FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Indragostit" de Steaua?

fcsteaua.ro29.02.2008 19:59

Citind presa sportiva, am gasit o statistica cel putin interesanta. Ea se refera la presedintele liderului Ligii I, CFR Cluj. Se pare ca nu numai noi am observat perseverenta cu care domnul Muresan opineaza despre absolut tot ce are legatura cu Steaua, dovada fiind aceasta statistica a declaratiilor presedintelui clujenilor din ultimele 5 zile. Iata cum arata ea exact:

Cifrele lui Muresan din ultimele 5 zile:

47 - este numarul de articole din cele patru mari site-uri de sport care cuprind declaratii facute de Iuliu Muresan la adresa Stelei

12 - este numarul interventiilor televizate in care Iuliu Muresan a vorbit despre Steaua

5 - este numarul emisiunilor de specialitate in care Iuliu Muresan a intervenit duminica seara, dupa infrangerea Stelei la Iasi

3 - este numarul interventiilor radiofonice ale presedintelului clujean care au continut declaratii despre Steaua

3 - este numarul conferintelor de presa in care Iuliu Muresan a vorbit despre vicecampioana Romaniei

Infiorator nu? Parca nici Becali al nostru nu a vorbit despre Steaua cat a vorbit Muresan de la Cluj. 47 de articole in 5 zile inseamna aproape 10 articole pe zi, in care presedintele unui club de fotbal face declaratii despre un club rival. Cam ciudata aceasta atitudine nu?

Iuliu Muresan a fost primul oficial din fotbal care a si-a dat cu parerea despre rezultatul Stelei la Iasi, a comentat transferurile echipei noastre, situatia lui Dica si Goian, despre Lacatus, despre Argaseala, chiar si despre Becali.

Este adevarat ca meciul din Ghencea este cel mai important din istoria CFR-ului, este meciul care poate, practic, sa le aduca primul titlu din istorie, insa acest om a depasit orice urma de decenta. Faptul ca el vorbeste despre Steaua infinit mai mult decat vorbeste despre clubul unde este angajat il tradeaza pe Iuliu Muresan. Se teme de acest meci si de Steaua mult mai mult decat vrea sa arate. Este constient ca o eventuala infrangere, ar insemna inceputul sfarsitului pentru cosmopolitii clujeni.

Sper din toata inima ca duminica sa ii aratam domnului Muresan ca achizitiile noastre, prea mult comentate de dansul, sunt peste tot ce are CFR-ul in acest moment. Sa ii aratam ca Marius Lacatus, antrenorul despre care spunea ca o sa aiba soarta lui Hagi, este mult mai mai antrenor decat si-ar putea imagina. Sa-i aratam domnilor, ca noi, suporterii stelisti, mergem la meci PENTRU Steaua si numai PENTRU Steaua, si nu pentru echipa umflata artificial din Ardeal.

FORZA Steaua! SEMPER SUPERIORES!

Marius

Stelistu @nonim29.02.2008 20:33

Frumos zis FORTA Steaua :steagcruce:

Garrincha29.02.2008 21:24

Felicitari Marius pentru articol! Scurt si la obiect.

MoWeed29.02.2008 22:03

Ai pus punctul pe i

alexmk1729.02.2008 22:49

In primul rand pot spune ca te inseli! 47,12??? Cifrele s-au dublat si se vor tripla, sambata si duminica!

Este infiorator si inspaimantator! Credeam ca analfabetul nostru este cel mai penibil si ridicol personaj!

Ma tem ca a fost detronat! Ai auzit, analfabetule???? Nu mai esti primul la capitolul: "Cel mai penibil si ridicol personaj din Romania"

Iulius Muresan ocupa detasat primul loc!

Cum dracu sa intri in toate emisiunile posibile intr-un interval asa de scurt??? Si tineti cont de faptul, ca nu s-au luat in considerare si emisiunile politice sau economice! Sunt convins ca acest personaj abject (Na analfabetule ca si aici ai pierdut primul loc) a intrat telefonic si acolo!

Imi place gandirea presarilor din Romania (doamne, ce prosti sunt astia toti)! Scandal la Steaua!

Ce bine imi pare sa se duca numai echipe din provincie in cupele europene! Eu am spus ca nu ne trebuie echipe direct in Liga! Vrem tururi preliminare cat mai multe, pentru ca doar o echipa a demonstrat ca e in stare : Steaua!

Este perfect si pentru echipa nationala (bravo Nasule, Lupescule pentru arbitrajele cefereului)! Sa se duca strainii cefereului in Liga si sa joace si nu romanii de la Steaua! Scheletul nationalei e facut pe Steaua! Care a fost dezavantajata de arbitri in lupta cu cefere! Iti trebuie un pic de minte sa gandesti pe termen mediu si lung! Nationala noastra e jalnica acum! Dar cum va fi in 2 ani, timp in care cefereul arbitrilor si federatie va juca in Liga???

Un lucru e clar! Vrei sa ajuti nationala, trebuie sa tai cefereul! Adica sa-i mai fure si arbitrii! Sa zicem 14 etape la rand, incepand de duminica!

Nu ma intereseaza sa fim noi corecti si sa vina jegurile astea sa ne bata cu gol din offside si penalty inexistent! Mai bine ii batem noi asa! In ziua de azi eticheta de om cinstit o poarta doar cei saraci lipiti si looserii!

Vreau sa castigam meciul cu jegurile astea! In primul rand la scor! Daca nu se poate asa, sper ca macar vom invinge dintr-un penalty inventat! Asa e cel mai corect mod de a bate niste scursuri!

Avem forta de a castiga titlul! Pare o utopie, dar sunt sigur ca daca vom invinge duminica cefereul se va zdruncina si teama va intra in ei! Totul depinde de noi, nu de ei, paradoxal!

Astristul29.02.2008 23:16

Bravo Marius. Felicitari pentru articol.

Exact asa trebuie "pusa" problema. Pe Muresan il bantuie Steaua chiar si in vise ... Sa speram ca o sa-l bantuie si dupa meciul de duminica!

forzateaua

CaTaLiNsm StElIsTu01.03.2008 00:32

Da eu nici nu inteleg ce va obositi sa polemizati pe marginea nistor subiecte de genul...Iar daca nici presa asta de rahat nu ar si"rumega"toate kkturile astea ar fi perfect.Da ce ma intereseaza pe mine ce spune muresan...cand il vad schimb postul,la fel si cu JJ sau oricare alt idiot de-asta ajuns,numai ei stiu cum,in functiile pe care le detin,sau dupa caz finantatori,creditori...sau cum s-or mai numi.

pentru noi e important sa le raspundem pe teren,cu un scor sec si cu o galerie de CL....iar pe urma din nou capul in pamant si vazutul de treaba ca mai avem inca13derby-uri dupa cel cu Cluj....asa ca parerea mea ar fi sa o lasam mai usor cu declaratile,iar la urma daca terminam inaintea lor putem sa dam tot declaratii si raspunsuri la ineptiile tampitilor.

Campionatul ne e pierdut....Ceferistii mai au meci cu noi,Dinamo,Rapid,Urziceni,Vaslui....asa ca surprize pot aparea...important e ca noi sa nu mai gresim!

Forza Steaua

MEREU SUPERIORI!!!

w3bmaster01.03.2008 04:23

Pe ei pe ei pe mama lor

Forza Steaua

Iron_Guard01.03.2008 09:14

Doamne cat imi doresc sa-i batem pe portughezii asti fitosi!!!Sper ca baietii vor da totul pe teren!pacat ca nu pot sa vad meciul pe viu.Oricum,duminica seara Chisinaul va fi stelist,va fi ros-albastru!!!Hai Steaua!!! O sa ma rog pentru tine!

stelistu_601.03.2008 09:18

Daca invingem duminica, le putem inchide CFR-istilor. Forza Steaua !

razvan_stelist200701.03.2008 10:48

da!un articol bun...felicitari.se vede clar ca le este frica de noi;fac atatea declaratii ca sa nu mai se gandeasca la meci,la macelul pe care il vom face

Krueger01.03.2008 13:27

Cum a si declarat la mai multe posturi de televiziune, "porcusoru" din Cluj, a fost stelist. Prima dragoste nu se uita niciodata.

Bundy01.03.2008 15:10

Da noua ni se rupe de ce zice muresan, nu-i asa?:)

dax4701.03.2008 15:59

Nu este indragostit, dar complexat este. In mod cert. Toate echipele din campionatul romanesc sunt complexate de Steaua, inclusiv dinamu. Exceptie cred ca face Gloria Bistrita, care ne bate pe unde ne prinde. Si Poli Iasi care ne face zile negre la orice meci.

CFR ul intotdeaua a fost complexat de Steaua. In toate meciurile cu ei nu s-a jucat fotbal mai deloc. Au faultat non stop, au obstructionat meciul mai tot timpul, au jucat urat si foarte tare, orice meci cu ei lasand in spitale cativa jucatori de ai nostri.

Macar sa-i batem sa le mai inchidem gura, ca nu-si mai incap in pene de o vreme incoace. Trebuie pusi la punct bine si urgent !

Forza Steaua !

Living_Dead_Stripper01.03.2008 18:01

A fost o data un muresan iobag

Ce pe stapanul Arpad il slujea cu drag,

Si orice si oricand i-ar fi cerut,

Iobagul il pupa si in sezut... ;-)

David_Copperfield01.03.2008 18:13
Iobagul il pupa si in sezut... ;-)

In pozitia sezut sau fix in c.u.r? ;)

Orice i-ar face si oricat ar fi de dur

Iobagul nostru-l pupa fix in c.u.r.

MoWeed01.03.2008 18:17

@Living_Dead_Stripper

Ti-am mai vazut versurile si cu alte ocazii. Esti tare tine-o tot asa....

morosanu'01.03.2008 21:42

mariuse,ai uitat o cifra! 6. cum de la ce?! de la nr de goluri care o sa le dam la CFR... DOAMNE-AJUTA!!!