FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fratilor hai sa vada gigi cine suntem

BlackWoolfy19.05.2005 09:33

Haideti la ora 20:00 in fata la hotel Marriott sa il aduce in Ghence pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] acum este momemtul mult asteptat haideti sa il sustinem pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca Gigi il vrea pe Titi.

DACA IL VRETI CU ADEVARAT PE [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] HAI SA IL SUSTINEM VA IMPLOR.

Bisquit19.05.2005 09:41

De unde stii??? Eu zic sa protestam pentru toate plecarile de la echipa...Cand intr-o padure n-ai copaci, degeaba ai cel mai bun padurar!!

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu se va intelege cu Becali ca nu e un om care sa-l pupe-n...... si lui Becali nu-i plac astia!

Cine nu-l vrea pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] dar sa fim realisti, nu stiu cat va sta la Steaua in conditiile astea!! Si inca ceva, eu zic sa terminam si noi odata cu toti "nea astia"! Sa cautam si noi pe cineva cu idei noi care sa aiba alta viziune despre cum tre' sa arate o echipa!! Becali vrea numai jucatori romani, dar sa fim peste nivelul romnesc, cum??

BlackWoolfy19.05.2005 10:07

Te asigur ca daca vine [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va fi ok

SI SIGUR PRIMUL CARE VA PLECA DINTRE Laca SI Gigi VA FI Gigi CU AJUTORUL NOSTRU ASEARA A SIMTIT CA NU ESTE DE GLUMA CU NOI HAIDETI LA Marriott VA ROG

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] VINO ACASA

Bisquit19.05.2005 10:13

Eu din pacate sunt din provincie si nu ma pot alatura voua, dar va sustin moral.......Duceti-va si spuneti-va parerea!!!!Insa dupa ce am vazut in ultimul timp, sigur veti fi catalogati ca "infiltrati"!!!