FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS la Iasi

fcsteaua.ro22.02.2008 19:50

In cadrul unui proiect mai amplu care presupune infiintarea unor filiale AISS in mai multe orase din tara si incurajarea stelismului in randul celor care nu pot fi la fiecare meci alaturi de Steaua, AISS invita toti membrii din Iasi si din Moldova (care fac deplasarea la meci), cat si toti suporterii stelisti la o intalnire in Iasi.

Scopul intalnirii este de a consolida legaturile cu suporterii din provincie (in acest caz, cu cei din Moldova), si de a analiza impreuna cu ei viitorul AISS in zona respectiva.

Vom discuta despre modalitati prin care noi va putem ajuta pe voi si modalitati prin care voi ne puteti ajuta pe noi. Mai concret :

- o scurta prezentare a AISS si a proiectelor viitoare;

- posibilitatea organizarii de deplasari din alte orase decat Bucuresti;

- modalitati prin care AISS poate promova stelismul, ca fenomen, in Iasi si in alte localitati din Moldova;

- promovarea AISS in Iasi si in Moldova;

- actiuni comune realizate de suporterii din Bucuresti si din provincie;

Asteptam toti suporterii stelisti la intalnire, intalnire care va avea loc in Taverna cu Fantome (langa Finley Bar), duminica - 24 februarie, la ora 16.00.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

zoint22.02.2008 20:02

Foarte buna idee.Va asteptam si la Constanta :steagcruce:

cutzit22.02.2008 21:41

f f buna ideea... ne organizam din Tudor putin ?

andyro22.02.2008 21:48

Pe asta ne bazam si noi :), imi aduc aminte adunarile din Piata Unirii dupa meciurile din CL si UEFA. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

dragos_ghinea23.02.2008 09:09

fff buna ideea... ar fi bine daca s-ar putea ajunge si in turnu severin nsau macar in vreun oras din oltenia... :steag_steaua_ro:

soare4ever23.02.2008 09:09

Eu sunt tot din Tudor si imi surade ideea.Problema e unde ne intalnim???

Cutzit mai joci fifa apropo?:)

nutzugol23.02.2008 13:04

off.topic

cica nu se mai gasesc bilete decat la bisnitari

eu nu iau de la taraturile astea de oameni

ce facem?

stelist24/2423.02.2008 16:04

спикулянтам по ибалу надо дать)))

la bisnitari trebuie la bot sa le dam)))

stelist24/2423.02.2008 16:10

Ce facem cu R>Moldova (Basarabia)???

olfgob23.02.2008 17:22

Circiuma la care imi petrec juma' de viata...buna treaba

frunji23.02.2008 18:06
fff buna ideea... ar fi bine daca s-ar putea ajunge si in turnu severin nsau macar in vreun oras din oltenia... :steag_steaua_ro:

Asa e :steagsimplu: Sa se ajunga si in Turnu Severin :steag_sah_mic: Sunt multi stelisti in Severin

P.S. Drobeta Turnu Severin e orasul natal al lui Mirel Radoi :steag_steaua_ro:

SSK23.02.2008 18:21
Ce facem cu R>Moldova (Basarabia)???

Daca puteti ajunge, va asteptam si pe voi! In Basarabia e mai greu sa ajungem noi.

Stelistu @nonim24.02.2008 12:16

Daca ati veni si in Timisoara ar fi super.multi stelisti in tm desi cam greu cu polistii

dax4724.02.2008 15:52

V-astept si eu la Constanta !

Pana atunci, meciu cu iesenii il voi trai in Phoenix 1. Care e in zona sa vina sa-si faca prezenta.

Forza Steaua !