Nu sunt cel mai mare fan al lor dar pot spune ca nici nu imi displac!O echipe destul de bogata..care an de an are pretentii ridicate dar din pacate nu se ridica niciodata!Poate reuseste juande Ramos, dar in orice caz nu sezonul asta...poate de la anul`!Au mare nevoie de 2 fundasi laterali de mare valoare(desi Bale tinde sa devina un mare fundas,din pacate s-a accidentat si v-a lipsi mult)!Oricum liderul este clar berbatov care in tandem cu Keane sunt ucigatori..mai ales pe contre!
Martin Jol, fost antrenor Tottenham: "Dinamo este cea mai bune echipa din Romania, daca excludem Steaua."
Sa ne aducem aminte scorul dintre Totteanham si Dinamo a fost de 3-1,meci in care Dinamo nu a aratat mai nimic in afara de golul lui Mendy daca imi aduc bine aminte
Berbatov este cu siguranta cel mai bun jucator al lui Tottenham ,desi dupa mine, cel mai TALENTAT este Defoe. Il admir, insa acum se afla in cadere de forma si se spune ca este pus pe lista plecarilor.
PS: Se pare ca sunt in urma cu stirile.Defoe a semnat cu Portsmouth.
Berbatov este cu siguranta cel mai bun jucator al lui Tottenham ,desi dupa mine, cel mai TALENTAT este Defoe. Il admir, insa acum se afla in cadere de forma si se spune ca este pus pe lista plecarilor.
Asa era dar Defoe deja a plecat la Portsmouth de o saptamana marcand impotriva lui Chelsea
Inafara de acest Defoe, mai sunt si Aaron Lennon, Gareth Bale, Huddlestone, etc. Toti sunt de viitor...
Tottenham are o echipa buna!Campionatul englez este unul extrem de puternic acum!Daca era in Spania sau chiar Italia,sunt sigur ca londonezii ocupau in loc de CL!
Pana la venirea lui Juande Ramos, londonezii nu au avut un antrenor care sa puna in valoare talentul unor fotbalisti ca Berbatov, Keane, Jenas, Lennon ... sau daca reuseau, reuseau doar cu o parte, restul avand evolutii modeste ... sper sa fie o finala de Cupa UEFA, Fiorentina - Tottenham ... pentru ca ar fi singurul meci, in care nu as avea o favorita ![]()
Mansa retur din 16-imile cupei UEFA Tottenaham - Slavia Praga s-a terminat la eglitate 1-1 Tottenaham merge mai departe in optimi gratie victoriei de la Praga scor 2-1
Birmingham 4-1 Tottenham
Tottenham la Pamant dupa victoria cu 2-1 in fata lui Chelsea din cupa
Tottenham 0-1 PSV
PSV 0-1 Tottenham
Meci castigat de PSV dupa executarea loviturilor de la 11 m
Manchester City 2 - 1 Tottenham in campionat
Tottenham 4 - 4 Chelsea meci dramatic
Tottenham 2 - 0 Portsmouth
Tottenham 1 - 4 Newcastle
Blackburn 1 - 1 Tottenham
Tottenham-Portsmouth 1-1,un meci in care gazdele au jucat extraordinar dar au avut mult ghinion. Nu-mi vine sa cred ca aceasta echipa este pe ultimul loc....cu siguranta nu merita sa joace in Liga a doua.
Cu tottenham in Liga a 2-a ! m-am saturat de supervedete care joaca bambilici ! ![]()
Hull City - Tottenham 1-2 .goluri A.Lennon si Woodgate.