FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Foc în Liga I (GSP)!

fcsteaua.ro04.03.2008 03:25

Victoria Stelei a aprins și mai tare lupta pentru supremație în Liga I

Despãrțiți de primul loc de 5, respectiv 8 puncte, steliștii și giuleștenii calculeazã de zor cum ar mai putea ajunge liderul.

Pentru CFR Cluj urmeazã o perioadã aparent mai lejerã, cu patru meciuri contra unor echipe din zona retrogradãrii. Cele mai grele partide ale liderului par sã fi rãmas cea din ªtefan cel Mare (runda a 26-a), de la Urziceni (28) și partida de acasã, cu Rapid (29).

Cel mai dificil program dintre cele trei candidate la locul prim, ce garanteazã prezența în grupelel Ligii Campionilor, îl au rapidiștii. Trupa lui Rednic se aflã în fața a trei partide de foc: cu Timișoara, la Craiova și cu Steaua, formații pe care CFR le-a întîlnit deja. În plus, Rapidul are programat meciul direct pe terenul liderului (29), apoi se va mai deplasa la Urziceni (31) și va întîlni Dinamo pe teren propriu (32).

Steaua sperã sã nu se împiedice în Ghencea de Urziceni (23), iar apoi sã dea lovitura în Giulești (24). Dacã totul le iese conform calculelor, iar clujenii se mai împiedicã pe parcurs, elevii lui Lãcãtuș trebuie sã pregãteascã un finish în forțã. În etapa a 31-a vor fi vizitați de Poli Timișoara , iar în penultima rundã vor disputa eternul derby, cu Dinamo, în deplasare.

Programul lui CFR Cluj

Etapa a 22-a: CFR Cluj - Gloria Buzãu

Etapa a 23-a: Ceahlãul - CFR Cluj

Etapa a 24-a: CFR Cluj - Farul

Etapa a 25-a: Poli Iași - CFR Cluj

Etapa a 26-a: Dinamo - CFR Cluj

Etapa a 27-a: CFR Cluj - Pandurii

Etapa a 28-a: Urziceni - CFR Cluj

Etapa a 29-a: CFR Cluj - Rapid

Etapa a 30-a: UTA - CFR Cluj

Etapa a 31-a: CFR Cluj - FC Vaslui

Etapa a 32-a: Dacia Mioveni - CFR Cluj

Etapa a 33-a: CFR Cluj - Gloria Bistrița

Etapa a 34-a: U Cluj - CFR Cluj

Programul Rapidului

Etapa a 22-a: Rapid - Timișoara

Etapa a 23-a: Craiova - Rapid

Etapa a 24-a: Rapid - Steaua

Etapa a 25-a: Gloria Buzãu - Rapid

Etapa a 26-a: Rapid - Ceahlãul

Etapa a 27-a: Farul - Rapid

Etapa a 28-a: Rapid - Poli Iași

Etapa a 29-a: CFR Cluj - Rapid

Etapa a 30-a: Rapid - Pandurii

Etapa a 31-a: Urziceni - Rapid

Etapa a 32-a: Rapid - Dinamo

Etapa a 33-a: Rapid - UTA

Etapa a 34-a: FC Vaslui - Rapid

Programul Stelei

Etapa a 22-a: Pandurii - Steaua

Etapa a 23-a: Steaua - Urziceni

Etapa a 24-a: Rapid - Steaua

Etapa a 25-a: Steaua - UTA

Etapa a 26-a: FC Vaslui - Steaua

Etapa a 27-a: Steaua - Dacia Mioveni

Etapa a 28-a: Gloria Bistrița - Steaua

Etapa a 29-a: Steaua - U Cluj

Etapa a 30-a: Oțelul - Steaua

Etapa a 31-a: Steaua - Timișoara

Etapa a 32-a: U Craiova - Steaua

Etapa a 33-a: Dinamo - Steaua

Etapa a 34-a: Steaua - Gloria Buzãu

MoWeed04.03.2008 05:59

Avem cel mai greu program din cele 3 echipe care mai au sanse la campionat...

morosanu'04.03.2008 08:18

si echipele mici pot prinde o zi buna si sa puna probleme fruntaselor. poti pierde unde nici nu te astepti (vezi Cluj),personal cred ca vom mai avea parte de adversare stimulate (si Poli Iasi mi s-a parut ca a jucat prea motivata).jocul bun cu CFR imi da speranta ca putem bate cat mai mult iar la final sa fim daca nu pe 1 macar pe 2. succes Steaua!

delirious04.03.2008 09:32

Echipe stimulate? Pai e normal, din moment ce patronul echipei noastre declara ca va stimula viitoarele adversare ale pretendentelor la titlu ... Eu as vrea sa fie toate echipele motivate sa joace, nu financiar desigur, pentru ca numai asa va putea creste campionatul asta al nostru si numai atunci vor fi si stelistii mobilizati cum trebuie la FIECARE meci.

LARI04.03.2008 11:01

Nu cred ca se mai poate zice program greu/program usor... Mai ales in deplasare o sa avem meciuri incredibil de grele, indiferent cu cine jucam.

FORZA Steaua!!!

steaua_gloria04.03.2008 12:05

CFR are deplasari grele.Cu siguranta va pierde puncte in deplasari.Totul e sa batem noi TOT.

Kage UCK04.03.2008 12:14

Pai acum stiu sigur ca toti regreta amarnic cele 3 puncte pierdute cu Iasiul sper ca asa ceva sa nu se mai intample iar motivatia cu bani a unor echipe doar pentru a ajuta Steaua mi se pare cam de prost gust. Steaua la valoarea ei nu ar trebui sa aibe probleme cu echipe ca Iasiul mai ales daca joaca in Liga Europeana unde mai sper sa ajungem cel putin de pe locul 2.

CaTaLiNsm StElIsTu04.03.2008 12:49

Am spus si o repet...sanse mai sunt destule....daca noi castigam toate meciurile eu vad deja pe Steaua campioana....

Rapid,Dinamo,Poli TM si Urziceniul sund doar cateva din echipele care pot incurca echipa din Cluj.

Forza Steaua!

MEREU SUPERIORI!!!

c.ronaldo1704.03.2008 13:59

Parerea mea este ca cel mai usor program il are CFR Cluj :cursing: , care daca va juca la fel cum a facut`o in tur (adica prost cu echipele mari si f. bine cu echipele mici) ar putea lua campionatul la pas. De cealalta parte, se afla Rapid, care are jocuri foarte dificile cu FC Vaslui, Unirea sau Craiova in deplasare. Un alt argument ar fi ca Rapidistii inca nu au disputat niciun meci din acest retur impotriva vreunei contracandidate la locul 1/2.

Printr`un joc bun putem castiga toate cele 13 meciuri ramase.

Forza Laca!

1uLy4Nn05.03.2008 20:06

o sa fie destul de greu sa invingem si in Stefan cEL mARE si sub pod, dar daca vom face asta sunt sigur ca vom lua titlul de campioana. sunt sigur ca CFR se va mai impiedica spre24

DanStan05.03.2008 21:50

1. Steaua NU are forta de a castiga 39 de puncte in urmatoarele 13 meciuri. Apararea e mult prea nesigura iar atacul e puternic doar atunci cand ne descoperim pe benzile laterale.

2. Nu cred ca CFR va pierde mai mult de 6-9 puncte in urmtoarele 13 meciuri. Ceea ce le va asigura castigarea la pas a titlului de campioana. Iar din ce am vazut duminica clujenii au potentialul necesar pentru a-si atinge obiectivul.

3. Daca totusi CFR va inregistra o cadere dramatica atunci e clar ca nu Steaua ci Rapid va fi principala favorita a federatiei si a presarilor. Clujenii nu pot pierde titlul decat in favoarea Rapidului. Chiar n-a remarcat nimeni ca echipa de pe locul 3 (Steaua) e acuzata de toate manariile posibile in timp ce echipa de pe locul 2 (Rapid) nu e acuzata de nimic ?

4. Inainte de a-si propune castigarea titlului de campioana Steaua ar trebui sa-si propuna ... ocuparea unuia din primele 4 locuri. Va reamintesc faptul ca intre locul 3 - ocupat acum de Steaua - si locul 5 (care 'asigura' participarea in Intertoto) diferenta e de doar DOUA puncte.

Nu de 8, de 2 ! Avem sanse mult mai mari sa ratam participarea in cupele europene decat sa castigam titlul. Mai mult, Steaua ar trebui sa-si propuna acum imbunatatirea semnificativa a nivelului jocului pentru ca realist vorbind intre ceea ce jucam acum si ce se joaca in Europa e o mare diferenta. Nici macar in Cupa UEFA nu vom mai reusi vreo performanta notabila daca vom juca asa cum am facut-o la Iasi, de exemplu.

yo_marius05.03.2008 21:56
1 Va reamintesc faptul ca intre locul 3 - ocupat acum de Steaua - si locul 5 (care 'asigura' participarea in Intertoto) diferenta e de doar DOUA puncte.

mi se pare mie, sau urmeaza sezonul in care ne dam in petec in Europa? adica 2 echipe in UCL si 4 echipe in UEFA? insemnand locurile 3-5 + castigatoarea cupei... poate ma insel...

DanStan05.03.2008 22:03
mi se pare mie, sau urmeaza sezonul in care ne dam in petec in Europa? adica 2 echipe in UCL si 4 echipe in UEFA? insemnand locurile 3-5 + castigatoarea cupei... poate ma insel...

Nu te inseli. Reformulez : Va reamintesc faptul ca intre locul 3 - ocupat acum de Steaua - si locul 6 (care 'asigura' participarea in Intertoto) diferenta e de doar TREI puncte.

Trebuie sa recunosc, daca erau doar doua puncte diferenta atunci riscul de a rata participarea in cupele europene era infinit mai mare comparativ cu situatia in care diferenta e de trei puncte ...