scenariul dupa care s-a desfasurat totul dupa ce fiorosul si musculosul mamii masii l-a lovit pe acel suporter, a avut un singur rol, pe care l-a indeplinit cu maiestrie.
ACELA DE A-L FERI PE MM Stoica DE PUSCARIE!
Daca eu ma duceam la MM, dar la Gigica Boulica, sau la Dumitru Dragomir, sau la Calin Popescu Tariceanu, si le trageam un pumn in bot pentru ca nu sunt de acord cu ce spun si fac ei, unde eram eu astazi?
Imi pare rau ca presa, de altfel foarte solidara atunci cand e vorba de unul dintre ei sau de a exploata la maxim o situatie din care hartia lor ar iesi mai bine vanduta, nu a sesizat momentul prielnic pentru a ii oferi sprijinul finaciar si juridic acelui suporter pentru a il baga in puscarie pe MM. asa, a fost suporterul cumparat de Gigi BOUL ca sa nu mai faca plangerea penala (de ce credeti ca a declarat MM ca a fost sunat de suporter si acesta i-a cerut bani? nu cumva ca sa ii dea idei, despre ce ocazie are el sa castige cateva zeci de mii de euro sau dolari, pe care in viata lui de om normal nu are cum sa ii castige?), cei de la federatie s-au grabit sa il suspende cu pedeapsa maxima, DAR ASTA NUMAI PENTRU A ABURI PE TOATA LUMEA, ASTFEL CA LEGEA PENALA SA NU SE MAI APLICE ("PAI, I-AM DAT DEJA PEDEAPSA MAXIMA!")
Aceea nu e pedeapsa maxima.
Asa cum nu e nici pedeapsa care nici nu exista de altfel, pentru dinamouistul care a omorat omul acela conducand beat.
Asa cum de exemplu mutzoiul de Putu nu a fost suspendat pe viata din lotul national de fotbal, in timp ce atleta melinte a fost exclusa de la lotul olimpic pe viata. iar ea este cea care batea tot in lume la ora cand a fost suspendata.
Intr-o tara in care legea e pentru unii ciuma, iar pentru altii muma, eu nu imi gasesc locul.
Si m-am decis sa plec undeva departe, daca se poate pe partea cealalta a globului pamantesc!