Din punctul meu de vedere prea il marginalizeaza pe Rada...Omul asta chiar si-a facut datoria la Steaua si luptat mult pentru binele echipei.Inteleg ca Baciu este un vechi stelist si ca se straduieste mult sa joace bine,insa Rada este mult peste el ca valoare.
Aceasi poveste si la portari...Cornel este ambitios si dornic de afirmare,insa si aici,eu unul cred ca Vatca se descurca mai bine decat el.
Oricum victoria este importanta si sper din tot sufletul ca ea va veni in mod concret pentru a da curaj baietilor in fortele proprii inaintea meciului cu franarii.
Forza Steaua!!!
MEREU SUPERIORI!!!
1. :laugh: Amice, te-ai uitat la prea multe filme SF. Ori asta, ori te lasi influentat mult prea usor de presa de scandal. Eu cel putin, cred ca ai teoria conspiratiei in sange. :laugh:
Lasand gluma la o parte si gandind obiectiv. Ceea ce tu nu ai facut. Stii ca Rada a absentat jumatate din perioada de pregatire. A jucat ocazional, accidentarile macinandu-l. Pe de alta parte, si-a revenit Ghionea, care impreuna cu Goe sunt un cuplu sudat, dovada si siguranta care au dat-o in cele 7-8 amicale.
Pana aici, ok. Intrebarea survine normal, dc Baciu in locul Rada. Pai primul este apt 100% medical, a participat la toate antrenamentele, tot tacamul. Pe aici cam cade teoria ta puerila, conform careia citez: "Rada ar fi marginalizat."
Sa incercam un exercitiu de imaginatie, Rada este in lotul de 18. Alaturi de finul Radoi. Cuplul Goe-Ghionea e batut in cuie. Minutul 70', la scorul de 2-0 pentru Steaua intra Radoi in locul lui Ghionea. Schimbarea foarte probabila, de scor nu sunt prea sigur. :smile: . Deci oricum ar fi, Rada nu intra in planurile lui Laca.
2. In privinta asta te-a lamurit bodanelu. Zapata e titular incontestabil. Iar ceilalti 2 se bat anemic pentru postul columbianului, fiecare incercand sa beneficieze de pe urma rotatiei impuse de staff-ul tehnic. Vatca are avantajul tineretei, si cam atat.