FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Visam la titlu" (ProSport)!

fcsteaua.ro03.03.2008 04:25

Era firesc ca la sfârșitul par­tidei Lãcãtuș sã fie bucuros. L-a încântat jocul echipei sale, dar mai ales rezultatul.

"E o victorie pentru viitoarele jocuri. Am trecut prin momente delicate la începutul partidei, când ei au marcat, și în repriza a doua dupã minutul 65, când au avut multe ocazii. Dar bãieții au avut atitudine și am ieșit învingãtori", a declarat Lãcãtuș.

Întrebat dacã se gândește cã Steaua ar putea lua campionatul, tehnicianul stelist a fost mai întâi rezervat, spunând cã "e mai bine sã așteptãm finalul și apoi vom trage linie". Dar a continuat: "Dacã vom continua sã avem rezultate bune, iar CFR va mai pierde puncte, putem spera. Nu depinde numai de noi sã luãm titlul. Trebuie sã fim împãcați cu noi înșine".

Lãcãtuș a vorbit apoi despre situația ingratã în care se aflã internaționalii români de la Steaua. Este vorba despre Nicolițã, Ghionea și Pleșan.

"Avem la dispoziție un lot valoros. Trebuie sã fim atenți sã gestionãm bine aceste lucruri și sper cã jucãtorii noștri înțeleg", a mai precizat antrenorul stelist. Marius Lãcãtuș a fãcut apoi o scurtã analizã tacticã, precizând cã echipa sa a încercat în debutul meciului sã facã un presing sufocant. "Am forțat pe benzi, unde știam cã jucãtorii lor sunt mai lenți. Am încercat un fotbal agresiv, dus pânã la limita regulamentului", a afirmat antrenorul gazdelor.

Steaua joacã fotbal. Nu mai e echipa din toamnã. E în creștere și ne-a pus cu picioarele pe pãmânt.

Ioan Andone antrenor CFR

Ne-am apropiat mai mult de locul doi, pentru care se mai bat încã trei-patru echipe. Dacã CFR se va mai încurca, atunci putem spera și la primul loc

Dorin Goian fundaș Steaua

MoWeed03.03.2008 06:01

Mai sunt totusi 8 puncte de recuperat fata de CFR si 3 fata de ciori...dar dupa jocul de ieri putem fi optimisti

LARI03.03.2008 10:56

Mi se par ireale declaratiile lui Laca si lui Andone: bun-simt, realism, amabilitate... Muuult departe de modul in care presa si-ar dori ca ei sa vorbeasca.

Bravo, Laca!!! Bravo, Andone!

Si ca tot vorbim despre antrenori: sper ca si Marius sa vada diferentele dintre jocul lui Nicolita si ale celorlalti...

steaua_gloria03.03.2008 10:58

E greu sa recuperam 8 puncte, dar de locul 2 sunt sigur. Asta e impresia lasata de jocul de aseara.

rivelino03.03.2008 12:47

N-are rost sa ne mintim.In deplasare imprastiem tot ce am adunat cu greu in Ghencea.Nu poti iesi campion castigand doar pe teren propriu.

Verssace03.03.2008 13:22

Parerea mea ca si noi suporterii contam mult , sper sa fim mereu alaturi de iei si sa fie numai liniste la Steaua . Intre-adevar este f greu sa recuperam 8 pct , dar cu putin optimism vom reusi sa le inchidem de tot gura celor de la CFR.

CaTaLiNsm StElIsTu03.03.2008 17:33

Se poate!Nu e imposibil..........

raducelbun04.03.2008 12:32
E greu sa recuperam 8 puncte, dar de locul 2 sunt sigur. Asta e impresia lasata de jocul de aseara.

Nu stiu cat de siguri putem fi chiar si de locul 2. La "adevar" suntem la 6 puncte de Rapid, unul de Poli si la egalitate cu Dinamo. Daca ne mai uitam si pe programul pe care il avem, ma refer la "deplasari", parca nu mai sunt chiar asa de sigur de locul 2. Ce ma face sa cred ca-l vom obtine totusi, este jocul bun aratat in prima ora cu CFR si de forma mai putin buna a celor de la Rapid si Dinamo.

P.S. In "analiza" de mai sus nu am luat in considerare "butoanele" :rolleyes: !!!

bodanelu04.03.2008 14:27

@radu avem meci in giulesti, meci in care daca luam cele 3 pct ii egalam.

Joga Bonito04.03.2008 14:52

Dupa program e clar. Acasa vom bate tot. Si pe Poli Tim sau Urziceni la scor.

In deplasare e jale... Avem meciuri la Rapid, Dinamo, Vaslui, Otelul, Craiova echipe ambitioase care pierd greu acasa.

Dupa cum ziceam eu prin iulie:

Program bun, sunt sanse ca la sfarsitul turului sa fim pe primul loc cu 3-4 p avans. E interesant ce o sa facem in retur.

Punctele obtinute in deplasare sunt esentiale, in tur avem meciuri usoare: Mioveni, Buzau, U Cluj, Urziceni, Farul sau UTA. Singurele impedimente par a fi Timisoara si CFR Cluj.

Acasa avem meciuri destul de complicate, ambele derbiuri cu Dinamo si Rapid.

Ceea ce vreau sa subliniez e ca in retur avem deplasari la Vaslui, Craiova, Iasi si Otelul, locuri in care nu ne-am simtit prea bine. Si mai adaug si faptul ca jucam in deplasare cu Rapid si Dinamo.

Trebuie sa luam un avans consistent in tur! Hagi trebuie sa incepem tare!

MoWeed04.03.2008 15:29

@Joga Bonito

Din pacate in afara de Mioveni si Farul toate celelalte echipe usoare ne-au luat puncte. Daca am fi luat punctele alea aveam avans fata de clujeni