FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - HCM Constanta 34 -28. Steaua - aproape campioanã!

fcsteaua.ro05.03.2008 21:32

Duminica a avut loc la Chiajna partida intre ocupantele locurilor 1 si 2 in clasamentul Ligii Nationale la handbal masculin, Steaua si HCM Constanta. Meciul a fost unul extrem de spectaculos si tensionat, fazele de joc si prestatiile jucatorilor facand deliciul publicului. Cu 31 de puncte acumulate in acest sezon Steaua se afla, inainte de aceasta intalnire, pe prima pozitie in clasament, urmata la mica distanta de HCM, care desi nu a pierdut nici un meci in acest an competitional se afla doar pe pozitia secunda cu 27 de puncte castigate.

Dupa o prima repriza dominata in totalitate de Steaua, care a condus si cu 9 goluri diferenta, la pauza scorul de pe tabela era 18-11 pentru gazde. Tensiunea meciului a avut efecte si asupra oficialilor, antrenorul Stelei, Dumitru Berbece suferind o cadere de tensiune, nereusind sa-si revina decat dupa interventiile medicilor echipei.

Replica jucatorilor de la malul marii a venit in repriza secunda, cand s-au mobilizat exemplar si au reusit sa reduca din diferenta marcand 5 goluri consecutive fara sa primeasca vreunul. Partida a devenit foarte echilibrata, ambele echipe luptand cu toate fortele pentru victorie. HCM a reusit chiar, la mijlocul reprizei secunde, sa se apropie la un singur gol diferenta de Steaua, insa Stefan Laufceac a aparat miraculos cateva mingi, iar Mazilu, Ionut Georgescu si Sania au jucat perfect pe atac, aducand victoria pentru echipa lor.

Scorul final, 34-28, duce Steaua la o distanta confortabila in clasament, asigurandu-i titlul de campioana dupa 7 ani in care nu a reusit sa castige trofeul. La meci a asistat si Marius Lacatus, antrenorul echipei de fotbal a Stelei, alaturi de sotia sa, Mariana.

OnlineSport

MR.KILLER.ULTRAS06.03.2008 06:33

eu vin ....cu un amic....

sonel06.03.2008 11:28

sa vorbim cu aia de MFA sa termine cu goarnele, ori mergem sa cantam ori sa suflam in fund...

dI@bL006.03.2008 14:57

mare dreptate ai :))) o sa vin si eu maine cu mfa ... nu cred ca vor renunta la goarne pentru ca atata stiu ... + dupa fiecare gol sa strige ca mortii : Steaua Steaua Steaua . Au in repertoriu maxim 5 scandari : forza Steaua , lupta Steaua , hai baietii hai baietii haideeee ~X( si inca cateva ... speram ca duminica sa fie diferit ...

ronrichie06.03.2008 18:05

cum se ajunge la sala asta de la gara ?

dI@bL007.03.2008 15:08

se stie dak va veni vrun grup organizat din Bucuresti ?

zob7907.03.2008 19:30
cum se ajunge la sala asta de la gara ?

Iei metroul pana la Armata Poporului, iar de acolo un maxi-taxi (are placuta cu "Lujerului-Rosu-Dudu-Chiajna" – 1.5RON calatoria) sau autobuz 406 (dezavantaj-vine rar).

laur_2309.03.2008 13:47

Bravo Steaua M.F.A. !!!

Dupa 7 ani de seceta-ar fi timpul sa mai luam si noi un titlu la handbal, un sport care detine 2 Cupe ale Campionilor...

Pentru daruirea lor si pentru ambitia de care au dat dovada in acest meci, sincere felicitari!

Cu cateva transferuri reusite-vom putea face fata in Liga Campionilor!

P.S. ar fi de-a dreptul dezastruos sa mai pierdem titlul acum, cand avem 6 puncte avans!!!

LARI09.03.2008 17:33

Suntem aproape de un titlu la handbal. Azi am batut HCM-ul... cred ca e timpul sa puneti si voi stirea pe site...

MULTUMIM, MULTUMIM, MULTUMIM, HANDBALISTILOR!!!!

zob7909.03.2008 18:54
Bravo Steaua M.F.A. !!!P.S. ar fi de-a dreptul dezastruos sa mai pierdem titlul acum, cand avem 6 puncte avans!!!

Ai vazut azi care e diferenta de valoare intre noi si locul doi...cum crezi c-ar putea sa ne bata alte echipe si mai slabe?

Campioni am fost

Campioni vom fi

Pina vom muri

Steaua Bucuresti

LARI09.03.2008 19:51

Pentru imagini de la meci: http://www.tvr.ro/articol.php?id=32196&c=726

Sper din toata inima ca baietii lui Berbece (Doamne, ce jucator a fost omu' asta!) sa faca fata in Liga Campionilor. Mai sper ca, din aceeasi dorinta, conducerea sa aiba banii necesari de niste transferuri.

STEAUAAAA, CE MULT TE IUBIM...

steaua_gloria09.03.2008 19:55

Nu prea sunt la curent cu handbalul, insa am vazut la stiri ca au castigat. Bravo lor. Stanga a ajuns la HCM? Imi placea mult de el cand era la Steaua. :steagcruce:

ANTIgigi09.03.2008 20:01
Ai vazut azi care e diferenta de valoare intre noi si locul doi...cum crezi c-ar putea sa ne bata alte echipe si mai slabe?

Campioni am fost

Campioni vom fi

Pina vom muri

Steaua Bucuresti

Mai sunt etape din acest campionat deci nu spune NU.

zob7909.03.2008 20:44

Mai sunt 7 etape iar noi ar trebui sa pierdem 3 meciuri pentru a fi la egalitate de puncte cu rechinii esuati(presupunind ca ei ar cistiga tot). Dincolo de aceasta diferenta confortabila, pe mine ma linisteste jocul baietilor; avem o echipa extraordinara anul asta si, in acest moment, sintem invincibili in Romania. Felicitari si SINTEM MINDRI DE VOI!

zob7909.03.2008 20:48

Merita mentionat si ca, in timp ce noi putem sarbatori deja titlul, maidanezii din groapa se lupta din greu pentru a evita retrogradarea. Ce sa le dorim, baieti, sa retrogradeze si sa se desfiinteze sau sa ramina in A ca sa-i umilim la fiecare meci direct?

stelistu_609.03.2008 21:20

Retrogradarea umilitoare :D

Hai Steaua !!! Titlul se vede !

dax4709.03.2008 21:52

Felicitari handbalistilor ! Macar ei sa iasa campioni anul asta ! Hockey ul e in faliment.. fotbalul ne da emotii si multe semne de intrebare.. ata ete.. ne laudam si noi cu cine putem !

fular-campionii

ariven2110.03.2008 08:19

Fain meci...Fain joc, faina atmostfera. Fauina echipa.

Insa si cei de la Constanta au replicat foarte frumos. Handbalul, in ca un sport care risca sa fie "eutanasiat" la fel ca multe altelel la noi in tara.

Bravo baieti, dar in acelasi timp felicitari invinsilor.