FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La vremuri noi, metode noi

«12»
fcsteaua.ro29.02.2008 22:22

Soluția tradiționalã pentru a lua banii cuiva e simplã: iei un ciomag, îi dai în cap și îi subtilizezi portofelul. Dar lumea a evoluat! Acum e preferabil sã-i livrezi "entertainment" de cel mai prost gust (Pro TV, GSP, Libertatea, Click, OTV) și sã-l faci sã se preocupe de lucrurile absolut neimportante din jurul sãu (târfe, manele, silicoane, mașini pe care nu le va avea niciodatã). Îi dai ocazia sã se îndobitoceascã prin informația pe care o consumã, pentru ca apoi sã fie indiferent la modul în care se trag sforile în jurul lui. Iar în momentul în care nu-l mai preocupã nimic din afara micului sãu univers, nici nu-și mai dã seama când îl furi în toate modurile posibile, instituționalizat. Cine mai are nevoie de ciomag?

Soluții tradiționale pentru a împiedica suporterii sã facã spectacol la stadion sunt destule, și nu are rost sã le înșirãm iar. Din cauza naturii lor rudimentare, putem sã le considerãm echivalentele ciomagului de mai sus. Dar de ce sã te complici când poți pregãti câteva mii de goarne pentru românul gata sã sufle în orice chestie timp de 90 de minute, atâta timp cât o primește "pe moca"? Cu un efort minim, i-ai acoperit pe fraierii de la peluze...

Rãmâne doar un zvon sau hãrmãlaia "made in Ukraine" s-a instaurat și în Ghencea?

greco

st_194729.02.2008 22:30

Blestemate sa fie goarnele astea!

DelPiero1029.02.2008 22:56

Mie imi este si sila cand vad un meci disputat in Ucraina,Rusia s.a.m.d... nu tu strigat,nu tu scandat,nimic!Noi romanii ne asemanam mult cu italienii in ceea ce priveste atmosfera..sper ca 'goarna' sa nu devina stapana in Ghencea!Eu niciodata nu mi-am luat goarna...

SSK29.02.2008 23:52

Interesanta paralela, greco. Si subtila! Goarnele sunt intr-adevar o aparitie oribila in piesajul din Templu din ultima vreme. Trebuie sa le acoperim cu vocile...din toate colturile stadionului!

ULTRASZ0R01.03.2008 00:18

ce vreti ma de la niste barbugii pokeristi tablagii ruletisti puscariasi comunisti militieni securisti ciobani si lista poate continua.... ce m mei sanse mai avem noi ma ...lasam fotbalul ne uitam la tot ce avem in jur in tara asta .... ce sanse avem daca iubim tricoloru si vrem sa ramanem aici si sa nu fugim ca niste curve la munca in italia spania ... cand m00istii astia de sus sunt niste golani de ultima speta ? REVOLUTIE ! :steagcruce:

ULTRASZ0R01.03.2008 00:21

legat de goarne ... dezbracati va de caracter cand aveti in fata ciorile alea spurcate care vand goarne ... luati le cu japca sparte si luati la picioare... lafel si ciorile cu semintele .... CU CIORILE TREBUIE SA NE PURTAM CA NISTE CIORI ! una e sa vinzi un steag cu Steaua alta e sa vinzi goarne infecte si seminte !

CaTaLiNsm StElIsTu01.03.2008 00:41

Pana nu demult te-nebuneau cu fluiere si tobe...apoi au aparut goarnele....acum ce mai urmeaza?!...cred ca butelia de aer pe spare si o goarna de tren sau camion in mana.Strica tot aspectul"acustic"...parerea mea.Desi privesc doar la TV tot se aude cum strica rezonanta cate o "magaoaie"de aia.Si cel mai oribil lucru mi se pare statia de la galeria dinamovista,la care tot striga acolo un bezmetic cu voce de bidon.Deci e de-a dreptul penibil!

Bundy01.03.2008 01:00

Ati vazut cine sufla in goarne? Cel mai adesea este tipul samantzarului care oricum nu-si sparge plamanii cantand...dar pot fi interzisi cu putina straduinta.

shack3r01.03.2008 01:17

Pai stati putin..cu sticle nu avem voie pe stadion,dar avem voie cu goarne?Cu goarnele nu putem arunca ?

w3bmaster01.03.2008 04:20

Sper sa nu ajungem ca amaratii aia ca nu mai calc pe la Stadion ....

Maresal01.03.2008 07:14

Trebuie aruncate in teren, e singura solutie.

ssinpadureacualune01.03.2008 07:54

Lumea trebuie sa inteleaga ca aceste goarne nu-si au locul in Ghencea.Trebuie transmis un mesaj clar catre toti.Daca se va intampla ce se banuieste va fi cea mai urata admosfera.Si numai noi putem opri asa ceva.Tb sa facem diferenta!!

MoWeed01.03.2008 08:04

Goarnele alea sunt cea mai mare prostie... sufla in ele toti taranii care prefera asta in loc sa cante

84ava01.03.2008 08:17

Ca sa nu mai vb de faptul ca tiganii(vanzatorii ambulanti) nu au ce cauta pe langa stadion si ar trebui indepartati chiar de oameni din conducerea clubului,jandarmi,etc.Pp ca nu platesc taxe la stat:D

laur_2301.03.2008 08:19

a fost interesant o data...de ex -meciul cu besiktas( oricum erau prea putine-si acelea in peluza, infinit mai putine decat la meciul cu d din toamna...);

adevarul este ca prefer sa-mi ''distrug'' plamanii pentru Steaua de o mie de ori mai mult decat sa aud aceasta ''reprezentatie'' a ''gornistilor''...

intr-un fel sunt nostalgic dupa atmosfera aceea frumoasa si plina de entuziasm regasita la meciurile cu Villareal, Besiktas, Lens-si ex pot continua...

sper ca maine seara-cei care vom fi acolo sa ne strigam iubirea pentru echipa noastra, sa fim TRUP si SUFLET !!!

ultras_seed01.03.2008 10:15
Goarnele alea sunt cea mai mare prostie... sufla in ele toti taranii care prefera asta in loc sa cante

pai ce vrei frate sa faca sa-si rupa vocea 90 de min...dupa mine sunt niste samantari ratati care habar n-au de fenomen... in fine sunt o problema mare...!!!!

1on01.03.2008 11:15
intr-un fel sunt nostalgic dupa atmosfera aceea frumoasa si plina de entuziasm regasita la meciurile cu Villareal, Besiktas, Lens-si ex pot continua...

Pãi și de ce s-a pierdut atmosfera aceea?

iaco_gos01.03.2008 13:03

mai sunt 24 h pana la meci in care noi vom face cel mai frumos spectacol....va fi ceva special

joitaru01.03.2008 13:43

In sfarsit scrie cineva despre goarnele alea, LE URASC, nu isi au locul in Ghencea, si sincer cand le aud, imi auc aminte de Dinamo Kiev sahtior.

VA ROG CARE ARE ASA CEVA pentru STADION, SPARGETI-LE, VA ROG FRUMOS

DelPiero1001.03.2008 14:24
Pãi și de ce s-a pierdut atmosfera aceea?

Motivele ar fi complexe,printre care:scandalurile ce parca nu mai se sfarsesc(si jocul slab,firesc),mentalitatea 'samantarilor de rand',care dupa ce termina o punga de Nutline,prefera sa sufle intr-o goarna...comoditateae mai simplu sa sufli intr-o goarna decat sa-ti 'strici' plamanii)!

dax4701.03.2008 15:53

La fel cum uram goarnele pe stadion la fel urasc fluierele de la party urile dance/ trance/ house, etc. Mai ales la Liberty Parade toti taranii stau cu fluierele in guri si-si varsa plamanii prin ele. Nenorocitii draq. Asa si pe stadion. E mai greu sa cante.

Organizati-va si limitati gornistii. Ori cu vorba buna, ori cu caterinca, ori cu ... gasiti voi o alta metoda. Intrebati-i daca le e cald cu dintii-n gura de sufla in goarnele alea. Oferiti-va sa le faceti ventilatie naturala.

Sa fie bine ! Cu sau fara goarne, macar sa castigam meciul asta de duminica.

In Lacatus I trust !

vlad_cj01.03.2008 16:11

Mai mult s-au auzit goarnele alea groaznice la meciurile din Champions League, unde unii merg mai mult pentru a vedea echipa adversa si nu sunt neaparat suporteri infocati.

Oricum, daca voi vedea maine vreun omulet cu o goarna il voi ruga frumos sa termine explicandu-i decent, iar daca va continua i-o voi lua cu orice risc...totusi, suna oribil.

eddie the 'ead01.03.2008 17:00

Oricum, daca voi vedea maine vreun omulet cu o goarna il voi ruga frumos sa termine explicandu-i decent, iar daca va continua i-o voi lua cu orice risc...totusi, suna oribil.

Si daca e un om mai mare? :)) Sa fim seriosi, nu vad aparind incidente din cauza asta. Desi poate ca n-ar strica ca unor sa le fie bagate pe git sau prin alte parti.

@Dax47 Da, Liberty Parade, ce frumusete de manifestare!! :)))

Living_Dead_Stripper01.03.2008 17:39

Divertisment idiopat-cretin

Suflatu-n goarna nu-i un mare chin,

Apoi la vot te duci pe te miri ce,

Sa pui stampila... VOTAT penege

hypno01.03.2008 22:16

oferta de antrenor: Sorin Cartu.

Cred ca ar fi singurul in stare sa nu accepte si sa potoleasca aerele unor staruri din echipa si in acelasi timp sa nu accepte ciobaniada ciobanului ... cat despre antrenorat, se stie f bine ca in plan tactic e un antrenor excelent. Pacat ca antreneaza doar echipe fara jucatori ... de ar fi Steaua pe mana lui ... N-aveti decat sa ma injurati, nu am nimica cu Lacatus dar ne trebe un pumn de fier in echipa. Pana una alta MU** la chefere

Forza Steaua !!!

«12»