FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Reportati Titlul !!!

Motanu D18.05.2005 19:34

Domnule M.Sandu, Domnule D. Dragomir, va rog sa luati o masura prin care titlul de campioana al edititei 2004-2005 sa se reporteze. Sa se reporteze pentru ca nimeni nu-l merita !!!

Rapid e o echipa "spectaculoasa", cu un joc modern, numai atunci cand adversarul ii lasa spatii de manevra. Cand nu are spatiu s-a zis cu ei. In plu sunt oscilanti, labili psihic si dependeti de vacarmul creat de "galeria" lor. Dovada ca la meciurile din deplasare au jucat mai slab ca multe echipe de provincie. Si sa amintim si fazele de antologie cu fundasii dand cap in cap, etc...

Dinamo o tine din blat in... aranjament. E al saselea sau al saptelea an cand Dinamo aranjeaza mai bine de 50% din meciurile sale cu scopul de a castiga tiltlul. Cat despre valoarea echipei, cel mai bine o ilustreaza capitanul Fl. Petre, fotbalist care candva avea valoare, dar acum a ajuns o epava. S-a irosit in groapa, la fel cum o fac acum Zicu, Grigorie, Ad. Cristea, Niculescu, T. Moldovan si altii. Pacat ca aveau calitati...

Steaua s-a transformat din echipa de fotbal in circ: avem Ursi (carpatini, grizzly), clowni deghizati in presedinti, avem si o mana de dresori care risca sa fie mancati in curand de... fiare...

Candva jucam fotbal. Acum, dupa ce am decimat lotul si am adus o gramada de nonvalori, s-au mai trezit si cretinii din conducere sa mai puna presiune pe fotbalisti. Zenga oricum pleaca si nu cred ca se mai poate concentra la pregatirea meciurilor...

Candva Steaua juca fotbal. Acum , gratie lui Gigi B. si a slugilor sale nu mai joaca... Gigi, lasa-ne / Du-te; paste olie !!!

Din provincie nimeni nu merita titlul. Poate Craiova, pentru ca nu a facut nimic ca sa-l obtina !!!

De aceea eu consider ca titlul trebuie reportat. Iar rezultatele din acest sezon anulate, pentru ca fotbalul a fost luat in ras !!!

reddog19.05.2005 12:05

Motane, lasa-i tu pe caini in pace. Ne tot acuzi de aranjamente si blaturi, dar la voi in curte (ca sa nu spun altceva) nu va prea uitati. Jucatorii nostri nu s-au stricat deloc, am avut o echipa care a trebuit sa se adapteze in teren, pe cand a voastra a ramas aceeasi, ati pierdut doar 2-3 jucatori de baza in ultimii doi ani, pe cand noi... Jucatorii vostri nu mai pot, asta e.

De ce sa reportam titlul? Sa il ducem in Cotroceni, ce zici? Nationalul poate ca il merita.

Motanu D19.05.2005 13:17

Nu reddog, nu il merita nimeni. Nationalul macar pentru meciul de la Craiova...

Sa stii ca de data asta esti mai mult decat subiectiv: Pentru titlu se bat o echipa terminata si o echipa falsa. Daca vreuna dintre acestea crezi tu ca merita titlul...

reddog19.05.2005 15:15

Nu am spus ca Dinamo merita titlul. Nu il merita din moment ce din 6 partide cu contracandidatele la titlu a scos doar 1 punct. Dar deaici pana la a afirma ca am facut si anul acesta numai blaturi in campionat, e cale lunga...

Cat despre National, ne-au cam dat clasa, celputin noua. Cu voi, contrar asteptarilor, au jucat pe bune. Cat despre meciul cu oltenii, tot aia a fost. Spune-mi si mie o echipa de la noi sau dintr-un campionat care a jucat intotdeauna corect, fara smenuri sau fara jocuri de culise.

Motanu D19.05.2005 17:03
Nu am spus ca Dinamo merita titlul. Nu il merita din moment ce din 6 partide cu contracandidatele la titlu a scos doar 1 punct. Dar deaici pana la a afirma ca am facut si anul acesta numai blaturi in campionat, e cale lunga...

Cat despre National, ne-au cam dat clasa, celputin noua. Cu voi, contrar asteptarilor, au jucat pe bune. Cat despre meciul cu oltenii, tot aia a fost. Spune-mi si mie o echipa de la noi sau dintr-un campionat care a jucat intotdeauna corect, fara smenuri sau fara jocuri de culise.

Nu exista. Asta e adevarul.

Poate ca exagerez in privinta lui Dinamo, dar meciurile cu Apulum, FC Arges si Poli Iasi (retur) m-au scos din sarite. Daca tot fac blat, macar sa-l faca mai interesant...

Pai National v-a dat clasa din doua motive: 1. N-a arbitrat Serea (orice ai spune asta e Altmayer 2) 2. Unii fotbalisti s-au plafonat jucand numai in meciuri de 3 parale. Petre e cel mai bun exemplu.

Si nu zic ca la Steaua e o situatie mai grozava.

reddog19.05.2005 17:09

Cum adica cu Poli Iasi??? acel amarat de 2-3? Hai ma, ca am avut noroc chior. :wink:

Motanu D19.05.2005 17:15

Nu reddog, ala de la Bucuresti. Ala din tur a fost noroc chior, asa am zis si io. Dar cel din retur...

reddog19.05.2005 17:20

Care din retur? Hai mai Motane, ce naiba? Recunosc ca in Cupa a fost ceva josnic, dar in campionat nu am facut nu stiu ce blaturi...