FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

BATISTE ALBE

4ZA STEAUA18.05.2005 15:40

cred ca asa trebuie intampinati acasa "ciulumele noastre". la meciul cu national in spatele meu la un rand era rachita si l-am intrebat cine il tine pe Dica in echipa? raspunsul a fost "mhemhe". cat sa mai suportam? oare nu putem lua nici campionatul? cred ca in conducerea Stelei nu exista onoare! spun asta pentru ca la sfarsitul meciului, la intrarea in tunel Zenga i-a aratat obrazul lui Cristi Munteanu, iar acesta i-a aratat cinci degete ca sa-l faca sa inteleaga ca asa au jucat si cu Dinamo.

pentru mine asta inseamna ca s-a incercat o intelegere, iar cand IMPOTENTA noastra ne-a dovedit din nou ,le aratam obrazul ca nu s-au dat la o parte!

rusine!!!!RUSINE!!!

FANATIK RED-BLUE18.05.2005 18:49

Decat un campionat luat cu blat, mai bine nu.

reddog19.05.2005 12:00

Dica sau nu, dar a cam salvat unele meciuri de-ale voastre din retur. Oare cine a dat gol cu noi? Amintiti-mi ca am uitat.

Alecu19.05.2005 12:05

S-a mai dus dreaku un titlu si decat blat mai bine ne ducem in B noi nu suntem caini ratati care nu stiu decat sa castige cu arbitri!Asta e dar s-a mai dus un titlu si e jalnic si penibil pt noi!

BlackWoolfy19.05.2005 12:31

Nu tine la cioban :evil:

reddog19.05.2005 12:38
S-a mai dus dreaku un titlu si decat blat mai bine ne ducem in B noi nu suntem caini ratati care nu stiu decat sa castige cu arbitri!Asta e dar s-a mai dus un titlu si e jalnic si penibil pt noi!

Dar cu Clujul cum ati castigat? Nu mai arunca cu pietre in altii ca nu sunteti cu nimic mai buni decat noi.

4ZA STEAUA19.05.2005 14:17

reddog nu uita ca serea e in c, adica atacantul vostru. oricat ai incerca sa compari ce facem noi cu voi nu iti merge. adevarul e ca in cupele europene sau vazut meciurile pe bune din campionatul anterior. la blaturi chiar nu se poate pune nimeni cu voi. iar te asigur ca cel care ar fi jucat in locul lui Dica, ar fi facut-o mult mai bine si am fi luat mai multe puncte cu o echipa intarita. te cred ca tie iti convine, ca esti caine, dar daca ar juca la voi cred ca ai turba din cauza lui. e praf!!!

FORZA Steaua!

4ZA STEAUA19.05.2005 14:20

reddog nu uita ca serea e in c, adica atacantul vostru. oricat ai incerca sa compari ce facem noi cu voi nu iti merge. adevarul e ca in cupele europene sau vazut meciurile pe bune din campionatul anterior. la blaturi chiar nu se poate pune nimeni cu voi. iar te asigur ca cel care ar fi jucat in locul lui Dica, ar fi facut-o mult mai bine si am fi luat mai multe puncte cu o echipa intarita. te cred ca tie iti convine, ca esti caine, dar daca ar juca la voi cred ca ai turba din cauza lui. e praf!!!

FORZA Steaua!

4ZA STEAUA19.05.2005 14:25

FORZA Steaua!

SSK19.05.2005 14:36

reddog, hai sa nu facem comparatii, da ? :x Dovada cea mai clara a faptului ca nu facem blaturi este ca am avut un retur penibil ! Vrei sa spui ca voi jucati atat de bine incat sa castigati toate meciurile ?!? :evil: Pentru ca nu stiu ce-mi spune ca le veti castiga...

PS 4zaSteaua, incearca te rog sa nu te mai repeti !

reddog19.05.2005 15:27

Un retur penibil, in afara meciului cu Clujul, ce convenabil. Si noi atatea blaturi am facut (capitolul Serea a fost in Cupa) incat am jucat foarte bine in tur, nu? Hai sa fim seriosi. Acum o sa acuzati Dinamo de blat cu Gloria, Apulum si Arges, nu? Intr-adevar, echipe tari de tot.

SSK19.05.2005 15:33

reddog, Apulum se pare ca doar cu voi nu a fost tare... Saracii de ei, ce se mai baricadau toti 11 in careul ala al lor la meciu cu noi si ce mai zburda Grigorie liber la primul gol al vostru... Eu ca stelist pot sa admit ca echipa mea nu are valoarea sa bata in toate meciurile cu echipele "mici", mai ales in conditii de stres ! Tu, ca dinamovist, iti vei pune aceasta intrebare dupa ce veti bate fara probleme in ultimele 3 etape ? :oops:

reddog19.05.2005 15:39

SSK, sincer mie imi e teama de meciul cu Otelul. Meciul cu Apulum (o echipa cam slabuta, din pacate pentru ea -nu as fi vrut sa retrogradeze) nu cred ca poate fi considerat relevant pentru a demonstra vreun aranjament. Se va vedea in etapa urmatoare. Lucru valabil si pentru Steaua cu Bacaul.

SSK19.05.2005 15:44

reddog, mie SINCER in locul tau nu mi-ar fi teama de meciul cu Otelul... Si nici de ala de la Pitesti ! Si nici de ala din ultima etapa, cu cine veti mai fi avand si atunci !

Cat despre noi...adevarul e ca doar Bacaul nu ne-a luat puncte pana acum ! Asa ca ce-ar mai fi... :evil:

Singura noastra sansa este sa batem tot ! Voi oricum faceti 9 puncte...

reddog19.05.2005 15:51

Tu chiar crezi ca nu veti bate Bacaul sau Brasovul sau Timisoara? Mai gandeste-te odata.

Ultima etapa avem cu Craiova...

SSK19.05.2005 15:57

hmmm...m-am gandit ! Vom bate probabil Bacaul ! Cu Brasovul si Timisoara insa nimic nu e sigur.. Brasovul a pus multe piedici campionatul acesta ! Iar Timisoara, din Bucuresti, nu va uraste doar pe voi ! In plus, la cum joaca Steaua...orice e posibil !

Dureros e ca si voi jucati prost, dar nu prea are cine sa va taxeze. Dar hai sa asteptam meciurile si om vedea ce-o fi. In fond, suntem INCA in situatia de a ne determina singur soarta si de a nu sta la mila altora. SPERANTA MOARE ULTIMA !!

reddog19.05.2005 16:02

La urma urmei, voi singuri v-ati facut-o cu jocul vostru slab.

Timisoara e intr-adevar anti Bucuresti, dar in primul rand anti Dinamo. Om trai si om vedea.