Articol de rahat ca toata presa romaneasca de altfel.
Am observat ca atat gsp-istii cat si Pro TV-ul impreuna cu ziarul lor de casa se intrec in a arunca paie pe foc cu privire la "conflictul" Becali - Dica. Se apropie meciul cu CFR si era normal ca Steaua sa fie atacata.
In scandalul dintre Pepe si umflatul de Fabbiani tot ziarele sunt de vina. Jucatorul nostru a spus despre celalalt ca il stie, ca e un goleador si daca ar mai si slabi ar inscrie mai mult. Nu vad aici nici o jignire adusa lui Fabbiani, ba mai mult, chiar un compliment. Dar rahatii din presa de azi in goana lor dupa glorie si cititori inventeaza tot felul de baliverne si din pacate s-a ajuns la o situatie de acest gen. Nu cred ca Pepe a venit in Romania special pentru a-l jigni pe argentinian si chiar a incercat sa aiba o discutie cu acesta. Pe de alta parte, cred ca Fabbiani e un imbecil manevrat de umflatul de Muresan. Mi-e scarba de omul asta de nimic si de gloata lui de ipocriti. Momentan Steaua trece printr-o perioada foarte grea si va fi greu sa mai prinda locul 1, chiar imposibil, dar asta nu inseamna ca am ajuns de rasul lumii si ca nou-nascutii in Liga 1 ne pot lua peste picior. Abia astept meciul din Ghencea si sper sa sa-i calcam pe ochi, mortii lor de romani contrafacuti.