Gigi Becali l-a caracterizat pe columbianul Dayro Moreno drept omul ideal pentru a fi conducatorul de joc al echipei, insa a precizat ca nu poate sa ii impuna lui Marius Lacatus sa il introduca in echipa.
"Steaua are cel mai tare conducator de joc, se numeste Dayro Moreno. Dar eu nu pot sa fac echipa, Marius o face!", l-a catalogat Becali pe columbian.
Gigi Becali nu s-a suparat pe Nicolae Dica si i-a aratat acestuia ca l-a rasplatit financiar pentru faptele bune facute la Steaua.
"Am ramas putin surprins, dar el nu a fost asa de obraznic. El a spus niste lucruri care nu sunt asa de adevarate. El a spus ca e vinovat cand pierde echipa. Nu este adevarat! Cand el n-a jucat bine, a fost criticat, cand a jucat bine, a fost laudat. El a luat laurii la toata echipa. A luat 250.000 de euro imprumut de la mine, ca sa isi cumpere casa. I-am dat laurii, sau nu i-am dat? Acum 5 zile a semnat un nou contract cu 40% marire de salariu. I-am dat laurii, sau nu i-am dat? Daca el nu era un jucator de valoare, pentru ce ii mai maream salariul? Asta a fost recunostinta mea", a spus Becali, la Special.
Patronul din Ghencea i-a transmis si finului Mirel Radoi ca nu are postul de titular asigurat. "Nimeni nu e titular la Steaua! Nici macar Mirel Radoi! Daca el nu joaca bine, mai sta si el pe banca imediat", a a mai spus si cel cunoscut cu porecla 'Jiji".
Gigi Becali a dezvaluit ca a purtat o discutie cu Marius Lacatus referitoare la viitorul echipei. "Eu am vorbit cu Marius, i-am spus parerea mea si i-am spus sa faca echipa cum vrea el. I-am mai spus sa aiba grija ca viitorul sau este in joc. Eu sunt dispus sa pierd un an cu Steaua, dar pentru el este viitorul in joc", a afirmat Becali.
Latifundiarul a comentat si declaratiile lui Andrey din ultima vreme. "Andrey e bolnav psihic, e nebunul nebunilor! Andrey avea un salariu de 300.000 de euro pe anual, plus impozit, plateam cam 450 de mii de euro pe an. Cand a plecat, a zis ca nu pleaca fara 100.000 de euro. I-am spus >, dar lui nu-i convenea nici asa. Dupa ce ii dau 450.000 de euro si-l dau la echipa a doua, trebuia sa-i schimb masina din Dacie in Mercedes, si sa-i dau si-un apartament prezidential la Marriot, ca nu ii place in Ferentari", a atacat Becali.
Gigi Becali crede ca Banel Nicolita a fost cuprins de forte malefice dupa ce a participat la emisiunea Happy Hour. "Cand l-am vazut atunci la emisiune, m-am gandit: ia sa vezi cum o sa joace asta acum. Poti sa te duci la emisiune de divertisment, dar stai cuminte, iti vezi de treaba, dar nu faci mascarici sa-ti pui pana de indian pe cap. Lucrurile astea atrag energii malefice", crede Gigi Becali.