FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

11-le de start cu National

radoi616.05.2005 09:57

Ce formula de start credetzi ca ar trebui sa adopte Zenga,in conditiile in care Dica,Paraschiv,Cristea si Ghionea nu sunt in cea mai buna forma?

Bogdan4Steaua16.05.2005 12:56

Portar: Martin Tudor

Fundasi: Ogararu, Radoi, Ghionea, Petre Marin

Mijlocasi: Nicolita, Munteanu, Dica, Dumitru

Atacanti: Litu si Dinita

Sincer nu vad alta formula. Varianta cu Dica atacant nu merge deoarece este bun sa reia in poarta mai mult din faze fixe. Apararea este standard, nu avem ce sa mai schimbam. La mijloc, Nicolita este in forma, iar Dumitru, chiar daca este intr-o pasa mai proasta, trebuie sa joace deoarece este mobil. In atac mizez pe determinarea lui Litu, iar intre Dinita si Cristea il aleg pe Dinita pentru un plus de rafinament.

sorin_77716.05.2005 12:57

M. Tudor - P.Marin, Ghionea, Radoi, Ogararu - Nicolita, Munteanu, Paraschiv, Bostina - Simion, Litu.

Batem la National mai usor decat ne asteptam...

Motanu D16.05.2005 16:07

Tudor - Ogararu, Radoi, Ghionea, Nesu - Nicolita, Lovin, Dumitru, Bostina - Simion, Litu.

Petrica Marin a jucat slab in ultima vreme. Pierde usor mingea si centreaza patetic. Dinita nu ar prea avea loc nici in unele echipe e la "B" ca titular, locul lui Cristea e in tribuna, Dorinel ar trebui odihnit macar un meci, iar Paraschiv si Dica sunt epuizati fizic. Oricum asta e singura varianta, cel mult sa joaca Dorinel in loc de Lovin.

sorin_77716.05.2005 18:09

Merge Dorinel odihnit. E mai important meciul de acasa cu Poli si ne trebuie si noua un om cu experienta. Insa eu cred ca titlul se joaca in penultima etapa.

ADRIAN PACURAR18.05.2005 10:26

Ole , ole , plec in 30 de minut el stadion si sper sa facem azi pasul decisiv pentru campionat , lupta Steaua!!!

Bogdan4Steaua18.05.2005 18:58

Pana la urma Zenga a mers pe mana mea cu echipa. Nu dati cu pietre in mine, dar asta era cea mai buna echipa pe care Steaua o poate alinia in momentul de fata. Si totusi am pierdut. Asta spune multe...

sorin_77719.05.2005 03:58
M. Tudor - P.Marin, Ghionea, Radoi, Ogararu - Nicolita, Munteanu, Paraschiv, Bostina - Simion, Litu.

Batem la National mai usor decat ne asteptam...

mama ce m-am inselat... :cry: :cry: :cry:

Oare mai jucam ultimele 3 etape sau sa le dam pierdute?

reddog19.05.2005 12:16

Ultimele trei etape sunt cele mai usoare etape pe care le puteti avea. Prin Timisoara cel putin se vehiculeaza ca Poli va da meciul cu tot cu un platou incrustat cu diamante pe care aseaza titlul in defavoarea cainilor. Iar Bacaul, cum e pepiniera voastra...Ca sa nu mai spun de sarmanii brasoveni, care doar dintr-un noroc chior scot un egal cu voi.

In ceea ce priveste formula de joc adoptata de Zenga in meciul cu Nationalul mie mi-a placut la nebunie. :twisted: