FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VREAU CA STEAUA SA IA TITLUL

Gaby19.05.2005 04:13

Daca nu noi suntem alaturi de jucatorii Stelei, atunci cine ? Cainii rosii, poate ? Rapidistii ? Ganditi-va ce bucurie o sa fie pe toti astia cand or spune "s-au luat la bataie intre ei si au pierdut titlul".

Trebuie sa putem aplauda si canta. Eu stau la tribuna intai. Mi se intampla sa ma cert cu semintari care vin la meci ca la picnic (cu sucuri, sandwish-uri, etc). Uneori, mi-e greu sa strig "Forza Steaua" sau "Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor" cand pe 50 mp in jurul meu e tacere. La fel de greu e sa aplaud cand aceiasi din jurul meu care taceau incep sa injure (asta-i treaba cea mai enervanta: cand eu incurajez echipa, ei TAC, dar cand greseste vreun jucator, imediat incep sa INJURE). Nu mi-e usor sa ma cert cu ei. dar o fac.

Haideti sa ne gandim cu totii ce vrem. eu asta vreau:

VREAU CA Steaua SA IA TITLUL. NU MA INTERESEAZA CUM JOACA. TREABA MEA, ACOLO IN TRIBUNA, ESTE SA-I INCURAJEZ. II URASC PE Dinamo SI RAPID SI MI-AR FI RAU, RAU DE TOT DACA Steaua AR RATA TITLUL.

Dragosh_8019.05.2005 04:23

Ai dreptate, dar sunt multi stelisti vechi care nu vor putea niciodata sa se obisnuiasca cu mediocritatea lotului actual dupa ce au fost vrajiti de Steaua 86.

Totusi trebuie sa strangem randurile si sa speram pana la final, dar nu numai suporterii ci si jucatorii si conducerea.

Frumos ar fi ca la finalul meciului cu Poli cand trebuie sa fim campioni MM sa si dea demisia in fata unui stadion intreg.

raducelbun19.05.2005 06:43
Daca nu noi suntem alaturi de jucatorii Stelei, atunci cine ? Cainii rosii, poate ? Rapidistii ? Ganditi-va ce bucurie o sa fie pe toti astia cand or spune "s-au luat la bataie intre ei si au pierdut titlul".

Trebuie sa putem aplauda si canta. Eu stau la tribuna intai. Mi se intampla sa ma cert cu semintari care vin la meci ca la picnic (cu sucuri, sandwish-uri, etc). Uneori, mi-e greu sa strig "Forza Steaua" sau "Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor" cand pe 50 mp in jurul meu e tacere. La fel de greu e sa aplaud cand aceiasi din jurul meu care taceau incep sa injure (asta-i treaba cea mai enervanta: cand eu incurajez echipa, ei TAC, dar cand greseste vreun jucator, imediat incep sa INJURE). Nu mi-e usor sa ma cert cu ei. dar o fac.  

Haideti sa ne gandim cu totii ce vrem. eu asta vreau:

VREAU CA Steaua SA IA TITLUL. NU MA INTERESEAZA CUM JOACA. TREABA MEA, ACOLO IN TRIBUNA, ESTE SA-I INCURAJEZ. II URASC PE Dinamo SI RAPID SI MI-AR FI RAU, RAU DE TOT DACA Steaua AR RATA TITLUL.

CREZI CA CEI CARE TAC SAU CARE INJURA NU-SI DORESC TITLUL? EIU SUNT SIGUR CA SI-L DORESC LA FEL DE MULT CA SI TINE DOAR CA LE PLACE SA SE CREADA UN FEL DE ANTRENORI, DE SUPERVIZORI SI, BINEINTELES CA DIN ACEASTA POSTURA INCHIPUITA LE ESTE MAI USOR SA INJURE DACAT SA INCURAJEJE. ORICUM CONSIDER CA NEMULTUMIREA FATA DE CEEA CE (NU) SE PETRECE IN Ghencea TREBUIE ARATATA CUMVA. POATE CA ACEST MOD DE COMUNICARE ESTE MULT MAI USOR. NU ESTE CEL MAI ELEGANT MOD DAR, DEOCAMDATA ESTE, CU SIGURANTA CEL MAI SIGUR SI DE CEL MAI MARE EFECT.

REPET CEEA CE AM MAI SPUS PE ACEST FORUM, NU SUPORTERII SUNT PROBLEMA Stelei CI LIPSA VALORILOR DIN ECHIPA. DACA NU INTELEGEM ASTA INSEAMNA CA NE PIERDEM TIMPUL DEGEABA PE LA STADIOANE SAU PE ACEST FORUM.

Gaby19.05.2005 08:45

Ei, si asta a fost rezultatul injuraturilor. A fost dat afara fix cine nu trebuia.

Acum, probabil ca cei care au injurat sunt satisfacuti ! Mie, personal, mi-e scarba !!!