FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali se ia de Lacatus (GSP)!

fcsteaua.ro24.02.2008 23:02

Gigi Becali a intrat în direct, la Fanatik Show, pentru a comenta rezultatul Stelei de la Iași.

"Nu-l mai las pe Lãcãtuș sã facã ce vrea el la echipã. Cum nu m-am implicat, cum începe sã se aleagã praful! De luni mã bag iar la echipã, dar nu spun mai mult ce voi face. Am vãzut cã Dayro e pregãtit sã fie titular, Rãdoi și Habibou sînt apți, iar Pleșan mai trebuie sã se antreneze. Trebuia sã mã duc în cantonamente sã vãd cum se descurcã echipa. Nu-l mai las pe Lãcãtuș de capul lui! Dacã batem pe CFR mai pot sã sper la titlu, dar așa am zis și de Iași și ne-au bãtut", a tunat Gigi, în direct la "Fanatik Show".

Azzido24.02.2008 23:07

Oierul e pe camp, oierul e pe camp, uraaaa draguta mea jegosul s-a intors. :dry:

danimarcu24.02.2008 23:52

De asta mi-era cel mai frica...

Cand oare va intelege jegul asta ca implicarea sa la echipa face doar rau?

Nu tu il tii,mai urat-mirositorule,pe Banel titular meci de meci?

Dispari dracului pe o insula pustie pana la sfarsitul campionatului,si rezultatele nu vor intarzia sa apara!...

CaTaLiNsm StElIsTu25.02.2008 01:00

Asa ...de Laca si Plesan am auzit,....dar Dica,Goian si Banel????...ioaaa,am uitat ca astea sunt"vedetele"lui,pe care intentioneaza sa scoata milioane bune,nu conteaza ca nu joaca...da-i bataie in continuare,sa apara la CV ca ei sunt jucatori de baza...

Stiti ce imi pare mie rau...ca la echipa asta au ajuns sa"joace"doar mercenarii...pardon...strainii,ca mercenari sunt toti.Si ne mai batem cu pumnii in piept ca noi facem echipa de romani cu care sa jucam in CL :-j ...sa vazut din plin aportul romanilor adus la echipa...Si cel mai tare mi-e frica ca strainii vor gresi o singura data si vor freca bancile de rezerve mult timp,iar Goian,Dica,Radoi,Ov Petre,Nicolita sau altii gresesc sistematic si ii vedem in continuare in primul 11,iar ei nu's tampiti si au observat asta,iar acum nici nu se mai obosesc sa"traga",sau pur si simplu nu mai pot.Dar noi in loc sa-i tragem de urechi ca sa se trezeasca ,ii aplaudam....iar efectul e ca si atunci cand iti sparge copilul vaza cu flori si tu razi....iar pe urma el merge sa caute cheia de la vitrina cu bibelouri...

Iar la faza asta cum ca Jiji se va baga la echipa ma asteptam....chiar daca nu azi,dar ma asteptam ca maine sa vina sa spuna la TV ca el a visat ca va "salva"Steaua,ca doar asa ia aratat lui D-zeu....iar el ca drept multumire anticipata da o fuga la muntele Athos si da2mil de euro,cand tara e plina de manastiri sarace,cu calugari si calugarite care traiesc doar cu rugaciuni si radacini ca nu au ce sa manance si locuiesc in locuri uitate de lume,cu zero conditii de supravietuire pentru un om oarecare;da ce-i drept acolo nu poti ajunge cu Maybach-ul si nici mass media nu urmareste lista cu pomelnice,ca sa poata scrie mai tarziu despre"milostenia" ciobanului.

Cu D-zeu inainte.....ce o fi,o fi..........se putea si mai rau.....

MoWeed25.02.2008 07:15

Iar se baga cretinul asta....

1on25.02.2008 07:30

Sper sã plece de unul singur, înainte de a fi bãlãcãrit de imbejijil.

yo_marius25.02.2008 07:30

vad ca nimeni nu a observat ca citatul este din gesepe! toti stim ce boi sunt aia, si totusi comentam pe marginea pseudo-stirilor din ziarul ala de kkt!

unde a fost "declaratia"? la fanatik? woow! au sunat aia de la fanatik imediat dupa ce am pierdut la Iasi, cand toti ne dadeam cu capu' de pereti si au intrebat daca a fost bun Dayro! tuturor ne-a placut Dayro!

pana nu vad "semne" clare cum ca ciobanul se baga peste Lacatus le urez multa m**e astora de la gesepe.

JDERUL25.02.2008 07:40

Continuua terfelirea marilor glorii STELISTE! A fost Hagi,acum Lacatus. Ar fii fost si nea Emy daca musca momeala in toamna.Si toate au un singur scop si anume: nimeni nu a facut mai mult pentru Steaua decat el,marele conducator,finantator,antrenor,poate si viitor jucator( in vara ii incoltise si aceasta idee,daca va aduceti aminte),omnipotentul,omniprezentul si atotstiutorul jjjjj!

O eventuala clasare pe locul doi in campionat,trebuie musai sa i se datoreze lui,nu vreunui antrenor sau jocului echipei.Rezolva el intr-un fel sau altul! Viitorul antrenor va veni la sfarsitul campionatului si ne va servi un spici de marunt secretar de partid care va mentiona faptul ca reralizarile ,,colectivului"nu ar fii fost posibile daca nu primeau ,,indicatii pretioase"din partea ,,mintii luminate"! Si ca veni vorba,cred ca urmatorul ,,tehnician"pe banca Stelei va fii Adi Ilie,nu de alta,dar daca o(l)isorul e tot ocupat cu mulsul camiloilor,alta marioneta mai buna nu prea ar fii la indemana intr-o astfel de situatie ,,de criza".In acest sens,sambata,la o interventie incadrul unei emisiuni a postului TV,,Sport. ro",marele ,,sambelan"Argaseala a lasat sa-i scape ,,porumbelul":Adi Ilie e un foarte bun tehnician si un profesionist desavarsit!? Imediat a realizat gafa facuta si a incercat sa dreaga busuiocul spunand ca se referea la talentele de cantaret vocal si de cameraman ale acestuia.

Sa ne ajute Dumnezeu sa ma insel!

olostun25.02.2008 07:55

Chair daca a pierdut Steaua la Iasi, mie imi place Popa, chair l-as dori la Steaua pentru a-i da citeva replici finantatorului in momentele in care delireaza. Imi pare rau, dar asta ne este valoarea, nu neaparat jucatoriii, conducatorii si intr-o mare masura cred ca si antrenorul. O echipa de Liga Campionilor trebuia sa bata Iasul fara comentarii de genul: Ce antijoc practica astia, Ce tontogol a dat Banel, Ce teren prost, Cum au tras de timp din minutul 4, Ce ghinioane avem, ETC. Trebuia sa marcam 3 goluri si gata, era rezolvat meciul. Imi este frica de CFR, sper sa ne mobilizam si sa cistigam. Toate bune

CELINEE25.02.2008 08:58

tu m-ai lipseai sa te bagi.vede-ti draq de treaba ta in conducere nu te mai baga tu pe echipa si antrenor.cioban prost care esti

ssinpadureacualune25.02.2008 09:20

Goian si Dica nu mai vor.E clar.Se gandesc numai sa plece si nu mai sunt in stare de nimik.De Nicolita ce sa mai zic e mai prost ca noaptea si nu de acum,ci de vreo 1 an de zile.Ovidiu Petre a gresit tot la inchidere,iar acest sistem cu un singur varf este varza.Cum sa fi ofensiv cand ai un singur varf intre o mie de oameni.Normal ca atunci cand va avea o ocazie,daca o va avea,se va precipita si va rata.

Gigi a zis ca se va baga la echipa,dar deja el s-a bagat...si tot raul vine de la implicarea lui.Nicolita nu are ce cauta,il tine cu japca.Ovidiu Petre la fel,Dica la fel,Goian la fel...s-au plafonat,nu mai vor.Acum ce o sa faca.O sa-l scoata din echipa pe Plesan care e singuru om care munceste la mijlocul terenului si o sa-l bage pe Radoi,si pe Habibou in dreapta si Dayro in locul lui Dica.Sau nu m-ar mira sa il bage si pe Lovin in meciul cu cefere,ca sa nu cumva sa pierdem.Sa avem un mijloc de senzatie.

Au ales sa schimbe atacantii cand problema era la mijlocul terenului.Dica nu mai are ce cauta acolo,nici Nicolita,nici Ovidiu Petre.Va imaginati cum ar fi Steaua cu 2 mijlocasi centrali ca Plesan.Pe benzi Habibou si Mendoza si in atac Pepe cu Dayro.Dar repet,in atac,nu la mijloc cum a jcuat Dica.Pai a ajuns Steaua sa joace 4-5-1???Ce draq suntem Ceahlau sau cine??

1on25.02.2008 14:00
Chair daca a pierdut Steaua la Iasi, mie imi place Popa, chair l-as dori la Steaua pentru a-i da citeva replici finantatorului in momentele in care delireaza. Imi pare rau, dar asta ne este valoarea, nu neaparat jucatoriii, conducatorii si intr-o mare masura cred ca si antrenorul. O echipa de Liga Campionilor trebuia sa bata Iasul fara comentarii de genul: Ce antijoc practica astia, Ce tontogol a dat Banel, Ce teren prost, Cum au tras de timp din minutul 4, Ce ghinioane avem, ETC. Trebuia sa marcam 3 goluri si gata, era rezolvat meciul. Imi este frica de CFR, sper sa ne mobilizam si sa cistigam. Toate bune

ªi io-l propun pe un fost atacant al lui Diplomatic Focșani (a ieșit și golgeter la Divizia B) și al lui FCM Bacãu, actual antrenor al lui FC Panciu, Ionicã Serea (conform spuselor unui prieten de-al meu, al cãrui tatã este prieten cu Serea, arbitrul care ne-a tocat pe noi în numeroase ocazii și i-a ajutat pe câini în și mai numeroase, ar fi stelist).

axl25.02.2008 14:09

Esti o mizerie, Becali esti o mizerie.

ge6rge_steaua25.02.2008 15:42

bai "oaie" !! tu chiar esty tampit ma !!! ce sa zik !!! te bagi peste treaba antrenorului. tu chiar esty tampit ma. lasal staful tehnic sa isi faca treaba. plesan in sus plesan in jos. e un jucator bun da nu e refacut. toti comentati ba de Laca ba de alti jucatori. da de Banel nu zice nimic. el a jucat bine. a fost omul meciului nu???? !!!!! pleaca naiba la oile tale si lasa Steaua in pace!!!!!11 :steagcruce::steagcruce:

1uLy4Nn25.02.2008 15:52

imi e frica sa ma gandesc la ce urmeaza :|

steaua_gloria25.02.2008 15:58

L-am vazut pe sport.ro si era calm .Se pare ca a aberat mult la Fanatik. Aia il trag de limba si el zice vrute si nevrute.

axl25.02.2008 16:01

Sincer sa fiu mai mult ma ingrijoreaza un Becali calm si aparent lucid decat unul cu spume la gura.

dr.adrian925.02.2008 16:22

I: Care e diferenta dintre Gigi Becali si Dumnezeu?

R: Dumnezeu nu se crede Becali!

I: De ce, mai nou, lui Basescu i se spune Ba sexu' ?

R: Ca sa nu i se spuna Ba P**a !

capone25.02.2008 16:59

asta trebuie sa moara ca e prea idiot ... o sa strice atmosfera de la echipa cu declaratiile lui de kkt

clausblaus26.02.2008 19:36

Becali ramane Becali si nu este o noutate ca va intra din nou peste antrenor.Problema cu adevarat spinoasa este jocul Stelei ,care in meciul cu Poli Iasi,a lasat mult de dorit.Daca Marius nu gaseste o solutie viabila la centrul terenului pentru meciul cu CFR{si nu numai}mie teama ca Steaua nu va pupa nici locul doi.De castigarea campionatului ce sa mai vorbim.Sa speram,totusi,ca lucrurile se vor remedia din mers si ca ne vom bucura impreuna de un parcurs bun al echipei noastre!Revenind la Becali,sincer,numai stii ce sa crezi.Care antrenor si care jucator o fi bun in viziunea MARIEI SALE ?Habar nu am.O etapa esti BERBEC DE RASA,alta esti OAIA NEAGRA a echipei.Si totusi asta nu ar trebui sa ne mire{L}pentru ca stim cu totii cat si cum se pricepe el la fotbal.Belea mare pe capul nostru aparitia pe scena fotbalului{si in curtea Stelei}a acestui personaj mai mult decat MIIIIIOOORITIC!!!