ce parere aveti de Nicolita cel putin yo am o parere foarte buna tocmai de aya miam pus nicku banel_nicolita
momentan mi se pare a fi cel mai in forma jucator de la Steaua
pentru 2 culori traiesc: ROSU si ALBASTRU
Spre 22 baieti cu toate fortele
ce parere aveti de Nicolita cel putin yo am o parere foarte buna tocmai de aya miam pus nicku banel_nicolita
momentan mi se pare a fi cel mai in forma jucator de la Steaua
pentru 2 culori traiesc: ROSU si ALBASTRU
Spre 22 baieti cu toate fortele
Nicolita e unul dintre putinii jucatori de la Steaua care alearga mai mult decat Radoi si Munteanu. Mai trebuie sa lucreze putin la tehnica dar eu cred ca o sa ajunga un mare fotbalist.
sicer imi place cum joaca Banel mai trebuia sa mai exerseze la suturile pe poarta.
FORZA Banel :?
Pentru Poli o pierdere
,pentru Steaua un castig :wink: iar pentru Dinamo sper sa fie un ghimpe in coasta :twisted:. Pana acum nu s-a facut de rusine si sper sa confirme in continuare ca jucator si sa ramana asa cum il stim: un profesionist fara aere de vedeta.
![]()
Il admir si este intradevar de departe cel mai constant jucator al nostru... Cum spuneau si ceilalti mai trebuie sa incerce finalizarile cat mai des.
Nu a fost, nu este, si nici nu va fi un mare jucator. Nu am sa-i caracterizez acum jocul si aptitudinile, dar ascultati ce va spune nenea Chioru, Banel nu va fi niciodata mai mult decat un jucator oarecare.
Nicolita e unul dintre putinii jucatori de la Steaua care alearga mai mult decat Radoi si Munteanu. Mai trebuie sa lucreze putin la tehnica dar eu cred ca o sa ajunga un mare fotbalist.
La ce tehnica sa mai lucreze? La a plonja in careul advers? Intr-adevar, aici nu prea i-a iesit la meciul cu Nationalul.