n-am citit posturile anterioare...scuze, de-abia am intrat si TREBUIE neaparat sa spun ca:
-aseara, cu cinci minute inaintea debutului de meci, cand echipele se pregateau sa iasa de la vestiare, am avut o disputa cu anumiti ''domni'', cetateni etc care erau foarte suparati din cauza faptului ca stateam in picioare(eram la tb aII-a-antepenultimul rand...) si ''dumnealor'' sunt in imposibilitatea de a privi meciul...;
-aceste persoane nu erau deranjate in schimb de zgomotul asurzitor produs de renumitii gornisti, unii dintre ei aflati cateva randuri mai jos si avand o bucurie nemaintalnita sufland in acele obiecte...
-cred ca mare le-a fost mirarea cand au vazut la inceputul meciului ca TOATA TRIBUNA A II-a s-a ridicat in picioare si nu s-a mai asezat decat la finalul reprizei...
-acestia sunt unii dintre ''suporterii'' Stelei cu care se mandresc conducatorii...
-e drept, nu au cantat toti, dar atunci cand se striga si se canta era o atmosfera frumoasa;
-cred ca o sa treaca din nou cateva zile pana imi voi drege vocea, ca si dupa alte meciuri, insa a meritat...Pentru Steaua merita oricand sa ai astfel de probleme!!!
-sigur, au fost meciuri in trecut care au depasit cu mult ceea ce a fost aseara la nivel de atmosfera, insa am vrut sa evidentiez ca prefer infinit mai mult 5.000 de stelisti in tribune care sa fie TRUP si SUFLET decat 25.000 de samantari, gornisti sau oameni care vin ca la teatru...
-un sincer BRAVO celor care au incurajat echipa din min. 1( mai ales dupa min 4 !!!) pana in min.90 !