FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj

«12»
SebahSTEAUA02.03.2008 13:21

De mult nu am mai simtit atata indarjire inaintea unui meci.De mult nu am mai simtit un fior si nevoia disperata de a urla pana raman fara puteri la un meci al Stelei.De mult nu am mai crezut cum cred azi in echipa noastra.De mult nu m-am mai simtit atat de mandru de Steaua.De mult nu am mai avut atata ura pentru un adversar care viziteaza templul.De mult nu mi-am mai dorit o victorie asa cum imi doresc azi.De mult nu am mai numarat orele pana la un meci.De mult nu am mai putut sa dorm noaptea din cauza unui meci.De mult nu am avut asa emotii.Dar astazi simt toate astea!De ce?Nu pentru ca vine "marea echipa chefere de umple stadioanele" , ci pentru ca astazi trebuie sa demonstram cine suntem mai mult ca oricand,astazi trebuie sa demonstram ca "fotbalul modern" nu invinge traditia,astazi trebuie sa-i dam masca jos acestui prefacut muresan.Astazi trebuie sa fim superiori,pentru ca suntem.Avem un blazon de respectat!Avem 90 de minute de cantat!NE VEDEM IN PELUZA!

FORZA Steaua!VINCI PER NOI!

dica_10steaua02.03.2008 13:25
spuneti-mi si mie regulile avem voie cu bauturi ex:cola sau pungi de seminte?? :naughty:

@Dica 10 Steaua

cu biletele cumparate de pe net exista case unde se fac schimburi dai biletele astea si iti da biletele cu care intri pe stadion dar numai tin minte de la ce ora sunt deschise

Ok ms

Vitalik_Stelistu02.03.2008 13:44

Pot sa vad meciul de pe net??? Sunt din Chisinau si a scos canalele unde arata fotbal din Liga intii......... Dak stie cineva ajutati-ma please ca astept meciul asta de 2 saptamini!

waliazar02.03.2008 13:45
sper intr-un meci mare facut de echipa noastra. vreau ca la final sa fiu fericit fularsteaua2 fularsteaua2

Daca joaca Laca cu Neaga ii batem pe " clujeni"...am visat eu chestia asta...daca nu-l baga pe Neaga ...e dezastru...

schumy02.03.2008 14:07
Pot sa vad meciul de pe net??? Sunt din Chisinau si a scos canalele unde arata fotbal din Liga intii......... Dak stie cineva ajutati-ma please ca astept meciul asta de 2 saptamini!

Incearca pe gsp.ro, din cate am vazut ei transmit toate meciurile din Liga 1 live video. Am incercat si merge!

FORZA Steaua!!!

w3bmaster02.03.2008 14:39

Haideti pe ei Haideti pe ei pe mama lor ....

Forza Steaua ne vedem la stadion :)

greenyes02.03.2008 14:45

Salut! Intra pe www.rojadirecta.com Aici vezi toate meciurile transmise online cu diferite programe. Trebuie sa download ezi sopcastul si daca ai net de calitate poti vedea meciul fara probleme.

FOrza Steaua

hypno02.03.2008 14:49

live.gsp.ro

rojadirecta.com (iti trebe sopcast pentru asta)

Daca joaca Laca cu Neaga ii batem pe " clujeni"...am visat eu chestia asta...daca nu-l baga pe Neaga ...e dezastru...

Oare Jiji ce-o fi visand inaintea meciului ?

dr.adrian902.03.2008 14:59

de ce oare trebuie sa fiu la munca la ora meciului.

si cat iubesc stresu............

snakebyte02.03.2008 15:06

va dati seama ca eu sunt din cj si in fiecare zi vad cheferisti pe strada......imi vine sa i omor pe toti......sa nu mai vb de M"U"isti.........sa speram la o victorie ;););):steagcruce:fularultras

rLz02.03.2008 15:07

hai ca m-am tirat la stadion !

CU Steaua PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CaTaLiNsm StElIsTu02.03.2008 15:13

Eu am convingerea ca ii vom invinge...Clujul nu e Iasul...va practica un joc deschis care ne va permite si noua sa jucam fotbal,nu miuta.

Forza Steaua!

MEREU SUPERIORI!

el_kappa1802.03.2008 15:15

Pentru a vedea meciul pe net accesai www.plztv.com si alegeti Romania si acolo la canalul 9 este kanal D si se vede bine si fara intrruperi!! Pentru ceilalti ne vedem la stadion !!! FORZA Steaua

DelPiero1002.03.2008 15:38

Cu totii la stadion!!!

Off-topic:cata furaciune si cat noroc au avut crapidistii in meciul de la Galati!Incredibil...

«12»