FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ore,ore/multumim Rapidule !

Virgil16.05.2005 06:24

Pentru a doua oara consecutiv în decurs de o saptamana:

Ore,ore/multumim Rapidule !

Prima data a fost duminica trecuta când Rapid a "refuzat" sa se apropie foarte mult de noi,atunci când pierdusem la Galati.A facut meci egal în Giulesti,cu Alba Iulia.

A doua oara,este dupa acel minunat gol al lui Burdujan din ultimul minut de joc,împotriva lui Dinamo.Gol care a consfintit un rezultat de egalitate si ne-a oferit sansa de a ne departa la 4 puncte de Dinamo.Aceste 4 puncte în cele 4 etape care au mai ramas,reprezinta aproximativ 70% sanse de a redeveni campioni!

Ore,ore/multumim Rapidule!

sorin_77716.05.2005 06:35

Multumim, multumim!... Rapidul a castigat si pentru el (nu isi permitea sa lase pe caini sa castige campionatul pentru ca de pe locul 3 ei nu prindeau nici UEFA, plus ca Farul sunt in ceafa lor si mai au si meci direct)

Am fost la meci si m-am bucurat. Eram 100% sigur ca va egala. Multumim Goian!. Sangele apa nu se face! :lol: . Lucescu pare sa ii calce pe urme tatalui sau. Cred ca va deveni un mare antrenor. Jocul lor este placut, plus ca schimbarile au fost extrem de inspirate. Dinamo a jucat in deplasare ca de obicei. :lol:

FANATIK RED-BLUE16.05.2005 10:01

SORINE, sunt curios sa stiu cum te-ai fofilat la golurile javrelor :lol: , ca doar nu ai sarit in sus de bucurie strigand din toti plamanii tai de stelist Gooooooooooolll :lol:

sorin_77716.05.2005 12:54

am fost cu cel mai bun prieten al meu care este dinamovist. Am avut curaj sa aplaud la golul 2 al rapidului... Abia intrat in mashina am strigat Forza Steaua cat m-au tinut plamanii... :D

Plus de asta am spus celor din jur ca Dinamo nu merita victoria. Spre surprinderea mea si ei erau de acord. Toti il injurau pe Goian. Si i-am intrebat de ce nu il injura pe Borcea care a facut KO apararea cu transferurile lui... :D

tare imi este ca si la noi este in aceeasi situatie ATACUL... :?

Motanu D16.05.2005 16:16

Ganditi-va ca in locul lui Lucian Goian putea sa fie Dorin Goian... Hai sa nu-l luam pe om peste picior...

Altfel, am auzit ca Borcea & co. vor sa-l dea afara pe Goian. Cum la vara pleaca si Alistar, se pare ca Dinamo va scapa, in sfarsit, de fundasii sai patetici: nu va mai avea de loc fundasi...

Altfel, daca se confirma stirile din presa, se pare ca Plesan si-a terminat cariera la doar 22 de ani. Pacat de el.

sorin_77716.05.2005 18:15

nu il da inca pe Plesan la Dinamo.

Circula un zvon: Plesan vine la Dinamo numai daca Dinamo, cu influenta pe care o are, reuseste sa convinga CS Otopeni sa vanda locul Craiovei in Divizia A pentru la anul'. Se merge chiar la 2 capete: Pandurii si CS Otopeni.

GG ar pastra si el un AS in maneca. Bine ar fi sa fie cartea castigatoare pentru ca eu il vreau pe Plesan la Steaua. la Dinamo asa cum zice Motanu si-ar incheia cariera sau ar ajunge in China, sau coleg de pahar cu Seme si Tamas . :D :lol:

Alecu16.05.2005 22:03

ba da rau am mai ajuns!am ajuns sa ne bucuram de egaluri facute de echipele direct adverse cu noi?nu ma nu tre sa ne bucuram de nimic dc noi nu suntem in stare sa ne luam titlu singuri nu avem nevoie de cadouri dela javre s-au milogi!

reddog19.05.2005 11:33

In returul asta nu ati avut deloc stofa de campioni. In afara de meciul cu noi (din pacate) ati jucat nedemn de o campioana. Va bucurati de egalul nostru cu Rapidul. Dar supa meciul cu Nationalul va cam fuge pamantul de sub picioare. Stati linistiti ca jucati cu echipele "voastre"...(Bacaul si Poli Tm, aceasta din urma "iubin" Dinamo din cale-afara)