FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

INTRARE LIBERA CU BACAU......

BlackWoolfy19.05.2005 13:02

Gigi a lasat intrarea libera...de bun ce este el ???? "DACA EU LAS ACUM INTRAREA LIBERA NU MAI AU MOTIVE SA INJURE CA EI VIN LA SPECTACOL PE BANI MEI SA IJURE?" asta e ori tampit ori nebun , ce trebui sa facem sa-i multumim ? Omul asta nu prea intelege ce vrem noi si ca nu ne poate cumpara pe toti va cer si voua parerea petru sambata seara cum ar trebui sa reactinam ?

DAR EU ZIC CA TREBUI RAZBOI CIVIL SA SCAPAM DE ASTA SI INCEPUTUL POATE INCEPE SAMBATA

reddog19.05.2005 13:05

Parerea mea e ca ar trebui sa nu mergeti nici un suporter. Si asa castiga Steaua cu Bacaul si fara voi in tribune. Protestati si gata.

rady19.05.2005 13:17
Parerea mea e ca ar trebui sa nu mergeti nici un suporter. Si asa castiga Steaua cu Bacaul si fara voi in tribune. Protestati si gata.

de acord. singura cale de a demionstra ca nu suntem sclavi e sa nu mergem pe stadion

lbj19.05.2005 14:22

de acord. singura cale de a demionstra ca nu suntem sclavi e sa nu mergem pe stadion

Din contra...toata lumea la stadion...nu se poate pune cu 20 000 de oameni care ii cer sa plece de la Steaua

SSK19.05.2005 14:32

Mor de ciuda ca nu pot veni la meciul cu Bacaul !!! :evil: :x :evil:

reddog19.05.2005 15:31

Din contra...toata lumea la stadion...nu se poate pune cu 20 000 de oameni care ii cer sa plece de la Steaua

Fix in cot il doare pe Becali de 20.000 de suporteri, nu da doi bani pe voi, nu e evident? E treaba voastra la o adica. Ati putea afisa un banner imens pentru jucatori pe care sa scrieti ca sunteti alaturi de ei, dar nu si de conducere si ar intelege ei, asta daca sunt stelisti ca si voi.

Faceti cum stiti voi, era o parere.

Motanu D19.05.2005 16:56

Reddog, crezi ca pe Borcea il doare de voi. Toti sunt de acelasi profil, ii doare doar de buzunar. Si de putere.

reddog19.05.2005 16:57

Nici prin cap nu imi trecea ideea ca lui Borcea i-ar pasa de noi, dar el e mai diplomat...

Motanu D19.05.2005 17:12
Nici prin cap nu imi trecea ideea ca lui Borcea i-ar pasa de noi, dar el e mai diplomat...

Borcea diplomat 8O poate in comparatie cu Gigi B. Dar diplomat... cand alaturi acest termen si numele propriu Cristi Borcea... parca nu suna bine... oricum, cred ca e cazul sa invoc marmota...

reddog19.05.2005 17:13

Mai las-o naibii de marmota ca m-ai disperat cu ea... :!:

Normal ca in comparatie cu Gigi...

elvis21.05.2005 08:35
Gigi a lasat intrarea libera...de bun ce este el ???? "DACA EU LAS ACUM INTRAREA LIBERA NU MAI AU MOTIVE SA INJURE CA EI VIN LA SPECTACOL PE BANI MEI SA IJURE?" asta e ori tampit ori nebun , ce trebui sa facem sa-i multumim ? Omul asta nu prea intelege ce vrem noi si ca nu ne poate cumpara pe toti va cer si voua parerea petru sambata seara cum ar trebui sa reactinam ?  

DAR EU ZIC CA TREBUI RAZBOI CIVIL SA SCAPAM DE ASTA SI INCEPUTUL POATE INCEPE SAMBATA

Tb sa incurajam echipa, inclusiv Dica!!!

misha21.05.2005 09:53

sper sa castigam meciul cu bacau

fanatica21.05.2005 17:01

ca apreciem sau nu intrarea e libera si nu cred ac asta e un motiv pentru discutie,pentru daca nu vrei sa intri pe banii lui Becali te duci in zonele unde intratea nu e gratuita,simplu!

oricum eu cred ca baietii ar trebui sustinuti,pentru ca ei s-au luptat pentru noi!daca nu apreciem meciul din retur macar sa ne ducem la stadion pentru ce au facut in tur si in europa! e datoria noastra sa-i sustinem!ok ii taxam dar prin vorbe si nu prin neprezenta la stadion!

apropo de Becali,eu zic ca av luati de cine nu trebuie!Becali e singurul care nu poate pleca de la Steaua!sau de fapt poate sa plece dar cine preia echipa?nimeni?dupa voi ar trebui sa plece Becali dar sa lase bani!ei bine asta nu s epoate intampla!eu zic ca el tine la Steaua,si ca el nu e singurul vinovat!!!

lbj21.05.2005 17:13

Cum adica? El declara public ca poate pleaca de la Steaua si se duce la Craiova?plus k se zvoneste k nici nu trebuia sa ajunga la Steaua, k i s-a oferit la inceput ca prima optiune Craiova.Si tu zici k el tine la Steaua?