FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat al CSA Steaua

fcsteaua.ro21.02.2008 23:33

In legatura cu articolele aparute in presa in ultimele zile, Biroul de presa al CSA Steaua este imputernicit sa transmita urmatoarea declaratie oficiala a Comandantului CSA Steaua:

"La sectia de Hochei pe gheata a CSA Steaua nu a fost luata nici o masura oficiala pe linie sportiva sau administrativa. Nu l-am demis pe domnul Cristian Cirlan, asa cum s-a scris, in mod oficial. Atat dansul, cat si antrenorul Marius Gliga, isi vor continua activitatea in mod normal pana la sfarsitul campionatului.

In aceeasi idee, precizez ca nu am luat nici o decizie oficiala in legatura cu viitorul sectiei de hochei. In declaratiile pe care le-am facut in presa am afirmat doar ca "ma gandesc" si la posibilitatea desfiintarii echipei de seniori, ceea ce e total diferit de un fapt implinit, oficial.

Analiza echipei si a rezultatelor obtinute va fi facuta doar la sfarsitul sezonului competitional. Pana atunci important este sa ne concentram fortele, sa depasim starea psihica generata de esecul necalificarii in finala pentru titlu si sa abordam cu seriozitate si profesionalism partidele care ne-au ramas de jucat".

Semneaza,

Presedintele CSA Steaua

George BOROI

CaTaLiNsm StElIsTu22.02.2008 03:37

Acuma exista doua posibilitati...ori omul incearca sa-si"scoata"camasa...ori presa asta de rahat scrie dupa ce se aude la poarta pietii.Eu unul admit partea a doua.......

hypno22.02.2008 03:43

cum adica ma gandesc sa desfiintez ???? bah scursura de om ce esti, cum sa-ti treaca prin cap acest gand ? vanzator de neam si tradator ce esti

eddie the 'ead22.02.2008 05:46

Pe cuvint daca merita sa-ti mai bati capul cu ceva din ce apare prin presa, indiferent daca a fost adevarat la momentul respectiv sau nu...

offtopic - o alta declaratie a lui Boroi, care vrea sa candideze la postul de presedinte al Federatiei Romane de Atletism: "Nu exista un conflict de interese. Acum aproape nici un atlet nu este legitimat la Steaua." Nu stiu pe altii, dar pe mine, declaratia asta m-a facut sa rid... Eu zic sa nici nu mai legitimeze vreun sportiv la Steaua. Sa ramana doar sectia de fotbal, ca si-asa, acolo e circul cel mai mare.

MoWeed22.02.2008 07:47

Si sa "se gandeasca" la desfiintarea HC Steaua si tot e grav....

JDERUL22.02.2008 07:55

Georgica tata,conducerea unui club sportiv implica si altceva decat sa primesti un salariu nerusinat de mare si sa dai vina pe autoritati ca nu dau bani pentru miscarea sportiva.Fii barbat si ai onoare de militar! Ce face comandantul cand si-a pierdut soldatii in urma unei lupte prost coordonata?

Mihai Somanescu22.02.2008 08:08

E incredibil Boroi asta. Auzi, cica "se gandeste"! Cum sa "te gandesti" sa desfintezi o echipa ca Steaua? Jenant...

AdiM22.02.2008 11:23

Dl Carlan a participat aseara la o emisiune privind situatia hocheiului la Steaua. Una din problemele principale, din ce mi-am dat seama, este lipsa juniorilor cu varsta peste 16 ani. Se pare ca pe predecesorii dansului i-a durut in c** de viitorul acestei echipe si s-a ajuns acum in situatia in care nu poate intineri echipa intrucat nu are cu cine, cea mai "batrana" grupa de juniori existenta fiind cea cu juniori pana-n 16 ani. Ca potentiala solutie, a vorbit despre un eventual "import" de jucatori cu varsta 21-23 de ani care sa joace pentru o perioada mai indelunga la Steaua, dar pentru asta trebuie ceva bani.

AdrianUltras2522.02.2008 13:55

desfiintare nu!

intinerire da!

alpopa22.02.2008 14:00

Nu inteleg, ce meciuri mai avem noi de disputat ?!?!?

bodanelu22.02.2008 14:21

cele cu progym pentru locurile 3-4

Kreator23.02.2008 09:00
cele cu progym pentru locurile 3-4

Astãzi (sambata 23.02), de la ora 17:30, la patinoarul "Mihai Flamaropol" din București, în debutul playoff-ului pentru locul trei, Steaua o întâlnește pe Progym Gheorgheni.

Kreator23.02.2008 09:08

3rd: Steaua București - Progym Gheorgheni 0:0

23.02.2008 Steaua București - Progym Gheorgheni București

24.02.2008 Steaua București - Progym Gheorgheni București

29.02.2008 Progym Gheorgheni - Steaua București Gheorgheni

01.03.2008 Progym Gheorgheni - Steaua București Gheorgheni (If necessary)

07.03.2008 Steaua București - Progym Gheorgheni București (If necessary)

7_mai_198624.02.2008 16:05

Unul dintre antrenorii care a asistat la acea sedinta mi-a confirmat ca, intr-adevar, Carlan a fost anuntat DE BOROI, ca nu mai este presedintele sectiei de hochei. Eu stiu ca presa scrie multe mizerii, dar nici comunicatele nu reprezinta o garantie a sinceritatii. :steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Kreator25.02.2008 17:16

3rd: Steaua București - Progym Gheorgheni 2:0

23.02.2008 Steaua București - Progym Gheorgheni 3-1 (1-0, 0-0, 2-1)

24.02.2008 Steaua București - Progym Gheorgheni 7-1 (1-0, 3-0, 3-1)

29.02.2008 Progym Gheorgheni - Steaua București Gheorgheni

01.03.2008 Progym Gheorgheni - Steaua București Gheorgheni (If necessary)

07.03.2008 Steaua București - Progym Gheorgheni București (If necessary)

11225.02.2008 20:54

O simpla formalitate pentru Steaua aceste meciuri ...

Sper ca ati vazut SC-HC la TV ....a fost un adevarat spectacol . Mai ales ce a fost vineri pana sa inceapa meciul ...pacat ca prostii de la tvsport nu s-au obosit sa transmita

Kreator25.02.2008 21:05
O simpla formalitate pentru Steaua aceste meciuri ...

Sper ca ati vazut SC-HC la TV ....a fost un adevarat spectacol . Mai ales ce a fost vineri pana sa inceapa meciul ...pacat ca prostii de la tvsport nu s-au obosit sa transmita

@112, o intrebare:

Cum sunt impartite simpatiile in Miercurea Ciuc intre Sport Club si Hockey Club, acum cand isi disputa trofeul intre ele?

La Bucuresti, la meciul decisiv pierdut de Steaua in fata HC-ului au fost si cativa suporteri din Miercurea Ciuc... (aproximativ 50-70)

Erau suporteri exclusiv ai HC-ului? Sau erau si suporteri ai SC-ului veniti sa sustina HC-ul impotriva "capitalei"?

Acolo exista deja galerii diferite ale celor doua formatii?

Intreb asta pentru ca HC-ul este relativ recent infiintat...

Este drept ca vechimea unui club nu inseamna neaparat si suporteri atrasi langa club...

Vezi Sportul Studentesc sau National (Progresul) la fotbal, care au maxim 50 de suporteri in tribune la meciuri...

11226.02.2008 15:00

Cam de vreo 4-5 luni , galeriile s-au despartit definitiv . Daca anul trecut erau aceeasi suporteri , acum situatia s-a schimbat radical .

Orice s-ar intampla , SC ramane cea mai iubita echipa . Sa dau un numar orientativ...aprox 3000 de suporteri SC si 500-1000 ai HC care stau unii pe o parte si altii pe cealalta parte a patinoarului .

Sper ca nu se va ajunge vreodata la rivalitatile din Bucuresti , eu vad aceasta finala ca pe o sarbatoare . Nu ma supar ,oricine ar castiga . Intr-adevar , as prefera HC ..dar nu cred ca vor putea .

In orice caz , galeria SC a putut la meciurile de pana acum sa huiduie si sa fluiere Hc-ul si in principal pe Patrik bosak

Kreator26.02.2008 17:15
Sper ca nu se va ajunge vreodata la rivalitatile din Bucuresti , eu vad aceasta finala ca pe o sarbatoare . Nu ma supar ,oricine ar castiga . Intr-adevar , as prefera HC ..dar nu cred ca vor putea .

In orice caz , galeria SC a putut la meciurile de pana acum sa huiduie si sa fluiere Hc-ul si in principal pe Patrik bosak

:)

Stai sa se intample ceva "interesant", atunci sa vezi...

De exemplu sa se piarda un meci din cauza unei greseli a arbitrilor....

Atunci sa te tii....

11228.02.2008 15:27

Maine , cel mai probabil , veti castiga medalia de bronz dupa meciul cu Progym .

Finala mare ( care e ca si rezolvata) a luat o pauza pentru disputarea meciurilor din Borsodi Liga

DelPiero1028.02.2008 15:33

Nu pot SC si HC sa se mute definitiv in campionatul Ungariei?Oricum,ei acolo ar trebui sa fie,nu in Romania...