clarã: atunci când se face împãrțeala, suporterul de rând e la categoria celor cãrora "le dãm dacã mai rãmâne ceva".

Întâi trebuie sã-și facã plinul mai-marii Ligii și Federației. Apoi, "șmecherii" din categoria lui Becali (care se pare cã a primit în jur de 180 de bilete - oare îi ajung pentru toți verii?). Urmeazã jucãtorii, și de-abia la urmã "prostimea", în condițiile în care dai telefoane în disperare și încerci sã te înscrii pe liste ca tot omul, dar nu ai aproape nicio șansã dacã nu cunoști pe cineva care sã-ți opreascã și ție. Victor Pițurcã spune cã "jucãtorii lui trebuie sã primeascã atâtea bilete câte au nevoie".

Nu am nimic cu jucãtorii echipei naționale. Trebuie sã-i respectãm, trebuie sã le dãm și lor câte 5-10 bilete de om, dar mã întreb când vor înțelege aceștia cã talentul de dat cu piciorul în minge nu are absolut nicio valoare fãrã cei care susțin pânã la urmã fenomenul fotbalistic. Noi plãtim intrarea la meciurile mai puțin strãlucitoare, noi cumpãrãm tricouri, fulare și alte materiale, noi consumãm reclama care se vinde la TV când e fotbal.

Fãrã noi nu se poate. Noi suntem fotbalul. Tratați-ne în continuare așa și în cele din urmã vã veți cãuta locuri de muncã la care sã vã puneți în valoare celelalte talente. Mai știți sã faceți ceva în afarã de fotbal? Nu? Bãgați bine la cap: salariile voastre depind de noi, fraierii.

www.GRECO.ro

forever_STEAUA06.03.2008 09:13

ªi când te gândești cã viitoarea soacrã a lui Chivu are bilet în altã zonã decât cea în care va sta mama acestuia... Inadmisibil...

Living_Dead_Stripper06.03.2008 09:17

,,Eu voi egalitate,dar nu pentru catei''

Zicea o fabula de multi si mult uitata

Acum gusatii impart bilete intre ei,

Istoria si-n sport e repetata... ;-)

lucvald-190206.03.2008 09:45

miseii , imbuibatii , burghezia asupritoare....mama lor de kkti...

nepotismul e la putere.......

sa va narez pe scurt o intamplare....

Sunt angajat al unei firme - intamplator sponsor principal al FRF -...si s-au primit 20 de bilete ale echipei nostre......stiti unde au ajuns ?!?!?!?!?!..hm.......la cativa directori care nici macar nu sunt romani....ci FRANCEZI !

iar eu si inca 2 peroane care am lucrat la proiectul respectiv de marketing si sponsorizare am primit un "merci baieti ati facut o treaba buna " !!!!!!!!!

ma duc dracu sa-mi fac o firma de prelucrare a energiei eoliene...ca si asa ma bat cu morile de vant....

sa va f** !

MoWeed06.03.2008 11:44

Asa e la noi numai cine are pile sau bani are "privilegiul" de a vedea meciurile mari ale nationalei. Dar suporterul de rand e criticat imediat ce nu se umple stadionul in meciurile mai putin importante

Foarte bun articolul...

shack3r06.03.2008 12:36
,,Eu voi egalitate,dar nu pentru catei''

Zicea o fabula de multi si mult uitata

Acum gusatii impart bilete intre ei,

Istoria si-n sport e repetata... ;-)

Nu mai aminti,mi-a picat mie la simulare la capacitate.

Lasand gluma la o parte,asta e Romania.Insa ma intreb cum se poate in celelalte tari si la noi nu se poate?

laurentiu196906.03.2008 13:18

De doi asteptam sa merg la Euro. Iubesc Austria si Elvetia pentru ca sunt un iubitor al muntelui. Din pacate, nu am avut noroc la tragerea la sorti. Mi-a lasat un gust amar, fapt ce ma determina sa nu mai pun piciorul pe stadion la nici un meci al Nationalei. Mi-e sila. Imi pastrez banii pentru UCL. Pe Emirates a fost extraordinar, pe Bernabeu la fel. Simt ca la anul mergem pe Anfield... In '83 am venit cu 6 ore inainte de inceperea meciului ca sa prind loc atat la Romania-Italia cat si la Romania-Cehoslovacia...in '89 mi-am rupt hainele ca sa intru la meciul cu Danemarca...acum...calculatorul FRF ma determina sa-mi fie sila! Punct!

CaTaLiNsm StElIsTu07.03.2008 14:34

Iar pe urma se mira ca au"suporteri de plaja"........

w3bmaster08.03.2008 03:57

Simply Romania ce drac sa mai zici