FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NU MAI HUIDUITZI ECHIPA !!

Motanu D18.05.2005 09:58

Eu cred ca lumea ar trebui sa-i huiduie pe cei vinovati pentru jocul slab al Stelei: Gigi B. si MM. Daca echipa joaca slab, asta e pentru ca cei din conducere nu au avut grija ca echipa sa joace bine: au vadut jucatori cheie, au adus jucatori slabi, nu au acoperit posturile deficitare, au meninut in lot jucatori fara valoare... de Steaua (Dinita spre exemplu...), sau au distrus sistematic atmosfera echipei.

Asadar fac la randul meu un apel la cei ce vor sustine Steaua atat in Ghencea cat si in deplasare, sa nu-i huiduie pe jucatori, ci pe cioban si pe bataus. Ei au dus Steaua aici, si ei trebuie sa o scoata de aici. Sau sa plece daca nu pot.

ADRIAN PACURAR18.05.2005 10:01

Parca peluza I , nu a huiduit-o niciodata , sa fim seriosi , nu ai cum sa educi un stadion , nu imi place sa-i huidui , dar acest fenomen se intampla pe toate marile stadioane din lume, mai ales in Italia ,unde mare parte din suporteri , doresc sa ajunga , macar ca si mentalitate si organizare , aia merg cate 4.000 de suporteri inainte de meci ,(Roma-Lazio) si ii ameninta cu periclitarea sanatatii daca nu castiga , asa ca e greu sa faci ordine ,dintre cei care huiduie cu spor echipa , cei pe care ii vad etapa de etapa ...

ADRIAN PACURAR18.05.2005 10:16
.Nu-i mai huiduitzi, pt ca 80 % din jucatori sunt TERMINATZI PSIHIC !! Si nu din cauza mizei, sau a stresului de final de campionat sau stiu eu ce alt motiv...DIN CAUZA LUI Jiji Si MM !! Si cine nu ma crede sa mearga sa vorbeaca cu oricare jucator (inafara de Radoi, Dumitru, Paraschiv, Dorinel) si sa vedetzi ce frica le e cand vine vorba de Jiji sau MM....INCREDIBIL !! Am vb cu ei si erau ca niste legume...Nici vorba de oboseala fizica... PUR SI SIMPLU LE E FRICA CA POT GRESI SI CA II IA Jiji sau MM LA P_ _A ! Vreo 2 mi-au zis ca le e frica sa traga la poarta...altul ca mi-a zis de Cristea ca daca rateaza o ocazie si-l huiduie careva din tribuna deja e terminat...ce sa mai...asta e, sunt jucatori FARA PERSONALITATE PUTERNICA si care se caca pe ei daca sunt huiduitzi de proprii suporteri ....HAI CA MAI SUNT 4 MECIURI SI POATE POATE SARBATORIM TITLUL 22 !! [/b]
, e si atunci cine e de vina ??? CINE E DE VINA??? noi sau conducerea de rahat , dupa cum ne anuntai intr-un post anterior , ca de ce nu vb cu ei , daca avem probleme , vb prin prezenta pe stadion , uneori ceea ce se scrie aici , ajunge si prin ziare. Iar la stadion , ai vazut ce se intampla ,imi e mila de jucatori , ca si-au uitat personalitatea la nastere , dar ce sa fac? Daca nu rezista presiunii , nu poti sa faci o echipa mare cu jucatori fricosi , care fac pe ei de frica , la o huiduiala ? Nu cred , imi pare , desii eu voi canta , tu si altii vor face acelasi lucru ,nu poti sa controlezi un stadion...
elvis18.05.2005 12:10
Vreau sa ROOOOOG pe totzi cei care vin la meciuri si nu stau la peluza I SA NU MAI HUIDUIE ECHIPA !! Incercatzi sa va abtzinetzi....Stiu ca e greu, mai ales ca nu joaca NIMIC, dar NU CREDETZI CA IN MOMENTUL DE FATZA CEL MAI IMPORTANT LUCRU E SA CASTIGAM CAMPIONATUL ??? Si dupa aceea vedem noi ce facem...Nu-i mai huiduitzi, pt ca 80 % din jucatori sunt TERMINATZI PSIHIC !! Si nu din cauza mizei, sau a stresului de final de campionat sau stiu eu ce alt motiv...DIN CAUZA LUI Jiji Si MM !! Si cine nu ma crede sa mearga sa vorbeaca cu oricare jucator (inafara de Radoi, Dumitru, Paraschiv, Dorinel) si sa vedetzi ce frica le e cand vine vorba de Jiji sau MM....INCREDIBIL !! Am vb cu ei si erau ca niste legume...Nici vorba de oboseala fizica... PUR SI SIMPLU LE E FRICA CA POT GRESI SI CA II IA Jiji sau MM LA P_ _A ! Vreo 2 mi-au zis ca le e frica sa traga la poarta...altul ca mi-a zis de Cristea ca daca rateaza o ocazie si-l huiduie careva din tribuna deja e terminat...ce sa mai...asta e, sunt jucatori FARA PERSONALITATE PUTERNICA si care se caca pe ei daca sunt huiduitzi de proprii suporteri ....HAI CA MAI SUNT 4 MECIURI SI POATE POATE SARBATORIM TITLUL 22 !! [/b]

Este a doua oara cand desteptitii astia imi rapesc bucuria performantelor Stelei, dupa faza cu Neaga... Greu.

Hai Steaua!

dbd18.05.2005 12:25

si daca tot veniti sa nu mai huiduiti nici conducatorii ca va bate nenea MM !

mountytoma19.05.2005 10:50

eu nu cred ca un stelist adevarat isi huiduie echipa, nici nu si-o fluiera. eu cred ca un jucator sau cativa jucatori este/sunt huiduit/i sau injurat/i, caci la urma urmei merita din plin unii dintre ei.

echipa trebuie incurajata, dar mortaciunile trebuie starpite! sa inteleaga Dica asta o data ca este o jignire pentru tricoul Stelei si sa plece!

asa cum tiranii spun ca cei ce ii ataca pe ei ataca statul, tot asa si boii din conducerea Stelei se ascund dupa echipa: cei ce ii huiduie nu sunt suporteri adevarati!

behehecacali, am sa incetez sa te mai injur. prostia ta e incurabila si nu fac altceva decat sa ma enervez degeaba, ca boala ta nu se vindeca, doar se agraveaza!

iar tu, Meme, abia acum pricep de ce esti mereu proaspat barbierit: sa nu ii zgarai kourul lui behehecacali cand il pupi, adica iti faci datoria fata de angajator...

halal sa va fie, dar sa stiti ca nu echipa e injurata si huiduita, ci dobitocii ce nu au ce cauta acolo! imputitii de la cap! adica cine?

Bisquit19.05.2005 10:59

Noi in ciuda rezultatelor de-a lungul timpului am fost mereu alaturi de echipa, dar sa inteleaga si ei,mai ales Gigi, ca nu suntem nici orbi, nici prosti!! Vedem si noi ce se intampla...

Inca ceva...Voi nu va intrebati de ce Nationalul a fost mereu o echipa constanta in jurul locului 4, si intotdeauna a pus probleme celorlalte echipe cu traditie??? Raspunsul e simplu.....CATE SCANDALURI A-TI VAZUT VOI LA EI??? Nu prea, adica deloc!!! Nu se poate tine un club cu niste masuri luate, asa, la prima ora!!!! Vai de capu' lor!!!

reddog19.05.2005 12:31

Sa iti mai spun si eu de ce. Pentru ca nu sunt Steaua, Dinamo sau Rapid, pentru ca au jucat de ei singuri, fara sprijinul nimanui, pentru ca au practicat un fotbal corect etc. Am ajuns sa tin si cu ei in ultimul timp.