FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu joaca (ProSport)!

fcsteaua.ro20.02.2008 23:53

TEREN Echipa din Ghencea amenințã cã nu evolueazã pe "orezãria" din Iași. Valeriu Argãsealã spune cã meciul de duminicã ar putea fi amânat.

Sâmbãtã, cu o zi înainte de meciul dintre Poli și Steaua, la Iași se preconizeazã vreme ploioasã, ceea ce ar îngreuna și mai mult gazonul îmbibat cu apã.

Roș-albaștrii cer ca meciul sã nu se mai joace dacã nu sunt condiții prielnice. "Vom face o cerere la FRF pentru a amâna partida în cazul în care terenul va fi impracticabil. În acest caz intrã în vigoare un articol din Regulamentul de organizare a activitãții fotbalistice", a declarat Valeriu Argãsealã, președintele Stelei.

În regulament scrie cã terenul este impracticabil dacã se aflã în situația în care un sfert din suprafața gazonului este sub apã, iar controlul și circulația mingii sunt împiedicate cu desãvârșire.

,,Marți a nins, acum a ieșit soarele, iar terenul e îmbibat cu apã. Vor fi lupte în noroi!", a spus și Ionuț Popa, antrenorul ieșenilor.

Vom face o cerere la FRF pentru a amâna partida în cazul în care terenul va fi impracticabil.

Valeriu Argãsealã, președinte Steaua

septi_eu21.02.2008 01:46

Ar fi pacat sa se amane. 1 ne vom aglomera programul degeaba si B abia asteptam sa ii vad pe baieti la treaba in campionat, plus ca ar trebui sa ne facem incalzirea inainte de meciul cu franarii. Este cumva interzis prin regulament sa se joace pe teren neutru daca o echipa nu are gazon practicabil? Se poate juca la Piatra Neamt. Au si teren bun si e si aproape de Iasi.

CaTaLiNsm StElIsTu21.02.2008 04:01

Sincer eu unul sunt deacord cu aceasta propunere.Ala nu se mai poate numi fotbal cand joci pe un astfel de teren.Tin minte si meciurile care se jucau pe"mocirla din Ghencea",practic cine reusea sa se tina pe picioare era mai bun.Un meci pe un astfel de teren te solicita dublu,din toate punctele de vedere,fata de unul in conditii normale.In plus sa nu mai amintim ca jucatorii sunt"panditi"de accidentari.

Oricum trecand peste parereri,convingerea mea este ca meciul se va juca fiindca nu suntem prea agreati la federatie si putin le pasa lor de cum stau treburile ca doar ei stau in fotolii.

Forza Steaua!

MoWeed21.02.2008 08:29

Mai bine il amana daca terenul este imprecticabil deoarece nu se poate juca fotbal pe o mocirla de nedescris...

JDERUL21.02.2008 08:36

Nu se va amana.Pana la ora meciului vor fii indeplinite minimele conditii dispuse de regulament.Totul face parte din pregatirea ,,psihologica" de dinaintea partidei.

1uLy4Nn21.02.2008 10:08

vrajealaaa, s-au invatat oamenii pe stadioane mari si acum fac figuri. uita cand jucau in Ghencea si se faceau de namol pana la gat :D..nu o sa uit meciul cu Valencia niciodata cand a spus MM : "Noroiul fie cu noi" :steagcruce:

Kustic21.02.2008 11:10

nu ar trebui amanat... ar trebui sa se joace pe alt stadion.. echipa gazda trebuie penalizata pentru ca are gazonul impracticabil... si sa se joace pe alt stadion!!!

DelPiero1021.02.2008 11:30
vrajealaaa, s-au invatat oamenii pe stadioane mari si acum fac figuri. uita cand jucau in Ghencea si se faceau de namol pana la gat :D..nu o sa uit meciul cu Valencia niciodata cand a spus MM : "Noroiul fie cu noi" :steagcruce:

Pe stadionul din Iasi nu e doar noroi,e orezarie!E inuman sa se joace in asa conditii!Mai ales ca jegii din Iasi(ma refer la conducere,nu la oameni) nu au facut absolut sa protejeze cat de cat gazonul!Si eu abia astept meciul,dar decat sa se joace trante in loc de fotbal,mai bine nu...

steaua_gloria21.02.2008 12:44

Va dati seama ca jucatorilor le -ar fi greu sa joace, pe de alta parte, vreau s-o vad pe Steaua la lucru cat mai repede. Sper sa fie aleasa cea mai buna solutie.

1uLy4Nn21.02.2008 12:51

@delpiero10

sunt de acord cu tine, dar cred ca mai diplomat era sa spuna domne faceti ceva la acel teren pentru a se putea juca fotbal.

sunt foarte nerabdator sa inceapa campionatul :X:X spre24

MoWeed21.02.2008 13:03
Va dati seama ca jucatorilor le -ar fi greu sa joace, pe de alta parte, vreau s-o vad pe Steaua la lucru cat mai repede. Sper sa fie aleasa cea mai buna solutie.

Timp ar mai fi sa aduca gazonul la un nivel acceptabil. Si eu imi doresc s-o vad pe Steaua la lucru dar nu stiu cat de concludent ar fi un meci in noroi

andyro21.02.2008 15:34
Nu se va amana.Pana la ora meciului vor fii indeplinite minimele conditii dispuse de regulament.Totul face parte din pregatirea ,,psihologica" de dinaintea partidei.

Corect. De mentionat ca in orezarie am castigat si noi meciul cu Valencia.

Daniellone21.02.2008 16:43
nu ar trebui amanat... ar trebui sa se joace pe alt stadion.. echipa gazda trebuie penalizata pentru ca are gazonul impracticabil... si sa se joace pe alt stadion!!!

Pe principiul asta, nu am mai fi castigat Cupa Campionilor. Adu-ti aminte cum arata gazonul nostru la meciul cu Kuusysi Lahti, sau, daca esti mai tanar, cel cu Valencia.

grizzly21.02.2008 16:49

pai asa echipele din fosta cccp ar trebui excluse din cupele europene odata cu venirea iernii la ei, noiembrie adica. esti fotbalist sau jucator de sala? cand jucam cu echipe mai tehnice si stropeam aiurea terenul sa il mocirlim era bine. acuma deodata, ne-am tras figuri. pe de alta parte e f bine ca in sfarsit conducerea adopta o metoda de ajutat jucatorii si clubul cat de cat. eu unul as zice sa se joace. exista crampoane de noroi, iar la partea fizica cu siguranta stam mai bine decat iesenii. asa ca, sa inceapa jocurile!

w3bmaster21.02.2008 17:49

Una sa joci pe un teren greu si una pe ceva care se vrea teren ....

Eu sunt de acord sa nu se joace mai ales ca acu cu sud americanii e alceva ...

Galagan Mihai21.02.2008 18:23

Baieti pleaca Cineva La Iasi.Va rog Mult raspundeti?

1on21.02.2008 18:29
Pe principiul asta, nu am mai fi castigat Cupa Campionilor. Adu-ti aminte cum arata gazonul nostru la meciul cu Kuusysi Lahti, sau, daca esti mai tanar, cel cu Valencia.

Ceea ce spui tu e cam tâmpenie. Pãi atunci, cu finlandezii chiar Steaua a fost dezavantajatã pentru cã jocul era bazat pe pase (dupã cum spunea Jenei, cã "nu jucãtorii trebuie sã alerge ci mingea").

Amânarea ar fi o idioțenie, totuși, caracteristicã. Când vor juca meciul? Cã numai sâmbãtã-miercuri se joacã returul ãsta. Tot într-o luni?! Ca meciul cu Pandurii?!

threat21.02.2008 20:45

ba stelisti si stimati stelisti

e necesara distinctia , ca altfel nu ma fac inteles

ce dreaq o frecati cu lahti ? asa a fost atunci , sunt vremuri trecute. cu valencia , doar un idiot ca MM , stelistul perfect , eternul vice putea sa scoata ce a scos , spre bucuria de atunci a celor interpelati cu "ba" de catre mine la inceput. in rest , nu vedeti ca pur si simplu ne cerem dreptul de a juca ? daca putem sa amanam meciul conform regulamentelor , asta trebuie sa facem. pentru ca trebuie sa mergem impotriva curentului si sa luptam ! trend-ul 2007-2008 e ca "uite domne ca nu e monopol in Liga 1 se poate si altfel , mai ales ca e o lupta pentru UCL" toti vor sa arate ca Steaua nu e ce este ca numai cu solutii din provincie iti castigi locuri in federatie . numai ca Steaua a aratat ca poate sa depaseasca anumite situatii care au privat-o de glorie , ivite din indatorarea unora catre altii , nu mai departe de anul trecut . remember moti - Thereau ?

probabil ne vom lasa calcati in picioare in declaratii pentru ca asta e inevitabil dar cand se apuca popa sa inunde terenul dupa ce ne-a urcat pe garduri in trecut , atunci chiar ca trebuie sa luptam si sa zicem un nu curat unor moldoveni care vor sa ne umple de jeg (editorial edit : moldoveni jegosi)

Daniellone21.02.2008 22:55

@threat: "moldoveni jegosi"? credeam ca se discuta la alt nivel. odata ce discutia a coborat pana aici, imi pemit sa ma retrag. o seara buna.

grizzly22.02.2008 17:40
ba stelisti si stimati stelisti

e necesara distinctia , ca altfel nu ma fac inteles

ce dreaq o frecati cu lahti ? asa a fost atunci , sunt vremuri trecute. cu valencia , doar un idiot ca MM , stelistul perfect , eternul vice putea sa scoata ce a scos , spre bucuria de atunci a celor interpelati cu "ba" de catre mine la inceput. in rest , nu vedeti ca pur si simplu ne cerem dreptul de a juca ? daca putem sa amanam meciul conform regulamentelor , asta trebuie sa facem. pentru ca trebuie sa mergem impotriva curentului si sa luptam ! trend-ul 2007-2008 e ca "uite domne ca nu e monopol in Liga 1 se poate si altfel , mai ales ca e o lupta pentru UCL" toti vor sa arate ca Steaua nu e ce este ca numai cu solutii din provincie iti castigi locuri in federatie . numai ca Steaua a aratat ca poate sa depaseasca anumite situatii care au privat-o de glorie , ivite din indatorarea unora catre altii , nu mai departe de anul trecut . remember moti - Thereau ?

probabil ne vom lasa calcati in picioare in declaratii pentru ca asta e inevitabil dar cand se apuca popa sa inunde terenul dupa ce ne-a urcat pe garduri in trecut , atunci chiar ca trebuie sa luptam si sa zicem un nu curat unor moldoveni care vor sa ne umple de jeg (editorial edit : moldoveni jegosi)

desi imi iau warn si nu ma cobor de obicei la nivelul acesta, imi permit sa iti spun ca esti cel putin aberant. si cam analfabet un pic. si cam xenofob. si cam aiurea la subiect. pur si simplu edificiul tau intelectual este o ruina. sanatate, ca altceva nu am ce sa iti mai zic.

Lacatush24.02.2008 00:05
ba stelisti si stimati stelisti e necesara distinctia , ca altfel nu ma fac inteles ce dreaq o frecati cu lahti ? asa a fost atunci , sunt vremuri trecute. cu valencia , doar un idiot ca MM , stelistul perfect , eternul vice putea sa scoata ce a scos , spre bucuria de atunci a celor interpelati cu "ba" de catre mine la inceput. in rest , nu vedeti ca pur si simplu ne cerem dreptul de a juca ? daca putem sa amanam meciul conform regulamentelor , asta trebuie sa facem. pentru ca trebuie sa mergem impotriva curentului si sa luptam ! trend-ul 2007-2008 e ca "uite domne ca nu e monopol in Liga 1 se poate si altfel , mai ales ca e o lupta pentru UCL" toti vor sa arate ca Steaua nu e ce este ca numai cu solutii din provincie iti castigi locuri in federatie . numai ca Steaua a aratat ca poate sa depaseasca anumite situatii care au privat-o de glorie , ivite din indatorarea unora catre altii , nu mai departe de anul trecut . remember moti - Thereau ? Bah threat,in concluzie,...esti cu vaca,omule. Un sfat prietenesc:culca-te!