FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Idei de afacere!

dr.adrian903.03.2008 18:05

salut

sigurat v-ati gandit sa deveniti peste noapte bogatasi.

aici putem sa dezbatem ce nea trecut prin cap sa facem o afacere.

unde cel putin sa fim noi propii nostri sefi si nu neaparat sa devenim niste becalioti peste noapte ci sa ne asiguram lucrurile necesare vietii,

steaua_gloria03.03.2008 18:57

Pai incepeti cu sugestii..Afaceri dinastea mai mici..

dr.adrian903.03.2008 19:06

eu m-am gandit la o cabana in maramures pe un deal in padure. am deja locul cumparat. in mijlocul padurii. liniste.

ma intreb daca ar merge turismu acolo?

MoWeed03.03.2008 19:08

daca stii sa faci reclama ar merge turismul. Daca e in mijlocul padurii e liniste si e locul perfect de relaxare :death:

dr.adrian903.03.2008 19:18
daca stii sa faci reclama ar merge turismul. Daca e in mijlocul padurii e liniste si e locul perfect de relaxare :death:

da dar problema e urmatoarea.

ar trebui investiti vreo 10-15 mii € pentru constructie. absolut din lemn. tipic maramuresenesc.

dar se merita atata gramada de bani sa investesti?

si totusi nu scoti banii numa in vreo 4-5 ani parerea mea

steaua_gloria03.03.2008 19:18

Exact, dar daca e in mijlocul padurii si n-ai reclama , nu iese nimic.

dr.adrian903.03.2008 19:49

ce credeti despre un fitness center in mijlocul sighetului.

ofer casa cu 2 etaje nou renovata in inchiriere la o firma

Fane_casieru'03.03.2008 20:10

Mai bine va duceti in padure :biggrin:

vlad7503.03.2008 20:19
Mai bine va duceti in padure :biggrin:

ECOUL LUI @Fane Casieu......"mai bine va duceti in padure,mai bine va duceti in padure,mai bine va..." :blink:

dr.adrian904.03.2008 17:11

ce stiti despre prostitutie? este legala in Romania pana la urma. ???

steaua_gloria04.03.2008 17:15
ce stiti despre prostitutie? este legala in Romania pana la urma. ???

NU. Du-te in Olanda :rolleyes: , acolo e voie orice :laugh:

Fane_casieru'04.03.2008 17:22

Mai bine va duceti in padure !!!

dr.adrian904.03.2008 17:29

luati in serios subiectul. e in folosul tuturor utilizatoriilor forumului

andyro05.03.2008 09:45

O cabana la munte e o idee excelenta, dar trebuie sa indeplineasca unele conditii :

- sa fie destul de incapatoare pentru cel putin 15-20 de persoane, camere separate; aici poti merge pe 2 variante

a) ori inchiriezi pe camere in regim hotelier (si atunci ar trebui sa ai pe cineva acolo), sa faci un mini-restaurant, probabil bai in camere, etc

b) inchiriezi toata cabana, si atunci sunt necesare doar ceva dotari, frigider, un gratar afara, etc

Se mai adauga, normal, cel putin apa si curent, nu mai zic de cablu sau internet (:D), acces la un drum cat de cat aproape.

Pentru o afacere, un timp de recuperare a investitiei mai mic de 2 ani este foarte putin. Exclud tepele samd, vorbesc de afaceri legale, platit impozit, etc.

Ca idee, avand in vedere ca pentru lemn, teoretic, ai putea da doar spaga, s-ar putea sa iesi destul de ieftin.

Idei de afaceri sunt, intrebarea e cata legatura ai cu domeniul respectiv. O cabana in genul asta inseamna (sau ar trebui sa insemne) management, turism, marketing, contracte cu agentii, contracte pentru dotari, si multe altele.

dr.adrian913.03.2008 21:40
NU. Du-te in Olanda :rolleyes: , acolo e voie orice :laugh:

pai eu la 3 km stau de olanda. si in plus si in germania e legalizata prostitutia.

dar eu m-am saturat de stat la nemtii. sunt aici de mai bine de o viata de om.

de aceea as vrea sa ma intorc acasa. si nu as vrea sa stau si sa ma plicitsesc.