FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

GIGI E DE VINA !! LUATZI ATITUDINE !! NU FITZI SCLAVI !!

Jackass19.05.2005 08:44

:lol:

io-s singurul care a votat!! 100% ca DAAAAA sa plece! ... in gura de oier!!! ne-a distrus!! deja am o agresivitate in mine si vai de ala care o sa-mi fie in preajma cand o sa explodez! (sper sa fie ciobanu´´) :twisted:

ADRIAN PACURAR19.05.2005 09:07

In halul de nervi in care sunt nu stiu ce se poate intampla , de la meciul cu CFR , traiesc intr-o tensiune continua , cred ca cineva isi va lua rasplatat, stiti care e problema Gigi poate va pleca , SA PLECE , dar isi va lua si toate jucariile care le are , toate...

Padrese19.05.2005 09:40

Sa va zic ca la meciul cu National toti din tribuna cand l`au vazut il aplaudau si mai aveau putin si ii scandau numele?

Am plecat din tribuna si am stat la peluza da nici acolo nu erau departe de aia.

danielblaze19.05.2005 10:48

pentru toti fanii ciobanului multa ####!

Bisquit19.05.2005 11:06

Steaua nu e obiectul lui de propaganda>>> Auzi-ti si voi la ce se gandea el, ca daca ar lua Craiova ar mai face rost si de pe-acolo de alegatori!!!!

S-al trezeasca cineva la realitete pe acest......

elvis19.05.2005 12:06
In halul de nervi in care sunt nu stiu ce se poate intampla , de la meciul cu CFR , traiesc intr-o tensiune continua , cred ca cineva isi va lua rasplatat, stiti care e problema Gigi poate va pleca , SA PLECE , dar isi va lua si toate jucariile care le are , toate...

De-asta mi-e frica si mie, rau de tot... Sa nu ne-arunce la gunoi...

reddog19.05.2005 13:00

Pleaca pe naiba. Unde sa ploece? Dupa ce a bagat atata malai? Nu pleaca niciunde deocamdata, din pacate pentru voi.

Jackass19.05.2005 14:00
Pleaca pe naiba. Unde sa ploece? Dupa ce a bagat atata malai? Nu pleaca niciunde deocamdata, din pacate pentru voi.

:lol:

asa e!! numai moartea ne va desparti!!

lbj19.05.2005 14:33
Sa va zic ca la meciul cu National toti din tribuna cand l`au vazut il aplaudau si mai aveau putin si ii scandau numele?

Am plecat din tribuna si am stat la peluza da nici acolo nu erau departe de aia.

Din cate se aude, aia erau fani platiti pentru a-i striga numele lui Becali.

danielblaze19.05.2005 14:41

multa #### si lui mustata ma uit acum la ''miezul problemei'' ...multa #### suporterilor cumparati!! :evil: