FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica versus Becali

fcsteaua.ro29.02.2008 00:18

Am trait clipe de insatisfactie pe durata meciului de la Iasi. Am continuat sa le revedem cu ochii mintii si am conchis, multi dintre noi, ca am avut un mare ghinion. Mai mult, am fost de acord ca ghinionul nu a fost intamplator.

Ca el s-a datorat in primul rand antrenorului iesean care si-a motivat foarte bine echipa si a ales tactica adecvata. Nu i-a fost greu pentru ca ne cunostea foarte bine.

A continuat cu ambitia si determinarea jucatorilor alb-albastri de a obtine un rezultat bun. Nu il ultimul rand forma excelenta si sacrificiul portarului Branet, au ajutat ghinionului nostru sa ne invinga.

Sigur ca esecul ne-a afectat pe toti si ne-a anulat cea mai mare si mai frumoasa speranta. Aceea de a ne bate mai departe la titlu.

Cineva trebuia sa se supere in mod oficial pentru esec si acela a fost patronul. S-a suparat si a vorbit la cald, adica imediat dupa terminarea meciului. Desi, stim cu totii, acest lucru e clar nerecomandat. A inceput sa-i ia la bestelit pe cei care prin greselile lor sau prin forma slaba ii ajutasera pe ieseni sa umfle potul. Daruirea polistilor, presupunea clar ca exista un pot substantial.

Desi nu gresise decisiv, ci doar nu se ridicase la inaltimea prestatiilor obisnuite, Dica a fost criticat laolalta cu Banel si Goian.

Lucru care l-a nemultumit profund pe decar.

Conferinta de presa din miercurea care a urmat, a fost un bun prilej de a-si face publica nemultumirea. Stilul adoptat a fost unul fara retineri, fara teama ca ar putea suporta consecinte. Un fel de "ce e-n gusa si-n capusa" combinat cu "poa' sa ninga, poa' sa ploua...". A spus tot ce avea pe inima, inclusiv ca daca nu mai e dorit, cineva ar face bine sa-l lase sa plece. Stim noi la cine se referea. Stie si acel cineva.

Curajul lui, pentru ca se numeste curaj faptul de a te contra cu Becali atunci cand esti jucatorul lui, i-a creionat pregnant personalitatea. Vasazica Dica nu e unul dintre aceia care baga capul intre urechi si pune privirea in pamant cand il cearta seful. Lucru de neconceput pana acum la jucatori aflati sub contract. Exceptandu-l pe Radoi care a afirmat ulterior ca manifestarea lui Dica a fost cat se poate de normala.

Si ca sa vedeti ca atunci cand cineva are curajul sa raspunda fatis unor acuze, Becali a muiat tonul si a rasucit la 180 de grade sensul criticilor sale. Dupa propria marturisire a lasat sa se inteleaga ca acel comentariu rautacios se vroia a fi o incercare de a-si mobiliza jucatorii pentru meciurile care vor urma. Poate ca asa a vrut sa fie, pentru ca nu prea imi vine sa cred ca ar fi trimis echipa in teren fara creierul ei.

Este un adevar ca echipa nu e pregatita sa joace fara Dica. Pentru ca daca ar fi fost, seful l-ar fi etichetat ca jucator lent, care franeaza jocul Stelei, bla bla bla, stiti voi placa lui Gigi, si l-ar fi vandut de mult.

Dar pentru ca Dica va juca duminica, sper sa-i serveasca o noua replica sefului. De data asta asa cum stie el sa se exprime mai bine. Facand jocul echipei, marcând goluri si contribuind decisiv la victoria Stelei.

Dica... Dica... du-te Dica... inchide-i gura lui Becali si baga-i in boala pe Paszkany si pe Iulica Muresan.

Virgil

AdrianUltras2529.02.2008 01:18

Dicane baga-mi-as picioarele in ea treaba, joaca fotbal!!!

Joaca pentru noi ca de aia te iubim fir-ai al dracu sa fii!!!

Cel mai rau te doare atunci cand cineva de la care astepti multe si in care ai mare incredere te insala si isi bate joc de tine.

Asa ca, Dicane joaca pentru noi si baga-ti **** in restu' treburilor.

Da' joaca!!!

yo_marius29.02.2008 05:21

Intr-adevar, Dica a vorbit miercuri cu presa... Eu vreau ca Dica sa "vorbeasca" duminica pe teren, sa vorbeasca cu 25.000 de stelisti care asteapta magia de la el.

ANTIgigi29.02.2008 06:47

@Virgil

Eu cred ca daca Nicolae Dica ar juca cum ne obisnuia in vremurile lui bune si Steaua ar castiga, nu ar face decat sa iasa creditorul la inaintare cu declaratii gen "paaaii vedeti bai ca stiu cum sa imbarbatez un jucator?!, daca nu ma luam de el la Iasi mai juca el bine astazi?!", "din cauza mea am castigat azi si ati vazut ce bine am pregatit echipa psihic....mental asa"....Nu zic ca nu imi doresc sa i dea o palma peste fata atotIdiotului, dar ma gandesc la reactia pe care acesta o va avea.

AdrianUltras2529.02.2008 07:13

ANTIgigi

sincer, ma doare fix intre muschii fesieri de ce zice iubitorul de oi.

Atat timp cat ii e Stelei bine nu ma intereseaza starea de spirit a lui becaliii.de fapt nu ma intereseaza nici daca Stelei ii merge rau.

asa ca.....**** him!!! (a se citi fac him)

Virgil29.02.2008 10:09
@Virgil

Eu cred ca daca Nicolae Dica ar juca cum ne obisnuia in vremurile lui bune si Steaua ar castiga, nu ar face decat sa iasa creditorul la inaintare cu declaratii gen "paaaii vedeti bai ca stiu cum sa imbarbatez un jucator?!, daca nu ma luam de el la Iasi mai juca el bine astazi?!", "din cauza mea am castigat azi si ati vazut ce bine am pregatit echipa psihic....mental asa"....Nu zic ca nu imi doresc sa i dea o palma peste fata atotIdiotului, dar ma gandesc la reactia pe care acesta o va avea.

Dupa rabufnirea lui Dica, eu cred ca Gigi a luat corect pulsul vestiarului. A fost doar o mostra de nemultumire, dar El Ciobandante i-a dat importanta cuvenita si a redresat situatia.

Stii cum se spune, e greu pana se intampla prima data, pentru ca apoi iesirile la rampa ale fotbalistilor vor continua sa se produca in functie de numarul de interventii ale conducatorului efemer al Stelei. Gheata s-a spart...

Astristul29.02.2008 10:20

Dica, Goian si Banel impreuna cu toata echipa ar trebui sa se concentreze pe teren si sa joace pentru Steaua. In sezonul asta unii jucatori au impresia ca mingia intra in poarta singura doar din fenta, nici nu mai e nevoie sa se miste pe teren! :dry:

Daca tot zic ca joaca pentru Steaua si nu pentru bani, sa o demonstreze. Campionatul este lung, iar eu inca mai cred ca putem sa-l castigam. Totul depinde de parcursul viitor al Stelei!

:steagcruce:

The Flyer29.02.2008 10:58

dupa conferinta lui Dica nu pot decit sa ma inclin fata lui!nu l-am injurat niciodata si nici n-o voi face,asa ca il stimez pentru faptul ca nu e oaie!bravo,bai,ai demonstrat ca ai coloana,nu ca altii!

si sa le dai clasa taranilor din Cluj duminica seara!!!

CaTaLiNsm StElIsTu29.02.2008 12:10

De admirat curajul lui Dica...de asemenea si reacti lui JJ...insa trecand peste toate Dica are nevoie sa trateze cu mai multa seriozitate meciurile...nu poti ca sa vrei sa faci performanta cu jumatati de masura...In cazul lui Dica traducerea ar venii ceva de genul:nu poti sa joci 5meciuri prost si unul sa-l castigi de unul singur....Nu e un randament deloc bun,iar Dica trebuie sa inteleaga asta si mai ales antrenorul care ar trebui sa-l inlocuiasca atunci cand se"plimba"pe teren!

Sper ca duminica sa fie acel meci in care Dica le taie"craca"Ceferistilor.!

Forza Steaua!

1on29.02.2008 13:05

Nu-nceteazã sã mã uimeascã oierul. De data asta chiar a tratat situația într-un mod la care nu mã așteptam.

eddie the 'ead29.02.2008 17:43

e greu pana se intampla prima data, pentru ca apoi iesirile la rampa ale fotbalistilor vor continua sa se produca in functie de numarul de interventii ale conducatorului efemer al Stelei. Gheata s-a spart...

Exact asta sper si eu. Chiar daca Dica a jucat prost, cineva trebuie sa-i dea peste nas creditorului.

joolie29.02.2008 19:06

Gigi Becali nu e normal daca crede ca tratandu-si in acest fel jucatorii ii mobilizeaza!Nu pot sa inteleg cum s-a putut gandi la asa ceva,dar e Gigi Becali si te poti astepta la orice.jucatorii au nevoie de incurajare nu de critici,Gigi Becali vorbeste pentru ca el nu joaca si nu poate sa judece dn perspectiva jucatorului.El crede ca in echipa Steaua joaca niste roboti sau super-eroi,dar sunt doar oameni si nu pot face minuni.

alexmk1729.02.2008 22:55

Nu stiu de ce dar am un sentiment ca daca Neaga ar juca ar face un meci mare!

Problema e ca e a 3-a optiune dupa senzationalii Banel si Surdu! Aoleu, mi-am amintit ca Lovin e bun de joc! Aoleuuuuuuu, nu! Asta nu e bun!

Propun sa-i dam lu' Banel o busola, o harta si niste directii! Si pe harta aia sa punem un X mare, in dreptul portii noastre, si sa-i spunem sa dea acolo! El e asa de tehnic si valoros, ca nu va nimeri nicodata! Asa scapam momentan de autogolurile lui!

Forza Steaua! Goe, Mirele, aveti ba grija la Banel! Ca ne-o mai face o data!

ganeminem01.03.2008 07:50

eu cred ca echipa a jucat foarte bine in ultimul meci,in afara de cateva exceptii:Plesan inca nu are pregatirea fizica ca sa poata juca la adevarata valoare, si lui ghioanea inca ii lipsesc cateva antrenamente sa poata juca in plina forma;in rest jocul echipei a fost foarte bun,in special noile achizitii care au ratat extraordinar de mult singurii cu portarul.

In aparare totusi cred ca de moment ii mai bun rada ca si ghioanea;sa nu uitam ca rada a facut un tur exceptional si a fost cel mai cautat jucator al Stelei,cat despre Dica cred ca ar trebui sa lupte mai mult si cred ca nu ar trebui deocamdata sa joace mai mult de o repriza pana isi intra in ritm,asa poate si-ar da mai mult usfletul pe teren

clausblaus01.03.2008 13:46
Nu stiu de ce dar am un sentiment ca daca Neaga ar juca ar face un meci mare!

Problema e ca e a 3-a optiune dupa senzationalii Banel si Surdu! Aoleu, mi-am amintit ca Lovin e bun de joc! Aoleuuuuuuu, nu! Asta nu e bun!

Propun sa-i dam lu' Banel o busola, o harta si niste directii! Si pe harta aia sa punem un X mare, in dreptul portii noastre, si sa-i spunem sa dea acolo! El e asa de tehnic si valoros, ca nu va nimeri nicodata! Asa scapam momentan de autogolurile lui!

Forza Steaua! Goe, Mirele, aveti ba grija la Banel! Ca ne-o mai face o data!

Sant de acord cu acel X mare in dreptul portii noastre,dar ce te faci daca prostul isi revine si vede doar X in fata ochilor?

ge6rge_steaua02.03.2008 12:16

Nicolae Dica tot respectul meu. esty un jucator adevarat, esty loial Stelei, nu ai patat niciodata culorile ros-albastre, si pe deasupra ii dai peste nas oierui. bravo Dica. VEI VI MEREU IN INIMILE NOASTRE!!!! :steagcruce:

Ce drog ciudat/Esti ros-albastru fermecat/Ma duci la cer/Si-innebunesc/ Doar cand te iau simt ca traiesc./Doua culori /Ce le ador /ca heroina sunt cu mine pana mor /gandul imi sta/doar la Steaua/cel mai puternic drog din toata viata mea/Orice ar fi/orice ar fi/Te voi urma/te voi urma/Oriunde ar fi locul unde tu vei juca/tu vei juca/Steaua acum/Steaua acum/ Steaua mereu/Steaua mereu/O singura echipa in sufletul meu!