FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca nu luam titlul???

I.N.Money19.05.2005 13:49

Mi`am permis sa deschid acest subiect pt totzi cei care iubesc Steaua....d 4 ani nici un trofeu..decat acea supercupa...c inseamna pt noi suporterii un nou esec???privim cum pierdem un nou titlu....c credetzi voi k ar insemna acest lucru???

George Stan19.05.2005 14:10

In mod normal, daca suporterii ar fi organizati intr-o asociatie, macar pe Bucuresti, daca nu nationala, pierderea titlului s-ar lasa cu proteste de amploare impotriva vinovatului principal, cibanul Becali. Cand spun asociatie nu ma gandesc nici la Peluza Nord, nici la Sud, ma gandesc la simpli suporteri uniti de aceleasi credinte.

Cum insa suporterii Stelei nu sunt organizati decat la nivel mic (grupuri in peluze) probabil in cazul pierderii titlului ar fi doar o mare tristete. Atat

reddog19.05.2005 16:08

George, spune-mi si mie care suporteri (adica ai carei echipe) sunt organizati cum spui tu.

George Stan19.05.2005 16:56

Suporterii echipelor engleze

SSK19.05.2005 16:59

George, nu-i uita pe ai spaniolilor ! Celebrii "socios", care sunt si actionari la club si voteaza presedintele... Cat mai avem pana acolo ! :cry:

reddog19.05.2005 17:22

Eu ma refeream la noi, nu vorbeam despre fotbalul adevarat...

elvis21.05.2005 08:41

parca rrapidistii...