FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua ia cu asalt Iasiul fara Habibou, Rada, Petre Marin si Vatca (Sport.ro)!

fcsteaua.ro23.02.2008 16:11

Steaua ia cu asalt Iasiul pentru a reusi prima victorie dupa 3 ani fara Petre Marin, Habibou, Rada si Cosmin Vatca.

Marius Lacatus a hotarat sa nu conteze pe cei patru in intalnirea de duminica cu Poli Iasi .

Francezul Habibou inca se raface dupa accidentarea urata din amicalul cu Levski Sofia!

LUPANU23.02.2008 16:19

FORZZA Steaua !!

CaTaLiNsm StElIsTu23.02.2008 16:52

Din punctul meu de vedere prea il marginalizeaza pe Rada...Omul asta chiar si-a facut datoria la Steaua si luptat mult pentru binele echipei.Inteleg ca Baciu este un vechi stelist si ca se straduieste mult sa joace bine,insa Rada este mult peste el ca valoare.

Aceasi poveste si la portari...Cornel este ambitios si dornic de afirmare,insa si aici,eu unul cred ca Vatca se descurca mai bine decat el.

Oricum victoria este importanta si sper din tot sufletul ca ea va veni in mod concret pentru a da curaj baietilor in fortele proprii inaintea meciului cu franarii.

Forza Steaua!!!

MEREU SUPERIORI!!!

stelutawillis23.02.2008 17:05

Mult succes Steaua>:D<

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

MoWeed23.02.2008 17:22

Sper ca RAda nu va juca de acu inainte din an in paste....si-a facut datoria bine in toamna

c.ronaldo1723.02.2008 17:40

Cu siguranta Rada are unele probleme medicale sau de alta natura care il obliga sa NU fie inclus in lotul de 18 pentru meciul de la Iasi. Nu l`ar prefera niciodata un antrenor pe Baciu in locul lui Ionut.

bodanelu23.02.2008 18:37
Din punctul meu de vedere prea il marginalizeaza pe Rada...Omul asta chiar si-a facut datoria la Steaua si luptat mult pentru binele echipei.Inteleg ca Baciu este un vechi stelist si ca se straduieste mult sa joace bine,insa Rada este mult peste el ca valoare.

E o diferenta intre cei doi jucatori. Rada e mai bun, dar e jucator doar de picior stang, astfel el putand sa-l inlocuiasca doar pe Ghionea. Baciu a jucat pe ambele posturi din apararea centrala si si-a facut de fiecare data datoria. E jucatorul perfect de rezerva, care nu comenteaza ca nu e titular, e multumit de salariu, joaca cand poate etc.

Plus, Rada am impresia ca are ceva probleme medicale.

Aceasi poveste si la portari...Cornel este ambitios si dornic de afirmare,insa si aici,eu unul cred ca Vatca se descurca mai bine decat el.

Avand 3 portari in lot, si cele doua rezerve fiind de valori apropiate, rocada pe banca de rezerve e cea mai buna solutie. Ca oricum nu au sanse in fata lu` Rufay :D

CaTaLiNsm StElIsTu23.02.2008 18:58

@ bodanelu

Da-mi voie sa te contrazic putin...Rada nu e doar stangaci,ce-i drept nu e nici polivalent,doar ca la el dreptul nu e picior de baza...cum se spune.Chiar am urmarit acest aspect la el si am vazut deposedari bune facut si cu piciorul drept si chiar degajari lungi date cu acest picior,lucru care nu s-ar fi intamplat daca era doar stangaci.Una peste alta si Baciu sa achitat destul de bine de datorii,insa Rada sincer vorbind e peste Eugen,iar atata timp cat il avem la echipa eu cred ca trebuie luat in calcule.

Iar la portari...iti cam dau dreptate insa sincer mai sigur si mai ordonat mi se pare vatca decat Cernea+ca din cate stiu Vatca este putin mai inalt decat Cornel iar asta e un avantaj mare la portar.

bodanelu23.02.2008 20:49

Zapata, din cate stiu eu, e cel mai scund dintre toti :D

Legat de cei doi, Rada si Baciu: pe primul l-am vazut doar pe postul de fundas stanga. Baciu a jucat bine pe ambele posturi. Nu critic decizia, dar am impresia ca e luata pe motiv medical.

Joga Bonito23.02.2008 21:20

Oricum victoria este importanta si sper din tot sufletul ca ea va veni in mod concret pentru a da curaj baietilor in fortele proprii inaintea meciului cu franarii.

Forza Steaua!!!

MEREU SUPERIORI!!!

1. :laugh: Amice, te-ai uitat la prea multe filme SF. Ori asta, ori te lasi influentat mult prea usor de presa de scandal. Eu cel putin, cred ca ai teoria conspiratiei in sange. :laugh:

Lasand gluma la o parte si gandind obiectiv. Ceea ce tu nu ai facut. Stii ca Rada a absentat jumatate din perioada de pregatire. A jucat ocazional, accidentarile macinandu-l. Pe de alta parte, si-a revenit Ghionea, care impreuna cu Goe sunt un cuplu sudat, dovada si siguranta care au dat-o in cele 7-8 amicale.

Pana aici, ok. Intrebarea survine normal, dc Baciu in locul Rada. Pai primul este apt 100% medical, a participat la toate antrenamentele, tot tacamul. Pe aici cam cade teoria ta puerila, conform careia citez: "Rada ar fi marginalizat."

Sa incercam un exercitiu de imaginatie, Rada este in lotul de 18. Alaturi de finul Radoi. Cuplul Goe-Ghionea e batut in cuie. Minutul 70', la scorul de 2-0 pentru Steaua intra Radoi in locul lui Ghionea. Schimbarea foarte probabila, de scor nu sunt prea sigur. :smile: . Deci oricum ar fi, Rada nu intra in planurile lui Laca.

2. In privinta asta te-a lamurit bodanelu. Zapata e titular incontestabil. Iar ceilalti 2 se bat anemic pentru postul columbianului, fiecare incercand sa beneficieze de pe urma rotatiei impuse de staff-ul tehnic. Vatca are avantajul tineretei, si cam atat.

CaTaLiNsm StElIsTu23.02.2008 22:28

@ Joga Bonito

Sa incerc sa-ti raspund la ceea ce ai spus tu:

In primul rand Rada este apt100% si putea sa fac f bine parte din lotul de18...Apoi,ai sugerat ca Rada oricum nu juca,esti sigur de asta?Poate Laca alege sa-l foloseasca mijlocas la inchidere pe Radoi in ultima jumatate de ora(asta ca sa-l"obijnuiasca"pe post,pentru ca e clar ca el ca si fundas nu mai are loc,apararea fiind"sudata")si atunci cum Ghionea nu prea poate sa"duca"90de minute intra Baciu,nu?...sa presupunem ca Mirel intra in locul lui Ghionea si Baciu ramane pe banca...oricum criteriul trebuia sa fie valoarea,iar in locul lui Baciu trebuia sa apara Rada pentru a nu-l demoraliza pe acesta,care se vede pus in situatia de a nu prinde echipa,iar daca accidentarea lui Ghionea recidiveaza(D-ne fereste),ce facem,nu tot la Rada ne intoarcem pentru ca Baciu e solutia de avarie?!.Varianta cu Mirel fundas central parerea mea e ca ar fi una proasta fiind-ca baiatul asta din pacate e cam iesit din forma si returul acesta nu ne permitem nici o gresala.

Iar doi...s-a vorbit doar despre rezerve,asa ca nu vad rostul de al aduce in discutie pe Zapata....

Numai bine!

Forza Steaua!