Domnule M.Sandu, Domnule D. Dragomir, va rog sa luati o masura prin care titlul de campioana al edititei 2004-2005 sa se reporteze. Sa se reporteze pentru ca nimeni nu-l merita !!!
Rapid e o echipa "spectaculoasa", cu un joc modern, numai atunci cand adversarul ii lasa spatii de manevra. Cand nu are spatiu s-a zis cu ei. In plu sunt oscilanti, labili psihic si dependeti de vacarmul creat de "galeria" lor. Dovada ca la meciurile din deplasare au jucat mai slab ca multe echipe de provincie. Si sa amintim si fazele de antologie cu fundasii dand cap in cap, etc...
Dinamo o tine din blat in... aranjament. E al saselea sau al saptelea an cand Dinamo aranjeaza mai bine de 50% din meciurile sale cu scopul de a castiga tiltlul. Cat despre valoarea echipei, cel mai bine o ilustreaza capitanul Fl. Petre, fotbalist care candva avea valoare, dar acum a ajuns o epava. S-a irosit in groapa, la fel cum o fac acum Zicu, Grigorie, Ad. Cristea, Niculescu, T. Moldovan si altii. Pacat ca aveau calitati...
Steaua s-a transformat din echipa de fotbal in circ: avem Ursi (carpatini, grizzly), clowni deghizati in presedinti, avem si o mana de dresori care risca sa fie mancati in curand de... fiare...
Candva jucam fotbal. Acum, dupa ce am decimat lotul si am adus o gramada de nonvalori, s-au mai trezit si cretinii din conducere sa mai puna presiune pe fotbalisti. Zenga oricum pleaca si nu cred ca se mai poate concentra la pregatirea meciurilor...
Candva Steaua juca fotbal. Acum , gratie lui Gigi B. si a slugilor sale nu mai joaca... Gigi, lasa-ne / Du-te; paste olie !!!
Din provincie nimeni nu merita titlul. Poate Craiova, pentru ca nu a facut nimic ca sa-l obtina !!!
De aceea eu consider ca titlul trebuie reportat. Iar rezultatele din acest sezon anulate, pentru ca fotbalul a fost luat in ras !!!