FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali i-a transmis lui Lacatus ca nu se va mai baga (OLS)!

fcsteaua.ro26.02.2008 21:50

Gigi Becali l-a caracterizat pe columbianul Dayro Moreno drept omul ideal pentru a fi conducatorul de joc al echipei, insa a precizat ca nu poate sa ii impuna lui Marius Lacatus sa il introduca in echipa.

"Steaua are cel mai tare conducator de joc, se numeste Dayro Moreno. Dar eu nu pot sa fac echipa, Marius o face!", l-a catalogat Becali pe columbian.

Gigi Becali nu s-a suparat pe Nicolae Dica si i-a aratat acestuia ca l-a rasplatit financiar pentru faptele bune facute la Steaua.

"Am ramas putin surprins, dar el nu a fost asa de obraznic. El a spus niste lucruri care nu sunt asa de adevarate. El a spus ca e vinovat cand pierde echipa. Nu este adevarat! Cand el n-a jucat bine, a fost criticat, cand a jucat bine, a fost laudat. El a luat laurii la toata echipa. A luat 250.000 de euro imprumut de la mine, ca sa isi cumpere casa. I-am dat laurii, sau nu i-am dat? Acum 5 zile a semnat un nou contract cu 40% marire de salariu. I-am dat laurii, sau nu i-am dat? Daca el nu era un jucator de valoare, pentru ce ii mai maream salariul? Asta a fost recunostinta mea", a spus Becali, la Special.

Patronul din Ghencea i-a transmis si finului Mirel Radoi ca nu are postul de titular asigurat. "Nimeni nu e titular la Steaua! Nici macar Mirel Radoi! Daca el nu joaca bine, mai sta si el pe banca imediat", a a mai spus si cel cunoscut cu porecla 'Jiji".

Gigi Becali a dezvaluit ca a purtat o discutie cu Marius Lacatus referitoare la viitorul echipei. "Eu am vorbit cu Marius, i-am spus parerea mea si i-am spus sa faca echipa cum vrea el. I-am mai spus sa aiba grija ca viitorul sau este in joc. Eu sunt dispus sa pierd un an cu Steaua, dar pentru el este viitorul in joc", a afirmat Becali.

Latifundiarul a comentat si declaratiile lui Andrey din ultima vreme. "Andrey e bolnav psihic, e nebunul nebunilor! Andrey avea un salariu de 300.000 de euro pe anual, plus impozit, plateam cam 450 de mii de euro pe an. Cand a plecat, a zis ca nu pleaca fara 100.000 de euro. I-am spus >, dar lui nu-i convenea nici asa. Dupa ce ii dau 450.000 de euro si-l dau la echipa a doua, trebuia sa-i schimb masina din Dacie in Mercedes, si sa-i dau si-un apartament prezidential la Marriot, ca nu ii place in Ferentari", a atacat Becali.

Gigi Becali crede ca Banel Nicolita a fost cuprins de forte malefice dupa ce a participat la emisiunea Happy Hour. "Cand l-am vazut atunci la emisiune, m-am gandit: ia sa vezi cum o sa joace asta acum. Poti sa te duci la emisiune de divertisment, dar stai cuminte, iti vezi de treaba, dar nu faci mascarici sa-ti pui pana de indian pe cap. Lucrurile astea atrag energii malefice", crede Gigi Becali.

DelPiero1026.02.2008 22:23

Dayro Moreno coordonator cand postul lui e de atacant...maxim de al doilea varf!Clar,Jijinho se pricepe la fotbal cum ma pricep eu la baseball...

P.S.Nu toti fotbalistii tehnici si rapizi pot fi coordonatori de joc!Sa-i psuna asta cineva lui Jijinho....

CaTaLiNsm StElIsTu26.02.2008 22:40

Iar noi tre sa credem,nu?...O etapa,doua...sau in cel mai fericit caz..pana la primul insucces,iar pe urma iar tuna si fulgera ca el va face echipa.

Ratat pe batz...

Astristul27.02.2008 00:03

Ce a facut la specialul de la Sport.RO nu are cuvinte prin care poate fi descris. Dar poate ca asa e el facut, sa reactioneze ca un schizofrenic! Cine a vazut emisiunea stie despre ce vorbesc!

:steagcruce:

eddie the 'ead27.02.2008 05:19

Ce a facut la specialul de la Sport.RO nu are cuvinte prin care poate fi descris. Dar poate ca asa e el facut, sa reactioneze ca un schizofrenic! Cine a vazut emisiunea stie despre ce vorbesc!

Uite, eu nu m-am uitat si pe cuvint daca nu ma simt mai bine si nu sunt mai bucuros ca nu i-am vazut spasmele si spumele la bot. Cine l-a auzit o data l-a auzit de o mie de ori, asa ca nu mai imi trebuie. Iti recomand sa faci acelasi lucru. Nu pierzi nimic, dimpotriva...

Apolo27.02.2008 07:01

Dupa emisiunea de aseara a crescut Becali in ochii mei. A crescut inima in mine cand ia facut pe aia de la prosport in toate felurile (prosti si nenorociti). Cred ca mu***i de ziaristi fac mai mult rau acum la echipa decat patronul. Au ajuns sa rastalmaceasca orice declaratie dupa bunul plac. Ce a spus Becali aseara la emisiune a fost cel putin corect.

Ce rasplata mai mare vrea domnul Dica decat banii pe care ia primit de la Becali? De ceva timp se vede clar ca Dica joaca pentru bani, nici decum pentru suporteri sau din placere. "Cand echipa joaca prost eu sunt de vina" - normal baiatu' ca de la tine se asteapta cel mai mult. "Cand castiga altii iau laurii" - lasa ca te-au ridicat ziaristii in al noualea cer. Te-au transferat la o gramada de echipe. Te vreau pe banca. Cel putin asa poate mai capeti putin rautate si o arati in teren cu prima ocazie. Langa tine si Goian si Ghionea.

Mesajul meu pentru toti ziaristii de sport din tara - il gasiti pe ultimul album "Parazitii - De ziua ta".

Mesajul pentru echipa - cel putin duminica jucati din tot sufletul, stadionul va fi arhiplin, meritam si noi sa ne faceti o bucurie, avem si noi un orgoliu. Campionatul nu e jucat. Inca se mai poate. Inca mai visam.

HAI Steaua!!!!!!!!! :steagcruce:

Kekea27.02.2008 07:33

NU SE MAI BAGA???Inseamna ca el se duce pe banca la meciul cu CFR doar ca sa ii sustina moral pe jucatori...

DelPiero1027.02.2008 10:13

Prostii!Baieti,niciodata n-o sa-l vedem pe oier pe banca...

CELINEE27.02.2008 11:52

sigur si marmota invelea cicolata in staniol...

stati a vedem dupa meciul cu CFR daca Doamne fereste pierdem

iar circ si pananrama

laur_2327.02.2008 12:29

incredibil ce face presa romana !!!

lasam deoparte, pentru moment, iesirile incalificabile ale grobianului...vorba unei persoane de aici-cand a inceput cu ''nenorocit''. ''jigodie'', ''hahalera'' am schimbat canalul si numai curiozitatea de a vedea daca se opreste( niciodata adica...) m-a indemnat sa revin pe acest program;

stim foarte bine ca n-are limite in a-si revarsa toata incultura lui proverbiala..

la altceva doresc sa ma refer: acesti m####i de gazetari, reporteri etc merita cu varf si indesat o corectie pentru ceea ce fac ei zilnic; modul in care este tratata Steaua imi provoaca atata ura si atat de multa dorinta de a le strivi figurile incat nu am cuvinte sa le descriu...

mai ales acest jeg numit dec.radulescu, care-stiti ce facea dupa meciul de acum 2 ani de la Galati, pierdut de noi cu 2-1 ?-ne spunea noua tuturor ca el nu si-ar fi imaginat ca Steaua nu va face o ''magarie'' pentru a-si adjudeca punctele si alte ineptii care nu au nimic in comun cu un ziarist impartial...

asa cum acest jeg si-a dat arama pe fata de nenumarate ori...impotriva Stelei, la fel au procedat si alti pseudo-jurnalisti atatati de o frustrare fara margini!!!

sunt si alti asemenea ''clienti'' ai Stelei, dar eu am vrut doar sa evidentiez ultima stradanie a acestor limbrici, incercarea lor de a pune paie pe foc si de a ''intoxica'' o atmosfera si asa destul de incarcata in apropierea unui meci de o importanta capitala, cum este cel de duminica cu cefere...

stiind ca grobianul este slobod la gura si isi va da drumul la ''metafore'', au tot incercat sa-l provoace cu privire la Dica SI alti jucatori, doar-doar se va produce un nou seism in cadrul echipei noastre( cum a fost cel din tur-culmea!-dupa un meci cu cefere)...

asadar...acestor oameni slabi eu le-as taia elanul pe care il au in incercarea de a pune zilnic presiune( de parca n-ar fi de ajuns ceea ce face ''stapanul''..) pe Steaua !

ge6rge_steaua27.02.2008 17:03

faptul ca Dica a avut sange sa ii raspunda lui bekali e bn. da nu cred ca e vreun prost care sa creada ca "oaia" nu o sa se bage in alcatuirea echipei... omu asta e incurabil ..!!! :steagcruce:

mad7927.02.2008 23:05

Sincer ma asteptam ca dupa meciul de la Iasi,la gura lui Becali sa fie mult mai multe spume si sa faca un circ de mama focului>M-AM INSELAT!!!Acest George Becali,nu inceteaza sa ma surprinda,de cele mai multe ori cu prostia si apucaturile lui,care l-ar face pana si pe Darwin,sa isi rescrie teoria evolutionismului,si acum cand pentru prima oara vad o reactie cat de cat normala la el!Sa nu imi spuna cineva ca dupa meciurile in care Steaua pierde sau joaca prost,nu se enerveaza si nu injura ca toti dracii,ca nu il cred!Asa si Becali,in stilul lui grobia,face spume la gura si inlatura multi stelisti de langa echipa!Sper ca ia venit in sfarsit minea la cap si sa gandeasca inainte de a reactiona!!!

danimarcu28.02.2008 00:02
Dupa emisiunea de aseara a crescut Becali in ochii mei.

Si-n ai mei.Tocmai l-a devansat pe Jack spintecatorul,intr-un clasament ad-hoc al celor mai "iubiti" dintre pamanteni.Mai vreo 3 reprezentatii de-astea si il intrece si pe Hitler...

Acu serios,eu zic ca merita sa-l votezi,n-ai vazut ce le-a zis-o ziaristilor?...

think_again28.02.2008 08:10

ba lasati-l in pace pe Becali ca nu e el devina el a bagat bani in echipa si nu cred ca este unul care sa isi doreasca mai mult ca el sa castige campionatul si sa joace bine echipa asa ca lasati-l pentru ca voi doar partile proaste i le vedeti partile bune niciodata e cioban asta e dar e foarte de treaba care aveti comentarii adresati-va pe ************

Fara reclame

nutzugol28.02.2008 12:47
ba lasati-l in pace pe Becali ca nu e el devina el a bagat bani in echipa si nu cred ca este unul care sa isi doreasca mai mult ca el sa castige campionatul si sa joace bine echipa asa ca lasati-l pentru ca voi doar partile proaste i le vedeti partile bune niciodata e cioban asta e dar e foarte de treaba care aveti comentarii adresati-va pe *******

corect

banii aia care ii baga el nu sunt din dragoste pentru Steaua sunt pentru o imagine buna si pentru voturi

daca mai zic ca banii sunt castigati de pe urma steleii probabil o sa zici ca sunt nebun

Lacatus a fost adus pentru a se impaca cu suporterii, Hagi pentru imagine, zimi unde e dragostea aia pentru steau

din DRAGOSTE pentru Steaua ne face de rusine clubul drag la orice aparitie pe la TV

Steaua este al suporterilor nu a lui asa cum se lauda, el este doar o pata neagra din istoria frumoasa a Stelei

daca nu erau banii lui Jiji era banii altcuiva, nu mai trai cu impresia gresita ca un club mare ca Steaua nu-si va gasi un om sa scoata bani din club

id-ul de mess nu am de ce sa il bag in lista pentru ca tu probabil ai 16 ani si nu intelegi unele lucruri (iesirile lui nebune nu sunt comice, au fost la inceput acum sunt ingrijoratoare)

noi il lasam in pace pe Becali da sa ne lase si el pe noi:))

Astristul29.02.2008 10:13
Dupa emisiunea de aseara a crescut Becali in ochii mei. A crescut inima in mine cand ia facut pe aia de la prosport in toate felurile (prosti si nenorociti). Cred ca mu***i de ziaristi fac mai mult rau acum la echipa decat patronul. Au ajuns sa rastalmaceasca orice declaratie dupa bunul plac. Ce a spus Becali aseara la emisiune a fost cel putin corect.

Ce rasplata mai mare vrea domnul Dica decat banii pe care ia primit de la Becali? De ceva timp se vede clar ca Dica joaca pentru bani, nici decum pentru suporteri sau din placere. "Cand echipa joaca prost eu sunt de vina" - normal baiatu' ca de la tine se asteapta cel mai mult. "Cand castiga altii iau laurii" - lasa ca te-au ridicat ziaristii in al noualea cer. Te-au transferat la o gramada de echipe. Te vreau pe banca. Cel putin asa poate mai capeti putin rautate si o arati in teren cu prima ocazie. Langa tine si Goian si Ghionea.

Mesajul meu pentru toti ziaristii de sport din tara - il gasiti pe ultimul album "Parazitii - De ziua ta".

Mesajul pentru echipa - cel putin duminica jucati din tot sufletul, stadionul va fi arhiplin, meritam si noi sa ne faceti o bucurie, avem si noi un orgoliu. Campionatul nu e jucat. Inca se mai poate. Inca mai visam.

HAI Steaua!!!!!!!!! :steagcruce:

Lasam la o parte asta. Aia asa sunt cauta scandal cu orice pret doar ca sa le cumpere lumea ziarul. Asa fac si aia de la gazeta, deci nu sunt cu nimic mai prejos. Dar sa-i spui unuia ca nu are dreptul sa comenteze in fata lui ca el merge cu metroul si el cu maybach-ul este o discriminare de toata jena. A avut dreptate Andrey cand a zis ca in Romania cel bogat nu are respect pentru cel sarac. El s-a referit la Gigi, dar astfel de specimene sunt destul de multe in Romania ... si chiar in lume! :dry:

De crescut in ochii mei .... cand isi va schimba mentalitatea, comportamentul etc. Atunci poate. Deocamdata nu poate fi vorba de asa ceva.

forzateaua

crossman01.03.2008 17:40

spirite malefice=))))))))DOAMNE=))))))))))))))))=)))))))))))))) incepe ca la mondenii cu exorcizarea lui Banel =)))))))) anyWAY FORZA Steaua fularultras