FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

banel nicolita

banel_nicolita16.05.2005 10:55

ce parere aveti de Nicolita cel putin yo am o parere foarte buna tocmai de aya miam pus nicku banel_nicolita

momentan mi se pare a fi cel mai in forma jucator de la Steaua

pentru 2 culori traiesc: ROSU si ALBASTRU

Spre 22 baieti cu toate fortele

gone16.05.2005 10:59

Nicolita e unul dintre putinii jucatori de la Steaua care alearga mai mult decat Radoi si Munteanu. Mai trebuie sa lucreze putin la tehnica dar eu cred ca o sa ajunga un mare fotbalist.

stelista_cristea16.05.2005 11:33

sicer imi place cum joaca Banel mai trebuia sa mai exerseze la suturile pe poarta.

FORZA Banel :?

cosva16.05.2005 12:14

Pentru Poli o pierdere :( ,pentru Steaua un castig :wink: iar pentru Dinamo sper sa fie un ghimpe in coasta :twisted:. Pana acum nu s-a facut de rusine si sper sa confirme in continuare ca jucator si sa ramana asa cum il stim: un profesionist fara aere de vedeta.

sorin_77716.05.2005 12:50

:D

Il admir si este intradevar de departe cel mai constant jucator al nostru... Cum spuneau si ceilalti mai trebuie sa incerce finalizarile cat mai des.

Gica Chioru16.05.2005 12:57

Nu a fost, nu este, si nici nu va fi un mare jucator. Nu am sa-i caracterizez acum jocul si aptitudinile, dar ascultati ce va spune nenea Chioru, Banel nu va fi niciodata mai mult decat un jucator oarecare.

reddog19.05.2005 11:25
Nicolita e unul dintre putinii jucatori de la Steaua care alearga mai mult decat Radoi si Munteanu. Mai trebuie sa lucreze putin la tehnica dar eu cred ca o sa ajunga un mare fotbalist.

La ce tehnica sa mai lucreze? La a plonja in careul advers? Intr-adevar, aici nu prea i-a iesit la meciul cu Nationalul.