RÃZBOI Mirel Rãdoi îi atacã dur pe clujeni. Cãpitanul Stelei spune cã ardelenii doar au profitat de forma slabã a rivalilor.
Mirel Rãdoi a simțit cã e momentul ca înaintea unui meci extrem de important cãpitanul sã vorbeascã.
Mirel, gata de luptã pentru jocul cu CFR?
Categoric! Dacã ar fi dupã mine, nici nu aș sta pe gânduri sã-mi ajut colegii pe teren.
Crezi cã lumea va veni la meci s-o vadã pe CFR, așa cum a spus Iuliu Mureșan?
În niciun caz. Dânsul este ironic, noi am mai jucat cu CFR și în trecut pe Ghencea, iar stadionul a fost la fel de plin, deși nu era pe primul loc. Lumea vine sã ne vadã pe noi, pentru cã Steaua e Steaua.
Cei de la CFR Cluj se gândesc deja la Liga Campionilor. Ce pãrere ai?
Mai este mult pânã acolo. CFR e zero în Europa. Nu a demonstrat nimic, fațã de Steaua, care a jucat deja în Liga Campionilor. În plus, în ultimii ani, noi am disputat și o semifinalã de Cupa UEFA. Așa cã…
Te mulțumești și cu locul 2?
În aceste condiții, de ce nu? ªi acest loc ne poate duce în Liga Campionilor. La ora actualã, distanța dintre noi este destul de mare. Asta nu înseamnã cã o sã cedãm lupta.
Totuși, nu este liderul campionatului?
Este doar o conjuncturã. Acum este lider, deoarece CFR-ul a profitat de forma slabã a echipelor din București. Asta nu înseamnã cã nu au la echipã și jucãtori valoroși.
Mutu a declarat cã steliștii vin triști la lot din cauza patronului.
Pãi eu nu am mai fost la lotul național de vreo șapte luni, așa cã nu știu ce a mai fost pe-acolo în ultima vreme.
Dupã turneul final, nu te gândești sã pleci de la Steaua?
Nu. Eu am semnat un contract în alb și pe viațã cu aceastã echipã, și dacã nu am plecat pânã acum, atunci de ce aș face-o de-acum încolo?
Ce pãrere ai despre declarațiile lui Dicã?
El a avut o reacție normalã. ªi-a spus pãrerea și nu e de condamnat.
Dar ce spui despre reacția lui Gigi Becali dupã înfrângerea de la Iași?
Ne-am învãțat cu declarațiile lui Gigi, însã e normal sã fie supãrat dupã o înfrângere și sã dea vina pe cineva.