FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cristocea și Croitoru, împrumutați la Ceahlãul !

fcsteaua.ro26.02.2008 11:39

Seaua i-a imprumutat pe jucatorii Vasilica Cristocea si Marius Croitoru la Ceahlaul Piatra Neamt. Cei doi mijlocasi au fost cedati la echipa nemteana pana pe data de 30 iunie 2008, urmand ca, dupa aceea, sa revina in Ghencea.

In alta ordine de idei, stelistii au efectuat azi, incepand cu ora 16:30, recuperarea dupa partida de la Iasi.

In timp ce jucatorii care au evoluat ca titulari in meciul de duminica au facut sauna si bazin, rezervele au facut cateva jocuri cu mingea pe terenul 7 al Complexului Sportiv "Steaua"

SteauaFC.com

LARI26.02.2008 12:43

La revedere, drum bun!

ANTIgigi26.02.2008 16:04

De-ar mai fi inca vreo 2-3 jucatori imprumutati (definitiv?!)....ce bine ar fi !

steaua_gloria26.02.2008 17:29

Va pup! Niciunul n-avea fatza de Steaua.

ANTIgigi26.02.2008 18:18

@steaua_gloria

Dar cati nu au momentan....

st_194726.02.2008 21:34

Cristocea e peste Nicolita.

tazonne26.02.2008 22:05

@st_1947

da cine nu e peste Nicolita?!?!

CaTaLiNsm StElIsTu26.02.2008 22:45

Drum bun!Pacat de Croitoru...e un baiat cu potential dar foarte indisciplinat in joc...e ceve asemanator cu Bostina...

Cristocea parerea mea e ca nu a impresionat cu nimic....

Una peste alta...ei au luat trenul si-au plecat...dar ce ne facem cu cei care trebuiau si ei sa fie in trenul ala iar ei mai stau inca in usa garii si incurca circulatia?!....sper sa nu piarda si urmatorul "tren"

MoWeed27.02.2008 05:41

Bine ca au plecat ca si asa nu aveau fata de Steaua. Sper sa sufere si altii aceeasi soarta in curand(Banel ovidel lovinel etc)

CELINEE27.02.2008 12:03

si surduuuuuuuuuuuuuuuuu?de ce nu a plecat si el

Croitoru e peste el cu siguranta

mai spuneti-mi si mie in afara de autogolurile de pe bernabeu si de la Iasi ce mari greseli a facut Banel????

cate goluri s-au dat din centrarile lui Banel?

intradevar a scazut putin la randament dar la fel cum a scazut si Dica si Goian si altii

MAI LASATI-L IN PACE ca spre deosebire de altii de la Steaua alearga si pune suflet

de asta nu a batut Steaua din vina lui Banel?

nu ca au fost niste ratangii tot meciul

cum face cineva cea mai mica greseala cum gata sariti pe el

credeti-ma ca iubesc fotbalul(Steaua) mai mult decat orice si stiu tot ce inseamna fotbal dar parca

cateodata sunteti prea rai si nu apreciati si partile bune

ce a facut surdu pe teren de cand l-a schimbat?NIMIC

CA INTOTDEAUNA NIMIC

DAR VOUA VA PLACE CRED

SCUZE DACA AM JIGNIT PE CINEVA DAR ASTA E PEREREA MEA

ANTIgigi27.02.2008 14:54
@st_1947

eu zic ca L.o.v.i.n.d. !

@st_1947

eu zic ca L.o.v.i.n.d. !

@ CELINEE

am o intrebare pentru tine daca imi dai voie sa ti-o...adresez: Ce vezi tu la el bun in afara ca "pune suflet" ?

yo_marius27.02.2008 15:56
imi dai voie sa ti-o...adresez

:laugh:

acum serios vorbind, Cristocea avea loc la echipa. Lui Croitoru nu pot sa-i zic decat "drum bun" si ca n-o sa uit niciodata cum in meciul de la Praga a ras ca un tampit tot meciul...

Virgil27.02.2008 16:03
si surduuuuuuuuuuuuuuuuu?de ce nu a plecat si el

Croitoru e peste el cu siguranta

mai spuneti-mi si mie in afara de autogolurile de pe bernabeu si de la Iasi ce mari greseli a facut Banel????

Am o-ntrebare pentru tine, pot sa ti-o pun?

ge6rge_steaua27.02.2008 17:05

nu aveau ce cauta la oa echipa ca Steaua care vrea locul 1. Steaua are jucatori mult mai buni pe postul lor :steagcruce:

yo_marius27.02.2008 17:08
nu aveau ce cauta la oa echipa ca Steaua care vrea locul 1. Steaua are jucatori mult mai buni pe postul lor :steagcruce:

care-s aia prietene?

stelis228.02.2008 07:43

mie imi pare rau ca pleaca din doua motive:1.scade concurenta si 2.se intareste ceahlau.daca pana acum nu ne pasa de transferurile altor echipe acum ar cam trebui sa ne interesze....vezi U Cluj Pandurii acum Poli Iasi...echipe de la care nici nu ne gandeam sa pierdem vre'un pct.

oricum Croitoru era de umplutura,dar Cristocea,zic eu ca e mult peste surdu....

FORZZA Steaua!!!!!!!!

bighi2028.02.2008 08:01

care surdu. Nicolita. Lovin. Petre.? niste ratati

CELINEE28.02.2008 09:12
Am o-ntrebare pentru tine, pot sa ti-o pun?

da cum sa nu cand vrei tu dar vezi sa nu te indragostesti:)

doar mi-am spus parerea ce tre sa vb urat cu mine?

daca te-ai simtit jignit scz dar pe viitor fi putin mai cizelat ca nu e frumos sa vb asa cu o fata.sincer.

te pup

CELINEE28.02.2008 09:15
eu zic ca L.o.v.i.n.d. !

eu zic ca L.o.v.i.n.d. !

@ CELINEE

am o intrebare pentru tine daca imi dai voie sa ti-o...adresez: Ce vezi tu la el bun in afara ca "pune suflet" ?

mai mie imi plac centrarile lui si pe partea lui face fata ca are viteza.ca a avut o scadere in randament ai dreptate dar e tanar si are timp sa se experimenteze si pentru mine are importanta faptul ca pune suflet sincer fata de altii care ai doare fix undeva.

te pup dulce si ai Steaua

axl28.02.2008 09:29

Sa le fie de bine.

freak28.02.2008 12:01

pacat de ei 2...... Croitoru isi merita locul de rezerva macar la Steaua... era bun ....si Cristocea la fel ..... mie imi placea mult cum joaca Croitoru......iar despre surdu si inca cativa....nu sunt buni de nimic si tot sunt pe teren....:( pacat de echipa ...ne distruge astia cu surdu lor! :( oricum sper sa le vina mintea la cap :steag_steaua_ro: Forza Steaua

ANTIgigi28.02.2008 17:50
mai mie imi plac centrarile lui si pe partea lui face fata ca are viteza.ca a avut o scadere in randament ai dreptate dar e tanar si are timp sa se experimenteze si pentru mine are importanta faptul ca pune suflet sincer fata de altii care ai doare fix undeva.

te pup dulce si ai Steaua

Sunt mirat si in acelasi timp curios de ce majoritatea persoanelor care il plac pe acest jucator de fotbal sunt de genul frumos!

Da-mi voie sa iti spun ca la centrari sta prost (din 10 da vreo 4 bune, iar din astea 4 doar 2 periculoase), la viteza te contrazic de asemenea deoarece el alearga constant cu aceeasi viteza indiferent de minutul partidei si nu are zvacnire sau cine stie ce accelerare. Sincer sa-ti spun cu sufletul nu stiu cate poti face in momentul de fata in fotbal, daca nu ai si valoare. Nu zic ca nu pune suflet, dar singurul jucator care mi se pare ca a pus suflet la Steaua desi era clar ca nu e un jucator valoros si cu cine stie ce calitati e Paraschiv.

Cat despre pupicul ala sa spun ca sunt de acord.....sper sa ai +18...altfel cine stie ce mi se poate intampla....:)