VA INDEMN si VA IMPLOR PE TOTZI ! La meciul din weekendul viitor sa mergem totzi in SUUUUD ! SA-L UMPLEM si SA NE INCURAJAM ECHIPA !
VA INDEMN si VA IMPLOR PE TOTZI ! La meciul din weekendul viitor sa mergem totzi in SUUUUD ! SA-L UMPLEM si SA NE INCURAJAM ECHIPA !
Eu sper ca lumea sa umple Sudul, Nordul si restul Stadionului. Si sa scandeze la adresa conducerii. Pe Zenga si pe "fotbalisti" sa-i traga la raspundere dupa ce se termina campiontaul, dar in timpul meciului sa-i incurajeze. Mai ales pe Dica si pe Cristea, jucatori labili psihic.
nu trebuie sa speram trebuie sa facem asta!!! 8)
io vin oricum, aste e lege...vin mereu! si in ultimele meciuri am crezut ca explodez de draci, durere, ciuda, etc...
da vreau in sfarsit o victorie! da o victorie frumoasa cu scor mare! ![]()
chiar cer prea mult????
De abia astept sa vin la sud.Super melodiile pe care le canta baietii, le-am auzit si eu la meciul cu National.
Respect Peluza Sud!!
Treziti'va.....Vorbiti prea mult de SUD...de parca e o salvare...nu am nimic impotriva sa veniti in SUD(Doamne fereste!!!)....dar nu e cum credeti voi ca este....e greu....Devenim pe meci ce trece mai vanati...Asta e impresia mea personala...Steaua e acum pe mana cui nu trebuie...S'a vazut si in meciul cu CFR Cluj cat de mult ne respecta ei pe noi....
Ce incercam noi sa facem tre' sa incerce fiecare in locul unde este acum...in nord...la tribuna a2'a(felicit cu ocazia asta pe cei cu mesajele de la meciul cu CFR Cluj...au dovedit ca se poate si alta parte,nu numai in SUD)....si chiar la tribuna1(vezi cazul celor care au sarit in ajutorul celui palmuit de "galatean")
Unitate inseamna tot stadionul....